|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 25 чер, 2015 14:46
lubopytnaya написав:Зато внук не родит в 17 лет и у него в 34 года не появится внучка
какая ..молодая и в то же время любопытная бабушка ...))
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 25 чер, 2015 15:06
fKonstantin написав:Вопрос: Сколько БЕСПЛАТНЫХ, МГНОВЕННЫХ кдв в одной валюте, с разными счетами (те. не доп. карты ,а именно - разные) - может иметь на практике обычный, не-голд клиент? Вопрос-минимум: есть обычный клиент и у него есть кдв в валюте. Если прийти в отделение и попросить еще одну такую же (но не допку) - кдв в той же валюте без закрытия первой - должны выдать?
fKonstantin, добрый день. У Клиента может быть оформлено максимально 5 карт для выплат, независимо от валюты. В случае, если число Ваших карт не превышает 5-ти, Вам должны были оформить карту. С уважением, Анастасия. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2015 15:19
Ой+ написав:Таке враження що кварталівці не тільки в медійних засобах працють на приват, але і влазять час від часу програмне забезпечення. По акції "повертаєм вартість білета" довгий час виписка була у мінусі (не тільки у мене), доступна сума в плюсі, короткий час все ідентично, тепер виписка у плюсі, доступна сума у мінусі. По акції "сплатимо податки" сума добавлених процентів відображалась при наведенні курсором на базову ставку і можна було витягти відповідну додаткову угоду в меню "друк документів". Зараз не малює доданого % (якраз по найбільшому депозиту) і пропало з меню. Ось такі гумористи.
Ой+, добрий день. Ліміт обнуляється і централізовано відшкодовується витрачена сума на рахунку "Бонус Плюс" після 30 днів, з моменту його встановлення. У випадку, якщо 30 днів пройшло, але на рахунку Бонус + баланс негативний-напишіть, будь ласка, в ЛС на форумі. На поточний момент, надбавка до депозитів відображається коректно і додаткова угода доступна до друку. Рекомендуємо очистити тимчасові файли в бразуре (кеш і куки). У випадку, якщо це не допоможе, будь ласка, надішліть в ЛС скріншоти з наведеним курсором на базову процентну ставку і списком, що випадає в меню "друк документів по депозиту". З повагою, Анастасія. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2015 15:24
-VICTOR- написав: lubopytnaya написав:Зато внук не родит в 17 лет и у него в 34 года не появится внучка
А можливо вже... прабабця? 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2015 15:26
PrivatBank Я вже попередньо звертався у підтримку, остання фраза діалогу: "я передала Ваше питання на розгляд керівництву, як тільки питання буде вирішено я напишу Вам листа". Тому я ще очікую, підкреслюю що не бачу добавки тільки по одному (але найбільшому) з багатьох. З повагою, Ой+
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 25 чер, 2015 15:52
-VICTOR- написав: lubopytnaya написав:Зато внук не родит в 17 лет и у него в 34 года не появится внучка
Зрелая бабушка  ... Не забывайте добавлять возраст внучки (12 лет).
-
Охотник на деньги
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 101 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2015 15:55
PrivatBank написав: fKonstantin написав:Вопрос: Сколько БЕСПЛАТНЫХ, МГНОВЕННЫХ кдв в одной валюте, с разными счетами (те. не доп. карты ,а именно - разные) - может иметь на практике обычный, не-голд клиент? Вопрос-минимум: есть обычный клиент и у него есть кдв в валюте. Если прийти в отделение и попросить еще одну такую же (но не допку) - кдв в той же валюте без закрытия первой - должны выдать?
fKonstantin, добрый день. У Клиента может быть оформлено максимально 5 карт для выплат, независимо от валюты. В случае, если число Ваших карт не превышает 5-ти, Вам должны были оформить карту. С уважением, Анастасия. ПриватБанк.
Спасибо большое за ответ. А такой еще вопрос по картам: если у меня есть униголд с норм. кредитным лимитом можно как-то сделать так, чтоб родственник-клиент ПБ (но НЕ ГОЛД клиент!) - мог как-то тоже пользоваться этим же МОИМ кредитным лимитом? Есть такой механизм? Доп. карта-для-родственника (под мою универсалку) - или что-то такое?
-
fKonstantin
-
-
- Подякував: 1124 раз.
- Подякували: 103 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2015 16:12
Ой+ написав:PrivatBankЯ вже попередньо звертався у підтримку, остання фраза діалогу: "я передала Ваше питання на розгляд керівництву, як тільки питання буде вирішено я напишу Вам листа". Тому я ще очікую, підкреслюю що не бачу добавки тільки по одному (але найбільшому) з багатьох. З повагою, Ой+
Ви можете уточнити в ЛС на форумі дату і час звернення на підтримку і канал звернення (3700, Чат-онлайн, пошта help@pb.ua) і ми проконтролюємо хід вирішення Вашого питання. З повагою, Анастасія. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2015 16:25
PrivatBank Анастасія Дякую за таку увагу, але наразі поки що хочу залишитись анонімним. Звертався в чат о 8:30 оскільки зачепило, що раптом щось несподівано появляється або зникає там де все має бути максимально точно і певно. Маю вже позитивні приклади коли звернення в підтримку допомагало. З повагою, Ой+ 
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 25 чер, 2015 16:48
Министр финансов Украины Наталия Яресько заявила, что не исключает обьявления дефолта уже в следующем месяце. Будет ли банк выполнять свои обязательства перед вкладчиками (клиентами) в случае обьявления дефолта?
-
INCOGNITO
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
|