|
Участвуем в развитии проекта m2bomber.com |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 10 кві, 2015 11:08
Для некоторых: 1) Ignorantia juris non excusat 2) Two Things Are Infinite: the Universe and Human Stupidity
Барака, проконсультируйтесь с юристом, ведь это напрямую касается вашего проекта.
-
Henry Ford
-
-
- Заблокований
- Подякував: 116 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2015 11:28
baraka написав:А адрес в 99% случаев неполный...
Я добре відмоніторив ОЛХ шукаючи потрібну для себе земельну ділянку Там з адресами повний звіздец. Вибрати можна тільки область і райцентр. Тобто даючи повідомлення про продаж земельної ділянки є два варіанти Дати правильну адресу або Дати приблизну В ділянці яка де-факто знаходиться 0,1 км від околиць Львова ( або 12 км від центру Львова) Правильна адреса Львівська область Яворівський район с.... В ОЛХ висвітиться Яворів Ясно що той хто шукає під Львовом не зацікавиться ділянкою яка привязана до точки 60 км від Львова. Тому всі пишуть Львів - а ти іване розбирайся.... Я б радив Маємо 24 області в кожній з областей скількись там районів - для цих територіальних одиниць вибираємо центральну точку ( для кожної з одиниць ) Людина крім поштової адреси повинна поставити маркер місцезнаходження на мапі , таким чином автоматично буде сформована інформація Область Район поштова адреса Відстань від від центрів навколишніх районів Тоді при пошуку легше буде відфільтрувати обмежену територію для пошуку ( це те що обговорювалось раніше з мапами) Тобто фільтри Область- Район(обласний центр+райони обласного центру+райцентри)- відстань від центру тип помешкання(землі) розміри цінові параметри
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 кві, 2015 11:47
astronavt написав:Для некоторых: 1) Ignorantia juris non excusat 2) Two Things Are Infinite: the Universe and Human Stupidity Барака, проконсультируйтесь с юристом, ведь это напрямую касается вашего проекта.
консультировался. Вывод такой: авторские права тут не нарушаются, о них бессмысленно говорить. Я никак не утверждаю что я автор объявления и автор фото могут быть претензии к имущественным правам, а сама ситуация выглядит так: Максим755 передал неисключительные имущестывенные права на неограниченное воспроизведение, показ и копирование (ведь пользователь может с браузера скопировать себе на диск объявление) сайту, на котором опубликовал своё объявление. Тем самым Максим755 сделал эту ифнормацию публично доступной (кстати, Рашка расценивает сайты как СМИ, вы в курсе ?). Бомбер воспроизводит эту информацию ссылаясь на сайт-источник.
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2015 11:52
budivelnik написав: baraka написав:висилка на мій телефон СМС все одно платна для другоі сторони. і ця сторона може розцінити це як "вимагання".
35 копійок При цьому море тарифів де відправка смс в якихось межах вже включена в тариф... Для початку це найпростіший і найлегший з варіантів , який би задовільнив обі сторони. А далі Сліпий казав побачимо- глухий казав-почуємо... 
35 коп було б самим простим але неавтоматизованим варіантом. Е автоматизований варіант, але за 1 грн (через СмсКоін, це буде миттево) Ану зараз спитаю Максима755
Востаннє редагувалось baraka в П'ят 10 кві, 2015 12:06, всього редагувалось 1 раз.
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2015 11:53
Максим755, вы бы заплатили 1 гривну чтобы скрыть свой номер в карточке объекта ?
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2015 12:00
baraka написав: astronavt написав:Для некоторых: 1) Ignorantia juris non excusat 2) Two Things Are Infinite: the Universe and Human Stupidity Барака, проконсультируйтесь с юристом, ведь это напрямую касается вашего проекта.
консультировался. Вывод такой: авторские права тут не нарушаются, о них бессмысленно говорить. Я никак не утверждаю что я автор объявления и автор фото могут быть претензии к имущественным правам, а сама ситуация выглядит так: Максим755 передал неисключительные имущестывенные права на неограниченное воспроизведение, показ и копирование (ведь пользователь может с браузера скопировать себе на диск объявление) сайту, на котором опубликовал своё объявление. Тем самым Максим755 сделал эту ифнормацию публично доступной (кстати, Рашка расценивает сайты как СМИ, вы в курсе ?). Бомбер воспроизводит эту информацию ссылаясь на сайт-источник.
Наглая ложь. Ссылка якобы на другой сайт-источник битая, то есть нет такой давно. Моя публикация с фото и персональными данными на вашем сервере. Незаконно.
-
Максим755
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2015 12:02
baraka написав:Максим755, вы бы заплатили 1 гривну чтобы скрыть свой номер в карточке объекта ?
Этот пост я расцениваю как шантаж и вымогательство.
-
Максим755
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2015 12:08
Максим755 написав: baraka написав:Максим755, вы бы заплатили 1 гривну чтобы скрыть свой номер в карточке объекта ?
мда... ноу комментс. это просто был просто вопрос в попытке найти конструктивное решение, устраивающее обе стороны. но раз моё предложение воспринимается в штыки - предложите своё.
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2015 12:11
Максим755 написав: baraka написав:Максим755, вы бы заплатили 1 гривну чтобы скрыть свой номер в карточке объекта ?
Ви зібрались потратити пару годин свого життя на боротьбу за абсолютну справедливість ? В такому Випадку Ви вже програли незалежно від результату цієї боротьби ( за виключенням випадку що Ваш середньогодинний дохід становить 20 копійок) Спробуйте поступитись в меншому щоб виграти у більшому, тим паче що 1 гривня тут ролі ні для кого не має. На рахунок Вашої позиції Крім запиту в гугль станом на зараз є ще й пошук в кеші гугля. Там Ваш номер є. Якщо Ви впевнені в своїй правоті - то як справжній борець за справедливість спочатку розберіться з кешем гугля ( який зробив доступним Ваш телефон приблизно 2 млрд користувачів ) а вже потім починайте священну боротьбу з бомбером в якого дай бог щоб було 10000 унікальних користувача.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1