Дельта Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 39693970397139723973 ... 4836>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Дельта Банк - БАНКРОТ 2.9 5 2765
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
24%
665
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
18%
502
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
460
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
717
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
421
Всього голосів : 2765
Повідомлення Додано: Чет 11 чер, 2015 08:28

Діана написав:Кто в курсе (может, по опыту с другими банками) ? - когда могут начаться выплаты по депо, которые заканчиваются после 03 марта?

Я ще й багаторічний формив на 5р. 1й рік закінчується в кінці червня.
Треба розривати договір?
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 11 чер, 2015 08:30

Re: Дельта

Позвонил в Дельтабанк. Там после идентификации я был проинформирован о том что я нахожусь в списках на получения выплат. Позвонил в банк агент (Приват) где после прохождения идентификации мне сообщили что меня нет в списках на выплату в их банке. Какие действия мне предпринимать?
badboy_russian

Заблокований
Подякував: 125 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 чер, 2015 08:34

Діана написав:Кто в курсе (может, по опыту с другими банками) ? - когда могут начаться выплаты по депо, которые заканчиваются после 03 марта?

В период работы ВА деньги выплачиваются за счет самого банка. Поэтому количество вкладчиков, которые могут получить деньги в период работы ВА, зависит от объема накопленных средств и той их части, которую определил временный администратор для выплат. При этом очередность выплат определяется датой окончания депо в период ВА. Вполне вероятно, что средств не хватит для выплаты определенному количеству вкладчиков с законченными депозитами в период с 4 марта по 2 сентября. Тогда они получат свои средства уже из ФГВ после отзыва лицензии банка.
Vyach

Подякував: 3 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 чер, 2015 08:42

Banderlog написав:

Я ще й багаторічний формив на 5р. 1й рік закінчується в кінці червня.
Треба розривати договір?

Навряд чи Ви це зможете зробити під час роботи ВА. Скоріш за все Ви зможете одержати свої кошти після прийняття рішення про ліквідацію банку, якщо не трапиться таке диво, що визначиться інвестор
Востаннє редагувалось Vyach в Чет 11 чер, 2015 08:43, всього редагувалось 1 раз.
Vyach

Подякував: 3 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 чер, 2015 08:42

>> Позвонил в Дельтабанк. Там после идентификации я был проинформирован о том что я нахожусь в списках на получения выплат. Позвонил в банк агент (Приват) где после прохождения идентификации мне сообщили что меня нет в списках на выплату в их банке. Какие действия мне предпринимать?

поехать в отделение и уточнить свои данные. у меня похожее. неправильно записали адрес регистрации . и вместо укрексима я попадаю(надеюсь) в ощад. вообщем из базы данные никто не выгружал. тупо забивали данные рукам получается. интересно с сумами такая же беда ? кому то плюс кому то минус , главное чтобы конечная сумма совпала.
2ruslank

Подякував: 25 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 чер, 2015 08:43

dipldok написав:
  Hotab написав:Я Укрэксимовский клиент. Я и не жду..

а что укрэксим наливает прсто ? по звонку?

На митинге возле ВР 16-го обещал давать Эксим...
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 11 чер, 2015 08:49

2ruslank написав:>> Позвонил в Дельтабанк. Там после идентификации я был проинформирован о том что я нахожусь в списках на получения выплат. Позвонил в банк агент (Приват) где после прохождения идентификации мне сообщили что меня нет в списках на выплату в их банке. Какие действия мне предпринимать?

поехать в отделение и уточнить свои данные. у меня похожее. неправильно записали адрес регистрации . и вместо укрексима я попадаю(надеюсь) в ощад. вообщем из базы данные никто не выгружал. тупо забивали данные рукам получается. интересно с сумами такая же беда ? кому то плюс кому то минус , главное чтобы конечная сумма совпала.
Поехат ьв отделение Дельтабанка или Приватбанка? У меня есть подозрение что сотрудники Дельтабанка неправильный месяц рождения ввели в свою базу данных...
badboy_russian

Заблокований
Подякував: 125 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 чер, 2015 08:54

Кто в курсе (может, по опыту с другими банками) ? - когда могут начаться выплаты по депо, которые заканчиваются после 03 марта?

В период работы ВА деньги выплачиваются за счет самого банка. Поэтому количество вкладчиков, которые могут получить деньги в период работы ВА, зависит от объема накопленных средств и той их части, которую определил временный администратор для выплат. При этом очередность выплат определяется датой окончания депо в период ВА. Вполне вероятно, что средств не хватит для выплаты определенному количеству вкладчиков с законченными депозитами в период с 4 марта по 2 сентября. Тогда они получат свои средства уже из ФГВ после отзыва лицензии банка.

На гарячій лініі повідомили, що виплати здійснюю фгвфо, а не дельтабанк. Тому питання залишається відкритим
324353

Подякував: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 чер, 2015 09:00

>> Поехат ьв отделение Дельтабанка или Приватбанка? У меня есть подозрение что сотрудники Дельтабанка неправильный месяц рождения ввели в свою базу данных...

дельты. они действительно данные руками вносили . выгрузить данные из одной базы и загрузить в другую специалистов видимо нет.
2ruslank

Подякував: 25 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 чер, 2015 09:01

Re: Дельта

Вот что пишет на сайте ОЩАДБАНК:
1 червня 2015 року Ощадбанк розпочинає виплати вкладникам АТ «Дельта Банк» за договорами, строк дії яких закінчився до 03 березня 2015 року включно, та за договорами по поточних та карткових рахунках.

Відповідно до розподілу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб установи Ощадбанку в Києві та Київській області будуть виплачувати суми відшкодувань тим вкладникам, які при укладенні договорів банківського рахунку/вкладу з АТ «Дельта Банк» вказали місце реєстрації за паспортом: м. Київ та Київська область. Виплати здійснюватимуться через внутрішньобанківську систему термінових переказів Ощадбанку «Швидка копійка». Також вкладники можуть розмістити свої кошти на одному з вкладів Ощадбанку. 16 червня в банку стартує новий депозит із символічною назвою «Довіра» та підвищеною відсотковою ставкою. Нагадуємо, що в Україні лише Ощадбанк має 100% державну гарантію за вкладами громадян. Це закріплено статтею 57 Закону України «Про банки і банківську діяльність». Гарантія держави поширюється на всю суму депозиту незалежно від його розміру, тобто повернення вкладів гарантовано в повному обсязі.

Для організації комфортного обслуговування вкладників АТ «Дельта Банк» Ощадбанком буде здійснено їх SMS-інформування. У повідомленні буде зазначатись дата, час та адреса відділення для проведення виплати. Якщо вкладник не отримає SMS, йому слід звернутись до Контакт-центру Ощадбанку за тел.: 0-800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України) або +38-044-363-01-33.

Максимальний розмір гарантованої до відшкодування суми, включаючи проценти, становить 200 тис. грн. Для отримання відшкодування вкладникам необхідно пред’явити паспорт та реєстраційний номер облікової картки платника податків (або ідентифікаційний номер згідно з Державним реєстром фізичних осіб – платників податків та інших обов'язкових платежів). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально засвідченої довіреності.

Виплати проводитимуться по 02 вересня 2015 року включно.

Позвонил в их колцентр - инфы по времени и отделениям нет - будет позже. Девочка сказала что в отделение идти бесполезно пока. Кому еще что ответили (в ощаде всегда много версий)?
vzaiats

Подякував: 2 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

#<1 ... 39693970397139723973 ... 4836>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор