|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 17 бер, 2015 12:24
melkh написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ Пробував на вихідних зайти в зону24 на Проскурівській,15 в м.Хмельницькому,але не пускає, на карті у вас є така адреса, то кому вірити?!Прокоментуйте.
Шановний клієнт! Дякуємо Вам за відгук, ми обов'язково передамо інформацію відповідальним співробітникам. Хотіли б звернути Вашу увагу, що співробітники відділення Банку щодня перевіряють справність зони24 і на даний момент нарікань немає. Просимо Вас спробувати повторно зайти до даної зони, можливо Ваша карта розмагнітилась, спробуйте використати іншу картку. У разі повторної невдалої спроби, просимо Вас повідомити нам. Дякуємо за розуміння. Сподіваємось на успішне співробітництво.
-
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ
-
-
- Заблокований
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 12:58
bobobo написав: somalibank написав:А в Привате 13,5% дают.
приват на вихід працює 
Реальных там 12, маркетинговых - 13,5 но от этого больше не становится.
-
jay2004
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 17:06
bobobo написав: somalibank написав:Думаю, что Приват переживет Миху.
і про Дельту так думали 
НЕ думали, а думав...
-
radnyk
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 19:18
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ! Хочется всё же получить ответ от Вас: каким образом деньги зачислились на ДП 13.03, если по регламенту обе операции должны были быть проведены день в день? Что я упускаю?
-
chel_v_valenkah
-
-
- Подякував: 270 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 19:23
chel_v_valenkah написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ! Хочется всё же получить ответ от Вас: каким образом деньги зачислились на ДП 13.03, если по регламенту обе операции должны были быть проведены день в день? Что я упускаю?
З карткового на поточний зараховуються на наступний день (хоча доступні зразу ж).
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 22:07
Квесторе_поверніться написав: chel_v_valenkah написав:каким образом деньги зачислились на ДП 13.03, если по регламенту обе операции должны были быть проведены день в день?
З карткового на поточний зараховуються на наступний день (хоча доступні зразу ж).
Согласно регламента mPay: "Переказ коштів з власного карткового рахунку на власний поточний рахунок (у т.ч. вклад, кредит). - До 30 хвилин** ** - Зарахування коштів на рахунок: - для операцій, здійснених в операційні дні до 17:45:00 - в день транзакції; - для операцій, здійснених в операційні дні після 17:45:00 та у вихідні дні - наступний операційний день від дня транзакції." Разве не так? Где тут о зачислении на следующий день? 
-
chel_v_valenkah
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 22:54
chel_v_valenkah написав: Квесторе_поверніться написав: chel_v_valenkah написав:каким образом деньги зачислились на ДП 13.03, если по регламенту обе операции должны были быть проведены день в день?
Согласно регламента mPay: "Переказ коштів з власного карткового рахунку на власний поточний рахунок (у т.ч. вклад, кредит). - До 30 хвилин** ** - Зарахування коштів на рахунок: - для операцій, здійснених в операційні дні до 17:45:00 - в день транзакції; - для операцій, здійснених в операційні дні після 17:45:00 та у вихідні дні - наступний операційний день від дня транзакції." Разве не так? Где тут о зачислении на следующий день? 
Я думаю эта связка "Ощадный рахунок" -> текущий счёт -> карта ДП стала роковой для Михи  Ощадный рахунок" -> текущий счёт было проведено в текущем опердне, а текущий счёт -> карта ДП - было отработано следующим оперднём  А напрямую не хотели потому что рисовалось карта-карта, т.е. однозначно СЛЕДУЮЩИЙ опердень?!! А шо выписка на мыло по текущему счету говорит?
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
-
Comando
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2015 04:15
clientage написав:Я думаю эта связка "Ощадный рахунок" -> текущий счёт -> карта ДП стала роковой для Михи  Ощадный рахунок" -> текущий счёт было проведено в текущем опердне, а текущий счёт -> карта ДП - было отработано следующим оперднём 
Возможно... нужно выяснить, где конкретно была задержка) clientage написав:А напрямую не хотели потому что рисовалось карта-карта, т.е. однозначно СЛЕДУЮЩИЙ опердень?!!
Естественно clientage написав:А шо выписка на мыло по текущему счету говорит?
Да пока ничего не говорит, т.к. в мыле моём ошибку изначально сделали. + Разве выписка не раз в месяц приходит?
-
chel_v_valenkah
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2015 06:56
clientage написав:Я думаю эта связка "Ощадный рахунок" -> текущий счёт -> карта ДП стала роковой для Михи  Ощадный рахунок" -> текущий счёт было проведено в текущем опердне, а текущий счёт -> карта ДП - было отработано следующим оперднём А напрямую не хотели потому что рисовалось карта-карта, т.е. однозначно СЛЕДУЮЩИЙ опердень?!!
ХИ-клиент ЗЫ Сам такой. 
-
VLADPn
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 336 раз.
-
-
Профіль
-
-