Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11931194119511961197 ... 4145>
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 20:02

йцукен написав:
  flyman написав:хм.
а інфу яку він бере продавати, він погодив із власниками?
ти може знаєш, що для того щоб перейти на комерційні рейки тре погодити ліцензії.
Є різні рівні опен-сорс.
А щодо даних, ще більші обмеження.
Так можна виправдити і те, що інфа із банка була злита колекторам і рекетирам.

власныки инфы - те кто ее вводят, клиенты досок обьявлений.
они сами рады чтоб их обьвы увидело побольше людей.

ну формально є напр. таке
http://olx.ua/terms/
і я не впевнений, що перепост вітається, і можливо клієнт не хоче, щоб його дані висіли на 10500 сайтах (квартиру здав, оголошення закрив а йому звонять ще пару місяців потім)
я вже бараці кидав посилання, на те як один укропарсер попався на подібному, коли він перепощував дані із сайту держоргану.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 03 тра, 2015 20:03, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 20:05

flyman написав:ну формально є напр. таке
http://olx.ua/terms/
і я не впевнений, що перепост вітається, і можливо клієнт не хоче, щоб його дані висіли на 10500 сайтах (квартиру здав, оголошення закрив а йому звонять ще пару місяців потім)
я вже бараці кидав посилання, на те як один укропарсер попався на подібному, коли він перепощував дані із сайту держоргану.

по парсеру это шитое дело, надеюсь только что тот прогер ничего не подписал, в таком случае он очень скоро выйдет и будет добиваться компенсации.
еще соль в том, что скачав и выложив ту базу он запалил имущество множества взяточников
йцукен

Подякував: 219 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 20:20

KIM написав:Жду от тебя признания того, что огульная критика бараки с твоей стороны была признаком твоей дурости, просто потому что, следуя твоей же логике, он что-то сделал и оно работает, а ты не сделал ровным счетом ничего в этой области и даже не умеешь.
Знову
Дурний як не знає - то збреше
1 Огульної критики бараки по питанню бомбера - не було і як підтвердження - глянь на гілочку обговорення бомберу , щоб побачити хто вносив досить хороші конструктивні пропозиції.
2 Питання бомберу виникло як приклад , після того як барака почав підтримувати ( а точніше був основним генратором) розробки схем кидалова рієлторів.
Я відстоював думку , що барака є таким самим посередником як і рієлтори , а тому йому буде неприємно якщо хтось почне розробляти схеми кидалово його дітища - бомбера.
3 Барака розтопиривши пальці обізвав мене ламером, на що я
а - скачав його базу по купівлі продажу в Україні за 6 годин не зважаючи на те що баракою були виставлені обмеження для безкоштовного доступу
б - повідомив що на протязі тижня - дороблю його базу з допомогою чого вона стане більш функціональною
Чим доведу - що вкрасти те що розроблялось місяцями - можна й за пару днів.

І останнє
Я не піднімав цю тему , але на моє переконання - срач піднятий баракою по питанню рієлторів є ніщо інше- як проста конкурентна боротьба.
Якщо інтернет-товариство повірить бараці і підпишеться(платно) на бази бомбера - то на думку бараки це збільшить його доходиі єдиною перепоною цих подій є те що навіть отримавши бази як би від господара- підписчик все одно потраляє в руки рієлторів ( бо алгоритм відсіювання - мягко скажемо фуфлижний, а присутність господарів - мізерна)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 20:26

budivelnik написав:Якщо інтернет-товариство повірить бараці і підпишеться(платно) на бази бомбера - то на думку бараки це збільшить його доходиі єдиною перепоною цих подій є те що навіть отримавши бази як би від господара- підписчик все одно потраляє в руки рієлторів ( бо алгоритм відсіювання - мягко скажемо фуфлижний, а присутність господарів - мізерна)

тема кілька разів піднімалася на
habrahabr.ru та dou.ua
і є безнадійною, так як оголошення в основному ідуть від рієлтовів
а якщо є від кінцевих клієнтів, то забиваються інформаційним шумом від рієлторів.
максимум,що можна зробити, так це власний парсер для власних цілей (найти собі квартиру напряму в певному районі), що і робили програмісти.
комерційного успіху такі проекти не мали.
а кишануть ріелтора можне за умови, коли продавець теж би цього хотів, але проблема в тому, що у 95% випадків продавець почуває себе краще, коли працює через ріелтора.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 03 тра, 2015 20:30, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 20:27

йцукен написав:
  flyman написав:
  йцукен написав:flyman нее все совсем иначе.

ну я на сайт місяць не заходив, так що всю історію не знаю

бетон взбесился что барака обсуждал методы бортонуть морду, у бетона аЦЦки бомбануло и он начал угрожать бараке скачать и выложить базу обьекто в свободный доступ, на что барака возрзил мол нивапрос, если у тебя хватит квалификации..
что и каким вообще образом строитель скачал с бомбера мне не извесно.
ту би континьед... :mrgreen:

конфирмед, пару комментов
1) я ничего абсолютно не делал чтобы препятсвовать будивельныку. Тот говорит, что тащит. Ну ок - поверим на слово - тащит (я в логи не видел нужды смотреть), не пойму что он дальше с этой инфой (даже как-то обработанной) будет делать? Выложит куда-то ? Ну и что это ему даст ? Как-то даже не вижу пока смысла делать анализ того что натащил товарищ будивельнык (по поговорке "решай проблемы по мере их поступления").
2) доступ для обычных юзеров - как был так и остался бесплатный
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 20:30

flyman написав:
  йцукен написав:
  KIM написав:Это поведение невзрослого человека (не по годам, а по уровню развития).
тю... я думаю это всем было уже давно очевидно по его чрезмерной упертости и желание доказыать кому-то что-то в интернете до посинения и крокодильих слез

наскільки я зрозумів, то ситуація приблизно така:
- будівельник взяв дані з бомбера і написав, що він їх обробив (на паскалі/бейсіку) і що БД бомбера фуфлова
- барака закрив доступ до даних і сказав що будуть за гроші
1 Будівельник запитався чи сподобається бараці якщо хтось вкраде базу його бомбера
2 Так як в будівельника був необмежений доступ до бомбера , то після короткої суперечки
а - барака пригрозив що забере доступ
б - будівельник погодився що доступ заберуть і після отримання прав простого юзера - стягнув базу бомбера
3 Передбачаючи що після того як база буде стягнута- з сторони бараки почнуться заявки що будь-хто міг це зробити ( але тоді не ясно , навіщо юзерам даються три рівні доступу
безкоштовний - з обмеженнями по перегляду результатів пошуку
платний99 грн/місяць - з обмеженнями до б/д
платний200 грн/місяць - необмежений
будівельник заявив що після скачування бази - він модернізує і додасть плюшечки на які бараці ( по його заявкам потрібно було 6 місяців)
  flyman написав:- будівельник написав, що барака горе програміст і тирить дані а потім ними баражить.
- барака обідився
Будівельник не писав що барака горе програміст , хоча й зауваження до обробки і підготовки бази данних - були.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 20:39

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:Особисто я клав прилад навіть на реєстрацію на сайті бомбера, так як це зайва активність від якою мізер користі.
не сказал бы.
людям, которые ищут себе обьект - бомбер очень полезны ресурс т.к. это агрегатор обьявлений с разных досок и экономит тучу времени на борьбу с поисковыми движками на тех сайтах.
лично я вчера не стал лазхить по неск. сайтам в поиске обьяв по нужному мне обьекту, а сразу в бомбере нашел все свежие обьявы.
йцукен

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 20:42

йцукен написав:
  flyman написав:Особисто я клав прилад навіть на реєстрацію на сайті бомбера, так як це зайва активність від якою мізер користі.
не сказал бы.
людям, которые ищут себе обьект - бомбер очень полезны ресурс т.к. это агрегатор обьявлений с разных досок и экономит тучу времени на борьбу с поисковыми движками на тех сайтах.
лично я вчера не стал лазхить по неск. сайтам в поиске обьяв по нужному мне обьекту, а сразу в бомбере нашел все свежие обьявы.

так ти зареєструвався?
от я задам "Буча або Ірпінь" вторичка "не в новобудові", без посередника, і що буде результат ліпше як на сландо?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 20:50

flyman написав:
  йцукен написав:
не сказал бы.

так ти зареєструвався?

ага, там рега быстрая и без гемора
йцукен

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 20:55

йцукен написав: ...

уболтав
результат пошуку аренди по Бучі від господара:
Буча, Ірпінь, Немішаєве, Гостомель, біля 50% оголошень - ліві міста.
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 11931194119511961197 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему