Почему это? У меня ежемесячно присылают платежку, такую же как Укртелеком, и квартплата...Туда пишешь показания, а там уже как-то по непонятной схеме расчитаносколько заплатить и стоит цифра..Вот только я все же доверяю больше своим подсчетам
Я просто вообще на эти цифры не смотрю. Для арендатора считаю по разнице между показаниями. А по факту просто погашаю задолженность, которую вижу в своем кабинете на сайте Киевэнерго.
budivelnik написав:Мої продавці - на окладі , мої муляри/сварщики/монтажники - на окладі.... Але оклад в них тому , що ще років 20 тому я взяв за правило.......
Так много текста.... Ваши муляри, по Вашим вчерашним словам, кладут кирпич по 80 коп/штука. А сегодня они уже на окладе. Ваши продавцы, по Вашим вчерашним словам, получают 5% от выторга, а сегодня они уже на окладе. И я так предполагаю, у продавца это 3-4 тыс грн. в месяц при работе не менее 12 часов в день 2 недели в месяц. Выторг Ваших предприятий 5 700 грн в день. Не густо. Впрочем, как и у всех
Так примітивно мислити може тільки двірник 1 Припустити що в мене не 1 продавець в день - слабо , при цьому Львів не Київ , тому зарплата моїх продавців не 3-4 а 2,5-3 2 З написаного в попередньому повідомлені , що а - я приймаю правило як нараховувавати фонд заробітної плати б - я визначаю оклад ( але розмір цього окладу залежить від виторгу ( для магазину) в - у випадку суттєвих змін виторгу - я змінюю оклад г - у випадку коли зміни не прогнозовані , але виторг суттєво вищий - я виплачую премію 3 В мене взагалі відсутні мулярі - бо я не працюю з цеглою , але при цьому які розцінки на цьому ринку мені відомо , тому для Вас привів муляра.
budivelnik написав: мої муляри/сварщики/монтажники - на окладі....
3 В мене взагалі відсутні мулярі
В черговий раз і для Вас 1 Я не працюю з цеглою 2 Коли пишу повідомлення - спрощую його для того щоб всі ( або принаймі більшість) розуміла про що йдеться 3 Так як в головах таких як Ви будова=цегла, то спеціально для Вас написав мулярі.... 4 Ви хочете зрозуміти мною написане , чи зрозумівши - чіпляєтесь до слів , бо те що ви зрозуміли не вкладається у ваш світогляд ?
Тому в останній раз Є два види оплати Від виробітку - коли людина чітко знає скільки вона отримає за одиницю роботи І ставка - коли людина чітко знає скільки вона отримає за годину роботи. Я прихильник ставки , але ставки для працівника вираховується мною виходячи з мого досвіду скільки може зробити працівник. Інайостанніше Є різні групи товарів. Тому коли сказати від виробітку і поставити 5% і при цьому торгувати сигаретами з націнкою в 4,5-5,5% - підеш без штанів.
Тому або спробуйте зрозуміти мною написане - або погодьтесь що бізнесмен з вас ніякий . а тому й сидіть найнятим працівником ( при цьому найнятий - не завжди бідний, деякі найняті отримують на порядок більше 70% бізнесменів України)
Любителям "инвест-хрущей" и "квартиры у метро". Написано архитектором http://kiev.pravda.com.ua/columns/5551a333be0aa/ Проблеми "сталінок" і "хрущівок", або Як відновити будинки, що доживають своє?
Востаннє редагувалось Serg-ik в Чет 14 тра, 2015 11:12, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:2 Коли пишу повідомлення - спрощую його для того щоб всі ( або принаймі більшість) розуміла про що йдеться 3 Так як в головах таких як Ви будова=цегла, то спеціально для Вас написав мулярі.... 4 Ви хочете зрозуміти мною написане , чи зрозумівши - чіпляєтесь до слів ,
Смотрел на днях "Левиафан" Там была примерно такая фраза: "Я юрист, а потому верю только фактам". Написали? Отвечайте. Не надо снисходить до моего уровня "дворника" и писать так, как мне и кому-то будет понятно. Пишите как есть, кому надо-тот поймёт
Serg-ik написав:Любителям "инвест-хрущей" и "квартиры у метро". Написано архитектором http://kiev.pravda.com.ua/columns/5551a333be0aa/ Проблеми "сталінок" і "хрущівок", або Як відновити будинки, що доживають своє?
Тим кому лінь читати- вижимки Проблеми Дроти Труби Дахи Фасади Рішення По дротам - проблем жодних , запустив коробом по підїзду , а вже як буде міняти дроти всереди квартири власник - його менінгіт По вентиляції - приблизно те саме , адже так само як і короби для електродротів- можна запустити короби для вентиляції по підїзду Фасади - взагалі не проблема ( 300 грн/м2 фасаду і лялька) Залишилась каналізація - тут складніше . але переживати про будинки 1950 року і забувати що стоять такі самі будинки 1900 року - якось не серьозно.
Serg-ik написав:Любителям "инвест-хрущей" и "квартиры у метро". Написано архитектором http://kiev.pravda.com.ua/columns/5551a333be0aa/ Проблеми "сталінок" і "хрущівок", або Як відновити будинки, що доживають своє?
Тим кому лінь читати- вижимки Проблеми Дроти Труби Дахи Фасади Рішення По дротам - проблем жодних , запустив коробом по підїзду , а вже як буде міняти дроти всереди квартири власник - його менінгіт По вентиляції - приблизно те саме , адже так само як і короби для електродротів- можна запустити короби для вентиляції по підїзду Фасади - взагалі не проблема ( 300 грн/м2 фасаду і лялька) Залишилась каналізація - тут складніше . але переживати про будинки 1950 року і забувати що стоять такі самі будинки 1900 року - якось не серьозно.
В который раз говорю: такие таланты пропадают, надо давать должность государственного уровня
А от люмпенов взрывающих газ у себя дома - какими "дротами" и "коробами" предлагаете защитится?