Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
PrivatBank написав:на сумму 3000 грн. в эквиваленте
А потом ежедневно пополнять его на 3000 грн. в эквиваленте?
Если гривнами, то да. Если долларами, то хоть 5000 (но в сумме не более чем 5000дол. в месяц). Если по 3000грн, то думаю 5000дол. в месяц ограничение остается.
PrivatBank написав:на сумму 3000 грн. в эквиваленте
А потом ежедневно пополнять его на 3000 грн. в эквиваленте?
Если гривнами, то да. Если долларами, то хоть 5000 (но в сумме не более чем 5000дол. в месяц). Если по 3000грн, то думаю 5000дол. в месяц ограничение остается.
ток ограничение 5 000 долл. на один депозит, а 3 000 грн. на все депозиты
ПриватБанк предложил кредиторам продлить сроки погашения по еврооблигациям
ПриватБанк предложил держателям двух выпусков его еврооблигаций продлить срок выплаты по облигациям. Продление сроков погашения позволит крупнейшему украинскому банку – ПриватБанку – увеличить его капитализацию, и снизит давление на валютный рынок страны.
Крупнейший украинский банк ПриватБанк направил Меморандум о получении согласия держателям еврооблигаций с погашением осенью 2015 г. и в 2016 году об изменении условий двух выпусков еврооблигаций ПриватБанка. В частности, в соответствии с Меморандумом предлагается продлить срок погашения еврооблигаций на сумму 200 млн долл с погашением осенью 2015 года (эмитентом которых выступил UK SPV CREDIT FINANCE PLC) до 2018 года. Погашение еврооблигаций на сумму 150 млн долл с погашением в 2016 году (эмитент ICBC STANDARD BANK PLC) предлагается продлить до 2021 года.
"Дзеркало тижня" сьогодні знову запустило купу каміння в Приват: "Почім обійдуться економіці депозити з супердохідністю" Приватбанк мав повернути НБУ отримані 2014-го 10 млрд грн рефінансування (по 5 млрд у кожному з місяців). Однак регулятору довелося укласти додаткові угоди про подовження термінів погашення цих кредитів до жовтня ц.р. Причому термін не просто подовжили, а із застереженням, що банк із радістю використає всі можливості для того, щоб переоформити кредитні договори до грудня 2018 р. http://gazeta.dt.ua/finances/pochim-obi ... tyu-_.html Хоча як на мене багато проблем, що впали на банки лежать поза межами їхньої компетентності, наприклад курс з усіма наслідками.
Поставив яндекс.заправки і навіть наважився сучасний 3-літровий дизель заправити на anp. Заїхав на АЗС в Луцьку на Яровиці, з допомогою викрутки вставив стандарний пістолет (стоїть клапан на товстий пістолет). Вибрав заправитися, номер колонки, суму, підтвердити. І тут програма попросила ще раз ввести дані карти - і спробуйте пізніше. В цей час підійшов заправщик, в короткій розмові з яким вдалося з'ясувати, що вже кілька таких як я приїзджали і ще ні в кого не вдалося заправитися. Я то наівний повірив, що й до Луцька дійшов прогрес. В результаті заправлятися передумав, особливо прикольно коли оператор через шуфлядку викидає тобі термінал для ввода піна:). Так що поки і далі на ОККО або брсм.
IMPRINTER написав:господа, скажите - кто уже нарывался на селфи-подтверждении платежа? что именно надо фоткать? морду лица с раскрытым паспортом крупным планом? так?
Зачем паспорт? Он у них и так есть. Надо морду лица похожую на фото в паспорте. А может фото с паспорта сфоткать? Крупным планом, тогда лицо совпадет с их сканом паспорта