starmaks написав:З'явилася думки, що покупці нафти почали тільки зараз зпродаватися, бо чекали 10 квітня. І тут не питання, що виплатили чи не виплатили діви - скорше питання, що до 10 квітня просто можна було чекати призначення позачергових зборів акціонерів з єдиного питання корекції суми дивідендів, що виплачуються за результатом 2011-2013.
Оскільки 10 квітня минуло, то , як кажуть, за 2011-2013 рр все вде "закомпостовано". Після виходу строків сплати дивідендів, гадаю, заднім числом переписувати рішення щодо їх виплати вже ніхто не буде.
А те, що зливаються настільки серйозні пакети та виводяться мільйонні суми, опосередковано може свідчити про те, що розподіл прибутку 2014 або не відбудеться або буде нескоро.
starmaks написав:rusich, виглядає типу штурмувати Маріуполь (бо я взяв азовку по 0.71) не будуть, а
rusich написав:Харьков-Днепр-Запорожье-Херсон
(троє останніх західніше Маріуполя) будуть
Ну и как считаешь? Будут брать? Я лично сомневаюсь. Но здесь может быть долгая дискуссия и много вводных.
Азовки не маю) Якщо і штурмуватимуть Маріуполь, то питання то мої акції/кошти на убі мене вже наврядчи цікавитимуть... ппц це вже буде, total war. Це стратегічно... В тактичний штурм Маріуполя не вірю.
rusich написав:Ну и как считаешь? Будут брать? Я лично сомневаюсь. Но здесь может быть долгая дискуссия и много вводных.
Азовки не маю) Якщо і штурмуватимуть Маріуполь, то питання то мої акції/кошти на убі мене вже наврядчи цікавитимуть... ппц це вже буде, total war. Це стратегічно... В тактичний штурм Маріуполя не вірю.
я за линию Харьков-Днепр-Запорожье-Херсон спрашивал. за Марик я ответил - его одного никто брать не будет.
rusich написав:Ну и как считаешь? Будут брать? Я лично сомневаюсь. Но здесь может быть долгая дискуссия и много вводных.
я за линию Харьков-Днепр-Запорожье-Херсон спрашивал. за Марик я ответил - его одного никто брать не будет.
З боку утворень ДНР-ЛНР Херсон взагалі тупо за Маріуполем ...як собі це уявляєш? Запоріжжя-Дніпропетровськ? ... бог в поміч, без шансів ... ти уявляєш яка протяжністю лінія фронту буде? Навіть якщо раша напряму включиться успіх тимчасовий може і розвинуть, але Дніпро хрєн форсують. Моя думка.
Востаннє редагувалось starmaks в Пон 27 кві, 2015 18:29, всього редагувалось 2 разів.
starmaks написав:З'явилася думки, що покупці нафти почали тільки зараз зпродаватися, бо чекали 10 квітня. І тут не питання, що виплатили чи не виплатили діви - скорше питання, що до 10 квітня просто можна було чекати призначення позачергових зборів акціонерів з єдиного питання корекції суми дивідендів, що виплачуються за результатом 2011-2013.
Оскільки 10 квітня минуло, то , як кажуть, за 2011-2013 рр все вде "закомпостовано". Після виходу строків сплати дивідендів, гадаю, заднім числом переписувати рішення щодо їх виплати вже ніхто не буде.
А те, що зливаються настільки серйозні пакети та виводяться мільйонні суми, опосередковано може свідчити про те, що розподіл прибутку 2014 або не відбудеться або буде нескоро.
бред
Та я б і радий, якщо "брєд" ... а конструктивніше можна? чому "брєд"?
Зихер написав:коэффициент использования установленной мощности 28,4 % в 2014 и компания прибыльная жесть что же будет если на все загрузить да еще по новым тарифам. кстати согласно отчету ДОЕН, ЦЕЕН продает дешевле всех чего так??
Сейчас на Славянской ТЭС работает 7-ой энергоблок, мощностью 800 МВТ, который уже реконструирован, в процессе реконструкции 6-ой энергоблок 660 МВТ, так что когда ДТЭК его введет в эксплуатацию,это будет современное предприятие с приличной мощностью...но как всегда много если. Это Украина и половина DOEN...
к сожалению не половина в АТО((( а больше. установленная мощность Старобешевской ТЭС 1 975 МВт
rusich написав:Я адекватно воспринимаю азовку, потому что я ее купил не по 5 гривен, а по 71 копейке.
на какой % от портфеля рекомендуете взять? у меня ее 0 в настоящий момент
Когда сгорела Углегорка, я успел на утреннем гэпе выйти по 5 грн, при этом потерял достаточно много и поклялся себе не ложить больше 15% в одну корзину.
Сейчас у меня в портфеле центр 36%, нафта 39% Поэтому я в таких вопросах не советчик.
Имхо, актив с повышенным риском и недостаточной ликвидностью. Много не брал бы. Лично я не продолжаю наращивать азовку, т.к. считаю что больше 100к это много для нее, тяжело выйти если что.