Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Та ні, активація не злетіла, бо програма працює, пропуская з паролем і генерує код, проте КБ його не приймає. Отже, швидше за все, це саме втрата синхронізації.
justit
Ну брелок всё же это другое устройство, речь не о нём.
clientage
Спасибо за полезную информацию, начну действительно с саппорта
rokannon Доречі, наскільки я зрозумів з своєї версії, то на сайтах AppStore та GooglePlay відбулося оновлення ПО EximPass, можливо все ж вартує його перевстановити.
sasha_army написав:rokannon Доречі, наскільки я зрозумів з своєї версії, то на сайтах AppStore та GooglePlay відбулося оновлення ПО EximPass, можливо все ж вартує його перевстановити.
Це цікава інформація, дякую. Проте перевстановити просто не вдасться, бо потрібен код активації. Тобто в будь-якому разі доведеться звертатися до підтримки.
clientage написав:Там генератор генерит циферки от таймера-часиков... и вот эти часики нуна синхронизировать с часиками сервера ИБ...
То есть нажимая на кнопку на генераторе, я не только получаю код, я еще и синхронизирую часы на брелоке с часиками на сервере ИБ?
Я наверное совсем неверно Вас понял, ибо вторая часть моей фразы весьма фантастична
Фантастика однозначно...бо якби я знаходився в США, а сервер в Україні, то явно нічого б не працювало. Скоріше за все існує просто звичайний алгоритм формування одноразового паролю з поточної дати та часу активації процесу генерації даного одноразово паролю, як, наприклад, генерують ідентифікаційний код.
Поділюсь досвідом. Ексімпасс вперто не хотів генерувати одноразові паролі на айпаді, хоч гопки скачи (хоча місяць тому працював). Поставив на айфон, ввів ті самі дані з пін-конверту - все працює. Загадка природи. На обох пристроях - IOS 8.2
ушел из Дельты Що цікаво, інструкція каже, що для кожного пристрою має бути свій конверт і навіть новий конверт для повторної активації на цьому ж пристрої. Якось у них розійшлася практика і теорія. Синхронізацію з п. 4.4 ви пробували проводити?
ушел из Дельты написав:Поділюсь досвідом. Ексімпасс вперто не хотів генерувати одноразові паролі на айпаді, хоч гопки скачи (хоча місяць тому працював). Поставив на айфон, ввів ті самі дані з пін-конверту - все працює. Загадка природи. На обох пристроях - IOS 8.2
Уточніть, будь ласка, що означає "не хотів генерувати одноразові паролі"? Програма не працювала, чи працювала, але паролі не приймалися в ІБ?
klug написав:ушел из Дельты Що цікаво, інструкція каже, що для кожного пристрою має бути свій конверт і навіть новий конверт для повторної активації на цьому ж пристрої. Якось у них розійшлася практика і теорія. Синхронізацію з п. 4.4 ви пробували проводити?
Що за синхронізація?
Апд: прочитав, ні, синхронізацію не робив
Востаннє редагувалось Frei в Чет 19 бер, 2015 16:40, всього редагувалось 1 раз.
ушел из Дельты написав:Поділюсь досвідом. Ексімпасс вперто не хотів генерувати одноразові паролі на айпаді, хоч гопки скачи (хоча місяць тому працював). Поставив на айфон, ввів ті самі дані з пін-конверту - все працює. Загадка природи. На обох пристроях - IOS 8.2
Уточніть, будь ласка, що означає "не хотів генерувати одноразові паролі"? Програма не працювала, чи працювала, але паролі не приймалися в ІБ?