Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
nazariy_r написав:Питання по пільговому періоді, якщо я сьогодні вже буду поповняти карту 01.04, то в мене вже це буде враховуватися в квітень? Питання полягаэ в тому, чи стабільно добрн все працюэ 1-го числа місяця? А то в приваті бувають глюки - всі ж це знають ) Дякую
nazariy_r, кошти, витрачені в березні, Ви можете погасити до 25 квітня, при цьому 1 число також враховується. Зарахування коштів, при поповненні карти за допомогою сервісів банку або платежів з інших карток ПриватБанку проводиться день в день. З повагою, Анна. ПриватБанк.
GrafBV написав:Коллеги, подскажите кто сталкивался, возможно ли увеличить через limit.pb.ua по бомжекредитке с 15 до 20т грн. Если риск получить обратную ситуацию, т.е наоборот уменьшение?
У меня либо увеличивали, либо оставляли как было, но никогда не уменьшали.
GrafBV написав:Коллеги, подскажите кто сталкивался, возможно ли увеличить через limit.pb.ua по бомжекредитке с 15 до 20т грн. Если риск получить обратную ситуацию, т.е наоборот уменьшение?
Уменьшения не будет точно. Выше 15 на этой кредитке очень сомнительно. Сам несколько месяцев пробовал и не поднимали. Хотя были и депо и мини кредитка и карта с фото и чипом. Пришел оформил голдкарту запросил 25 и сразу смс с таким лимитом пришло. ps смс по акции с апрельскими депо мне вчера, родственникам сегодня стали приходить. Похоже на всех распространяется акция, просто не справились с одновременной рассылкой на все номера.
V2 написав:Дякую, але прошу ще уточнити: - що мається на увазі "протягом першого терміну вкладу". Якщо вклад у квітні оформлений на 12 міс. - компенсація буде а) тільки у квітні 2015 р.; б) з квітня 2015 р. по квітнеь 2016 р.
V2, оплата податку буде здійснюватися протягом усього терміну вкладу, тобто з квітня 2015 р. по квітнеь 2016 р. Після продовження вкладу на новий строк акція вже не діятиме. З повагою, Анна. ПриватБанк.
Чи дозволяється поповнення такого 12 місячного вкладу, у тому числі і після 30 квітня? Чи буде поширюватися компенсація на такі поповнення, зроблені як до 30 квітня, так і після?
yurr808 написав:Сегодня что-то изменилось? Я получил эту СМС поэтому хочу уточнить у представителя банка (чтоб не задавать кучу вопросов): где можно скачать шаблон договора с апрельской акцией? На сайте приведен шаблон обычного договора. Это снимет все вопросы по поводу публичности, пополняемости и т.д.
yurr808, шаблон договора по депозитному вкладу будет аналогичен шаблонам размещенным на сайте банка https://privatbank.ua/ua/depozit/, однако дополнительно к данному договору Вам будет предоставлено дополнительное соглашение, в котором и будут указаны все необходимые данные. При оформлении/продлении вклада сотрудник отделения распечатает Вам дополнительное соглашение по акции к Вашему договору. Также Вы можете распечатать дополнительное соглашение самостоятельно через Приват24. С уважением, Анна. ПриватБанк.
- открываются только в отделении? - пополнять через п24 можно?
IMPRINTER, добрый день! - Оформить депозит Вы можете как в отделении так и в Приват24; - пополнить вклад Вы также сможете любым из доступных способов: в Приват24, с помощью приложения "Мои вклады", в терминале самообслуживания или отделении банка. С уважением, Анна. ПриватБанк.
Приват выложил на оф. сайте условия акции: Ви отримали від ПриватБанку повідомлення. Ось деякі запитання, що можуть у Вас виникнути, і відповіді на них: Який розмір податку звичайно платять вкладники у разі отримання депозиту згідно із законодавством України? Звичайно податок на проценти за депозитами становить 21,5%. Скільки з цього податку компенcує ПриватБанк? ПриватБанк компенсує весь податок. Тобто вкладники ПриватБанку отримають нараховані проценти в повному обсязі, а ПриватБанк заплатить весь податок. Ви отримаєте цільову надбавку до процентної ставки за вкладом, що компенсує суму податку. https://privatbank.ua/ua/april/