Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 724725726727728 ... 4145>
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 18:20

Faceless написав:
  flyman написав:1991 рік, розвал СРСР, коли вийшли на рівень 1991 року?

За рівнем доходів і рівнем споживання - досить швидко.
Всіляку профанацію типу БНХ можете не пхати, кількість пидшипників на душу населення та приписки колгоспів "40 років без врожаю" замість худоби та зерна теж залиште всіляким ностальгуючим. Поняття ВВП для СРСР по факту не було, бо не було ні ринкових цін, ні адекватної системи обліку, ні адекватного курсу по якому можна було б обраховувати паритет. Тож в числовому вимірі оцінити і співставити немає можливості.

Заради бога, який сенс сперечатись - у 2018 році й побачимо (якщо війна закінчиться у цьому році, що й справді не факт)
  flyman написав:а пост про те куди тре валити і пр з/пл прибиральниці

Послухайтесь тамошніх порад і йдіть прибиральником у Німеччину. Чи не цікаво?
В мене родичі/колеги/знайомі теж є і у Австрії, Німеччині, Польщі, Канаді. І теж ніхто й не думав повертатися - не для того власне їхали. Але яке відношення це має до теми гілки? Мігранти є, були всю незалежність і будуть.

яке відношення?
молодь виїзджає, хто буде жити і працювати ?
кому врешті - решт будеш здавати житло, ваті, біженцям, в"єтнамцям?
кількість житла росте, кількість населення падає, доходи падають,
перспектив у КРЖН нема найближчих три роки навіть для того, щоб бути субститутом для депозитів.
Тобто зараз питання стоїть, де тримати, в матраці чи на депо,
а про вкладати в РН навіть і не стоїть на порядку денному.
flyman

Подякував: 1608 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 18:26

flyman написав:яке відношення?
кількість житла росте, кількість населення падає, доходи падають,
перспектив у КРЖН нема найближчих три роки навіть для того, щоб бути субститутом для депозитів.
Тобто зараз питання стоїть, де тримати, в матраці чи на депо,
а про вкладати в РН навіть і не стоїть на порядку денному.

Це Ви про Березань чи Тернопіль?
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 18:57

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Виїзджають долі відсотків. Вони виїзджали й раніше, причому й масовіше набагато, і проблеми не було кому здавати і т п. І не буде.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8238 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 19:00

Faceless написав:

Виїзджають долі відсотків. Вони виїзджали й раніше, причому й масовіше набагато, і проблеми не було кому здавати і т п. І не буде.

Ви дивитесь на КРЖН як на "спадщину", я ж як на "інвестицію".
Як "спадкоємець" я Вас розумію, доїться "спадщина" то хай і доїться, а як "інвестор" я не розумію, бо це збиткова інвестиція на найближчих 3 а може і 5 років.
flyman

Подякував: 1608 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 19:17

hxbbgaf написав:
  airmax78 написав:
  hxbbgaf написав:
Без лоха и жизнь плоха. Увидели курс 38, который был полдня, и взвинтили цены и сидят, а продаж что тогда не было, что сейчас...

Аааа, ну понятно. Я так понимаю, что если бы не "лохи" - Киев до сих пор был бы застроен одними хрущами и чешками.

Звучит цинично, но вы правы, не все, но те, что вляпались в недвигу после конца 2005-го, в итоге потеряли... И эти потери пока будут расти, просвета невидно, коммуналка только начала взлет, экономика в ж..пе, а тут еще и война может быть. Хотя допускаю, что некоторых из них это не особо огорчает, все равно свои капиталы награбили и даже если вляпали в недвигу по космическим ценам, это ничто по сравнению с тем, что в другой стране они попросту сидели бы в тюрьме и очень долго. Сейчас уже и ворюги умнеют, доходит, что бетонный коробок - это не токадаражающая гавань, а всего лишь бетонный коробок, который является сам по себе пшиком и в кризис цена на него валится в разы и может уже никогда не отрасти, а в войну он начинает стоить ноль.

Оха-оха, как все плохо :cry:
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5354 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 19:19

flyman написав:
  Faceless написав:

Ви дивитесь на КРЖН як на "спадщину", я ж як на "інвестицію".
Як "спадкоємець" я Вас розумію, доїться "спадщина" то хай і доїться, а як "інвестор" я не розумію, бо це збиткова інвестиція на найближчих 3 а може і 5 років.

Ну расскажи же нам, инвестор, что там с доходностью депокошика - ты ее уже проэджастил на очередной хэаркат?
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 19:27

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Кстати, сегодня знакомая интересовалась квартирами в Оболонь Резиденс. В первой секции квартирко с каким-никаким видом от 2К за метр (вообще-то от 2500 до 2900, но они применяют курс 20 - "кручу-верчу вас запутать хочу"). Вот такой дешевей.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 19:45

airmax78 написав:Оха-оха, как все плохо :cry:

Та да... С одной стороны НБУ застопорил курс и это хорошо, так как галопирующая девальвация - это быстрая смерть.
С другой стороны Нацбанк застопорил курс исключительно путем зажатия гривномассы.
Вот только экономика без достаточной крови (гривны) не имеет даже тени шанса на рост и будет продолжать падать - умирать будем дольше и в конвульсиях.
Цугцванг, однако...
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 19:48

antey1969 написав:
  airmax78 написав:Оха-оха, как все плохо :cry:

Та да... С одной стороны НБУ застопорил курс и это хорошо, так как галопирующая девальвация - это быстрая смерть.
С другой стороны Нацбанк застопорил курс путем зажатия гривномассы.
Вот только экономика без достаточной крови (гривны) не имеет даже тени шанса на рост и будет продолжать падать - умирать будем дольше и в конвульсиях.
Цугцванг, однако...

Да ладно - сейчас сжатие гривнемассы на экономику вообще никакого негативного влияния не оказывает - банки тупо не кредитуют вне зависимости от того: 100 лямов у банка на корсчету или 100 ярдов.
Да и я почти уверен, что последние... 23 года в голове у хббгафа ситуация была +/- похожая: т.е. от плохой к катастрофической.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 20:03

Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

airmax78 написав:Да ладно - сейчас сжатие гривнемассы на экономику вообще никакого негативного влияния не оказывает - банки тупо не кредитуют вне зависимости от того: 100 лямов у банка на корсчету или 100 ярдов.
Да и я почти уверен, что последние... 23 года в голове у хббгафа ситуация была +/- похожая: т.е. от плохой к катастрофической.

О 23 годах не знаю, но судя по этому форуму последние 8 лет у него только катастрофическая:-(
Зы. Даже сегодня. Тысячи проектов по энергосбережению... Иносранцев тьма бегает....
Востаннє редагувалось Первый в Пон 16 бер, 2015 20:05, всього редагувалось 1 раз.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

#<1 ... 724725726727728 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор