Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 24432444244524462447 ... 5791>
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 15:24

ушел из Дельты написав:mike41

У брудних зелених папірцях

Тоді тримайтеся.
mike41
6

Подякував: 847 раз.
Подякували: 2508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 15:27

mike41 написав:Хто б там що не казав і які заяви не робив, на цій гілці від квестора мова йде про банківську надійність. Не про політичні симпатії. У мене мова йшла про те, що нині мати справу із банками російського походження для українського клієнта небезпечніше, ніж з іншими. Хто може довести протилежне, будь ласка, послухаємо. Провокострінги можуть не турбуватися. Як і завсідники пунктів обігріву з Фонду ГВФО. Думки останніх про банківську надійність дещо, так би мовити, здевальвовані вже наявними у них досягненнями.
досягнення є і в нас.
але в сбэрэ маю ще коло 3т $
недавно закінчився термін. сказав що хочу забрати. віддавали всю суму. ну я й переклав.
хоча вони мені не симпатичні. :)
і не тільки з політичних мотивів.
- блокували зарпл. карточку і навязали кредитку з зарплатною.
в чому Ви бачите небезпеку?
P/s що таке провокострінги?
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 15:31

mike41 написав:
  ушел из Дельты написав:mike41

У брудних зелених папірцях

Тоді тримайтеся.

Все в підписі :)
Frei

Подякував: 506 раз.
Подякували: 539 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 19:43

ушел из Дельты написав:
  mike41 написав:
  ушел из Дельты написав:Але не жалкую ні секунди, що навесні залишив Дельту, потім Платинум, зараз зав'язую з Приватом

Із моїми поточними поглядами це аж ніяк не конфліктує :) .

Може конфліктувати те, що не поки не зав'язую з ПІБом. Хоча і виключно з небажання дострокових рухів по трирічному вкладу. Чиста економіка, нічого більше

С ПИБом полностью аналогичная ситуация. Хотя, по СбРу закончившиеся конвертационные депо сейчас как- то тоже не стремлюсь забирать. В сравнении с , допустим ОТП, по обслуживанию и доступности денег без предзаказа последний проигрывает вчистую.
Востаннє редагувалось serg1974 в П'ят 13 бер, 2015 19:51, всього редагувалось 1 раз.
serg1974

Подякував: 45 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 19:48

mike41 написав:2 Banderlog
Провокострінги - це наноплавки, що не прикриваючи Вельзевула, алярмують кутасіка :roll: .
Установам, подібним до тієї, де розмножуються Ваші 3 тисячі, є загроза подвійного шаху - і від Києва, і від Москви. Дехто вважає це маячнею, дехто у такій позиції нічого доброго для своїх заощаджень не знаходить. Про "Дельту" також попереджували, й неодноразово. І я також тут, на цій гілці. Але Лагунофіли лише зверхньо реплікували. Зараз настрій там дещо інший. Ось візміть аркуш паперу й напишіть на ньому, навіщо піддавати зароблене зайвому ризику, коли можна легко без цього обійтися? :wink:

Ув Майк, возможно, я себя успокаиваю, но риски двойного шаха я рассматриваю совместно с рисками 3-й мировой в горячей фазе. Допустим, кинули росгосы укрклиентов, но такое сделать можно только один раз, потом им что делать, сворачивать филиальную сеть по всему миру?
serg1974

Подякував: 45 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 20:35

Козак-характерник написав:
  mike41 написав: Неконкурентная ставка в сравнении с Укргазом.

PRO запас - the best! )) Все в Укргаз!

Козаче і чим ПРОЗАПАС такий солодкий? Він краще наливає чим Міхалич зі своєю Дохідною П"ятницею?

:?:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 20:58

Скупердяй написав:
  Козак-характерник написав:
  mike41 написав: Неконкурентная ставка в сравнении с Укргазом.

PRO запас - the best! )) Все в Укргаз!

Козаче і чим ПРОЗАПАС такий солодкий? Він краще наливає чим Міхалич зі своєю Дохідною П"ятницею?

:?:

Чим? Тим що Микки радить...)) Мені той PRO запас нафик не нужен...))
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 21:41

serg1974 написав:
  mike41 написав:2 Banderlog
Провокострінги - це наноплавки, що не прикриваючи Вельзевула, алярмують кутасіка :roll: .
Установам, подібним до тієї, де розмножуються Ваші 3 тисячі, є загроза подвійного шаху - і від Києва, і від Москви. Дехто вважає це маячнею, дехто у такій позиції нічого доброго для своїх заощаджень не знаходить. Про "Дельту" також попереджували, й неодноразово. І я також тут, на цій гілці. Але Лагунофіли лише зверхньо реплікували. Зараз настрій там дещо інший. Ось візміть аркуш паперу й напишіть на ньому, навіщо піддавати зароблене зайвому ризику, коли можна легко без цього обійтися? :wink:

Ув Майк, возможно, я себя успокаиваю, но риски двойного шаха я рассматриваю совместно с рисками 3-й мировой в горячей фазе. Допустим, кинули росгосы укрклиентов, но такое сделать можно только один раз, потом им что делать, сворачивать филиальную сеть по всему миру?

Давайте послідовно. Перше - київський шах. Існує таємний додаток до вже діючого Закону України про санкції до РФ. У ньому 160 російських підприємств. На цьому тижні Україна націоналізувала Запорізький алюмінієвий завод, що належав "Русалу". Хто може авторитетно гарантувати, що у цьому списку немає ВТБ, ПІБа, СБР, "Альфи"? Якби Вам доручили його скласти, впевнений, що Ви про них не забули б. Підозрюю, що якби не проблеми "Дельти", "Надр", "ВіЕйБі" та ін., іх би вже давно націоналізували та продали тій же "Дельті" або "Привату".
Обидва Дмитра - керівники харківських структур двох банків з цієї трійці - мої давні знайомі. Тим не менш, у мене нема там жодного цента, бо ризикувати заробленими грошима дозволити собі не хочу.
Про другий шах з боку господарів - іншим разом. Ніякої філіальної мережі по всьому світу в них нема.
mike41
6

Подякував: 847 раз.
Подякували: 2508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 22:04

Ряд украинских банков с 13 марта 2015 г. начали взымать с населения при продаже наличной валюты военный сбор — 1,5%, об этом «Вестям» сообщил советник председателя правления Евробанка Василий Невмержицкий. Новый сбор не отменяет старого — в Пенсионный фонд в размере 2% суммы. То есть человек платит как старые 2%, так и новые 1,5%.
http://business.vesti-ukr.com/92371-pri ... ennyj-sbor
l66

Подякував: 368 раз.
Подякували: 572 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 22:04

mike41 написав: Про "Дельту" також попереджували, й неодноразово. І я також тут, на цій гілці. Ось візміть аркуш паперу й напишіть на ньому, навіщо піддавати зароблене зайвому ризику, коли можна легко без цього обійтися? :wink:

Шкода, що не звернув увагу. Особисто сподівався, що Дельта вистоїть.

Які, на Вашу думку, ризикові банки на даному етапі?
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 24432444244524462447 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти