Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
vlad_vlod написав:Приватбанк Хочу отримати відповідь від представника банку все-таки про пролонгацію вкладу (вибачте за занудливість) ПЕРШЕ - вклад закінчується 27 числа - по це цисло включно нараховується процент по вкладу. ДРУГЕ - 3 дні очікування ( за них нараховується 1(один)% - як я розумію). ТРЕТЄ 30 числа вклад продовжується при новій (чи старій) ставці. Все правильно? Так відбувається процес?
vlad_vlod, якщо вклад закінчується 27 числа, то по це число включно нараховуються % по вкладу, 28 числа кошти з депозитного рахунку перераховуються на рахунок "До запитання" під ставку 1% річних. 30 числа кошти повертаються з рахунку "До запитання" на той же депозит, а договір продовжується на новий термін. За продовженим вкладом встановлюється процентна ставка, що діє в банку на дату продовження договорів цього типу + надбавка 0,5% річних. Дата старту продовжуваного депозиту зміщується на 3 дні при кожному продовженні. З повагою, Дмитро. ПриватБанк
DIV написав:IMPRINTER вже вирішили - 3-денним відстоюванням, просто ще не придумали як це по-новому назвати
ну видстоювання было уже давно - но новой норме старый договор НЕ МОЖЕТ БЫТЬ ПРОДЛЕН - продление - только путем заключения нового договора - пролонгация закончившегося договора - запрещена ... так что во всех банках приходит Финал всяких десятидневок-семидневок ...
было в действующей редакции Кодекса Якщо вкладник не вимагає повернення суми строкового вкладу зі спливом строку, встановленого договором банківського вкладу, або повернення суми вкладу, внесеного на інших умовах повернення, після настання визначених договором обставин договір вважається продовженим на умовах вкладу на вимогу, якщо інше не встановлено договором.
будет в новой редакции Кодекса Якщо вкладник не вимагає повернення суми строкового вкладу зі спливом строку, встановленого договором банківського вкладу, або повернення суми вкладу, внесеного на інших умовах повернення, після настання визначених договором обставин договір вважається продовженим на умовах вкладу на вимогу.
Востаннє редагувалось IMPRINTER в П'ят 29 тра, 2015 14:12, всього редагувалось 1 раз.
Ув. PrivatBank, я уже устал, каждый раз я в настройках убираю галочки с левых счетов, чтобы их не видеть в списке моих карт, и каждый раз они, галочки, появляются там вновь. Скажите, что нужно сделать, после того как поубирал галочки с ненужных счетов, чтобы они не отражались в меню "мои карты" ГАРАНТИРОВАННО?
Stringer написав:Ув. PrivatBank, я уже устал, каждый раз я в настройках убираю галочки с левых счетов, чтобы их не видеть в списке моих карт, и каждый раз они, галочки, появляются там вновь. Скажите, что нужно сделать, после того как поубирал галочки с ненужных счетов, чтобы они не отражались в меню "мои карты" ГАРАНТИРОВАННО?