Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
lubopytnaya а24 фактично це приват24. У приват24 видно мої картки з а-банку. Ось у мене питання, чи можу без комісії в приват-24 переказувати гроші з приватівської карти для виплат на Універсальну А-банка?
KIM30 написав:lubopytnaya а24 фактично це приват24. У приват24 видно мої картки з а-банку. Ось у мене питання, чи можу без комісії в приват-24 переказувати гроші з приватівської карти для виплат на Універсальну А-банка?
KIM30 написав:lubopytnaya а24 фактично це приват24. У приват24 видно мої картки з а-банку. Ось у мене питання, чи можу без комісії в приват-24 переказувати гроші з приватівської карти для виплат на Універсальну А-банка?