Дно думаю на наличке 25 за $, ниже уже не продавить. Значит дальше вверх, новая неделя покажет но 35 должны еще увидеть до лета. Во всяк случай вся свежая гривна конвертирована, риски курсовой пилы вверх высоки.
olgerd написав:Хватит сориться коллеги! Лучше похвастайтесь, по любому после затрат на комуналку,питание и т.д. гривна остается . Кто какое нашел ей применение ? Хомячить дешевеющюю валюту , грн. депо или другое?
Dear olgerd! Можу по-доброму позаздрити. Цієї проблеми не маю. Але у віршах це краще: "Проблему лишних денег решает в пять минут Веселый славный парень Робин Гуд!" У нас замість Робіна та Гуда дві відьми - девальвація та інфляція Коли все ж таки вхідний капіляр до басейну (бюджету) трохи зволожується свіжою гривнею, роблю наступне: 1) поповнюю схудлий домашній резерв готівки на всілякі імердженсі випадки; 2) поповнюю обидва безготівкові інструменти свого "гаманця на поточні потреби": а) "Активні гроші плюс" в УкрСибі б) "Універсальну Золоту" в Приваті. Коли картки обнуляються, відриваю листочок "відривного календаря", що має бруднувато-зелений колір, міняю і так тягну до чергового надходження. Формула "гроші - гроші прим" на разі практично повністю призупинена. Криві по Льоні Голубкову дивляться долу . Таке воно - кризове життя. П.С. Але як тільки, то зараз же...
demichh написав:Дно думаю на наличке 25 за $, ниже уже не продавить. Значит дальше вверх, новая неделя покажет но 35 должны еще увидеть до лета. Во всяк случай вся свежая гривна конвертирована, риски курсовой пилы вверх высоки.
тоже думаю, что щас было дно ... реально купить доллар (не экв. 3 000, а скока надо) дешевле, чем 25 не думаю что можно будет
Зміна ліміту за п.4.4.- не надається в даному Тарифному плані
Перекидуєте на якийсь інший рахунок в фідомаркеті і знімаєте через касу в банку . Да, трохи незручно, да, тільки в робочий час .Безготівково можна платити/переказувати любу суму . А хто казав , що має все бути просто .
ну это понятно, но сам факт неизменного кеш-лимита пугает ... плохие замашки
Ну, тоді несіть в Примат . - 0,5% на рівному місці .
Користуюсь більше півроку пластик-фантастик + поточний депозит Час - це гроші(20%) (Я - єдиний клієнт з цим депозитом в нашому відділенні)+ якийсь ощадний на суму 300 грн. під 13% для зняття без комісії в касі банку . Перекидки між рахунками швидко робляться працівниками відділення .Проблеми - немає "депозитного" банкомату та робота кас до 5-ої години .
demichh написав:Дно думаю на наличке 25 за $, ниже уже не продавить. Значит дальше вверх, новая неделя покажет но 35 должны еще увидеть до лета. Во всяк случай вся свежая гривна конвертирована, риски курсовой пилы вверх высоки.
тоже думаю, что щас было дно ... реально купить доллар (не экв. 3 000, а скока надо) дешевле, чем 25 не думаю что можно будет