Національний банк України, продовжуючи розпочату процедуру виведення з ринку неплатоспроможного ПАТ "ВіЕйБі Банк", 19 березня 2015 року ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію цього банку.
подскажите, пожалуйста, какие 2 очереди выплат уже были: первая очередь - это те у кого срок депозита закончился до введения временной администрации + деньги с текущих счетов. а вторая???? или я ошибаюсь??
RomaPav написав:подскажите, пожалуйста, какие 2 очереди выплат уже были: первая очередь - это те у кого срок депозита закончился до введения временной администрации + деньги с текущих счетов. а вторая???? или я ошибаюсь??
Так було 2 черги, завтра починається 3 заключна через 3 банки по областяг. Вибрали нормальні банки. За інші не знаю а Приват і Альфа виплачують дуже добре.
Не путайте черги с траншами выплат. Завтра стартует последний транш (всем тем кто ещё не (до-)получил). Через 30 дней начнутся черги (ликвидация):
Задоволення вимог кредиторiв здiйснюватиметься уповноваженою особою Фонду за рахунок коштiв, одержаних в результатi лiквiдацiї та реалiзацiї майна банку в наступнiй черговостi: 1) зобов'язання, що виникли внаслiдок заподiяння шкоди життю та здоров'ю громадян; 2) грошовi вимоги щодо заробiтної плати, що виникли iз зобов'язань банку перед працiвниками до прийняття рiшення про вiдкликання банкiвської лiцензiї та лiквiдацiю банку; 3) вимоги Фонду, що виникли, зокрема, внаслiдок виведення неплатоспроможного банку з ринку, повернення цiльової позики банку, наданої протягом здiйснення тимчасової адмiнiстрацiї; 4) вимоги вкладникiв - фiзичних осiб у частинi, що перевищує суму, виплачену Фондом, а також зобов'язання з виплати вiдсоткiв за вкладами, нарахованих пiд час здiйснення тимчасової адмiнiстрацiї; 5) вимоги Нацiонального банку України, що виникли в результатi зниження вартостi застави, наданої для забезпечення кредитiв рефiнансування; 6) вимоги фiзичних осiб, платежi яких або платежi на iм'я яких заблоковано (крiм фiзичних осiб - суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi); 7) iншi вимоги, крiм вимог за субординованим боргом; 8} вимоги за субординованим боргом.