smirnowand написав:Ну что там, много уже мечтатели недвиги "по 500" купили? Ведь звучали более года назад фразы "вот будет по 500, тогда и куплю": кого можно поздравить с новосельем?
Якщо отримаю проект/роботу в Києві на правому березі, то думаю шукати гостинку у Бородянці за 1ФГВФО (8куе).
smirnowand написав:Ну что там, много уже мечтатели недвиги "по 500" купили? Ведь звучали более года назад фразы "вот будет по 500, тогда и куплю": кого можно поздравить с новосельем?
Якщо отримаю проект/роботу в Києві на правому березі, то думаю шукати гостинку у Бородянці за 1ФГВФО (8куе).
интересно узнать чем так вам приглянулась Бородянка? рядом аэродром, кукурузники летают, цыгане тоже почему то выбрали себе Борядянку для проживания и хибары построили
а вас что туда тянет? а может вы заядливый грибник? в Тетерев по грибы катаетесь или ягоды собирать любите с лесах- черника там тоже знатная
интересно узнать чем так вам приглянулась Бородянка? рядом аэродром, кукурузники летают, цыгане тоже почему то выбрали себе Борядянку для проживания и хибары построили
а вас что туда тянет? а может вы заядливый грибник? в Тетерев по грибы катаетесь или ягоды собирать любите с лесах- черника там тоже знатная
якщо ви читали уважно гілку, то в мене хата-дача в напрямі Коростені, і Тетерів я проїзджаю. А до лісу ходжу в селі, де хата-дача. А Бородянка - тимчасовий варіант, щоб біля дна купити вхідний квиток на КРЖН. http://borodyanka.ko.olx.ua/obyavlenie/ ... e41602ab16 думаю до літа буде за 8куе
Востаннє редагувалось flyman в Суб 28 бер, 2015 15:56, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:якщо ви читали уважно гілку, то в мене хата-дача в напрямі Коростені, і Тетерів я проїзджаю. А до лісу ходжу в селі, де хата-дача. А Бородянка - тимчасовий варіант, щоб біля дна купити вхідний квиток на КРЖН.
мда, в хорошие время Коростень был не ближний свет, когда ходили хорошо электрички, а теперь и подавно - глушь
flyman написав:якщо ви читали уважно гілку, то в мене хата-дача в напрямі Коростені, і Тетерів я проїзджаю. А до лісу ходжу в селі, де хата-дача. А Бородянка - тимчасовий варіант, щоб біля дна купити вхідний квиток на КРЖН.
мда, в хорошие время Коростень был не ближний свет, когда ходили хорошо электрички, а теперь и подавно - глушь
Не смішіть мої тапочки. Ходять не тільки електрички, а електрички підвищеного комфорту і потяги далекого слідування. З Бородянки до м.Святошино як з кінця Троєщини до м.Петрівка. А ціна відрізняється в 3 рази. Потім переберусь поближче, в Ірпінь, а може обійдусь без Бородянки, якщо знімуть обмеження в БС.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 28 бер, 2015 16:33, всього редагувалось 1 раз.
Не смішіть мої тапочки. Ходять не тільки електрички, а електрички підвищеного комфорту і потяги далекого слідування. З Бородянки до м.Святошино як з кінця Троєщини до м.Петрівка. А ціна відрізняється в 3 рази. Потім переберусь поближе, в Ірпінь, а може обійдусь без Бородянки, якщо знімуть обмеження в БС.
kievlyanka написав:что же у вас грандиозные планы, это радует
криза минула, п.с. на РН по інерції криза ще рік, потім застій на 2 роки. все за умови, що не буде відновлення бойових дій і девалів, якщо вірити Яресці