|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 17 бер, 2015 19:38
alex lem написав:Не все живут в крупных городах или в Киеве где есть ,,любые объемы,,
Не в том дело, за сотку я не буду даже звонить и узнавать курс. Ехать дороже выйдет. От 500 уже появляется интерес, но скирдовать лишнюю гривну даже на пятихатку в наше время черевато...
-
po2l
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 43 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 19:49
PrivatBank написав:Станом на 17.03.15 ситуація із забезпеченням відділень валютою нормалізована, кошти для видачі по переказах, картках або депозитах доступні в сумах, відповідних обмеженням НБУ.
не нормальнізована. другий тиждень не можу отримати $ з депозиту. сьогодні взагалі сказали що раніше наступного понеділка валюти не буде. м.Львів.
-
bofh
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 19:54
bofh написав: PrivatBank написав:Станом на 17.03.15 ситуація із забезпеченням відділень валютою нормалізована, кошти для видачі по переказах, картках або депозитах доступні в сумах, відповідних обмеженням НБУ.
не нормальнізована. другий тиждень не можу отримати $ з депозиту. сьогодні взагалі сказали що раніше наступного понеділка валюти не буде. м.Львів.
За два тижні не віддали жодного Кубіка (15000 в еквіваленті)?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 19:56
Квесторе_поверніться написав: bofh написав: PrivatBank написав:Станом на 17.03.15 ситуація із забезпеченням відділень валютою нормалізована, кошти для видачі по переказах, картках або депозитах доступні в сумах, відповідних обмеженням НБУ.
За два тижні не віддали жодного Кубіка (15000 в еквіваленті)?
200 доларів з копійками віддали один раз. ну це не діло.
-
bofh
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 19:58
Bofh, в скількох відділеннях пробували замовляти?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 20:05
Квесторе_поверніться написав:Bofh, в скількох відділеннях пробували замовляти?
в одному. я чесно кажучи не дуже з тим спішив, просто як проходжу мимо - заходжу, питаю чи є валюта. пару раз казали що нема і обіцяли на "завтра", сьогодні взагалі сказали що аж на понеділок. а мене з вихідних в країні не буде. думаєте варто піти в інше відділення?
-
bofh
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 20:17
bofh написав:думаєте варто піти в інше відділення?
Мимопроходил такое дело щас не делается  Зайти, и спецом познакомиться с нач./замнач/кассиром "своего" отделения. Настоятельно попросить подготовить кубик на завтра после обеда, обменяться номерами телепонофф. Отписаться здесь на форуме о результатах проделанной работы 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 17 бер, 2015 20:26
clientage написав: bofh написав:думаєте варто піти в інше відділення?
Мимопроходил такое дело щас не делается  Зайти, и спецом познакомиться с нач./замнач/кассиром "своего" отделения. Настоятельно попросить подготовить кубик на завтра после обеда, обменяться номерами телепонофф. Отписаться здесь на форуме о результатах проделанной работы 
да я просто наслухався що в привата з валютою проблем немає, тому і не напрягався особо. ок, спробую так. але спершу - малява на help@pb.ua
-
bofh
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 21:25
bofh написав: clientage написав: bofh написав:думаєте варто піти в інше відділення?
да я просто наслухався що в привата з валютою проблем немає, тому і не напрягався особо. ок, спробую так. але спершу - малява на help@pb.ua
Еще при заказе убедиться, что Вас и Ваш заказ записали в тетрадочку, а не просто что-то сказали. Не лишним будет узнать ФИО и должность кассира, принявшего заявку.
-
Donnald
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 21:32
Donnald написав:Еще при заказе убедиться, что Вас и Ваш заказ записали в тетрадочку, а не просто что-то сказали. Не лишним будет узнать ФИО и должность кассира, принявшего заявку.
да, записали при мне на огрызок бумаги, но кассир говорит что тупо не привозят...
-
bofh
-
-
-
-
Профіль
-
-
|