Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 17451746174717481749 ... 4145>
Повідомлення Додано: Чет 02 лип, 2015 18:02

[
шо за яд ?
я серьёзно , а у вас уже зависть потекла, чи шо
первый, ты хоть скажи , как там обстоят дела? за форумом не слежу
знаю ты самый вменяемый[/quote]
Ща люди с таким подходом даже картошку на рынке не покупают, а ты квартирами таритсья решил :D
pamir7

Подякував: 10 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лип, 2015 18:59

Serg-ik написав:
  budivelnik написав:1 У будівельника проблеми з продажами не тому що мало мерчиків , а тому що інші будівельники наростили своє виробництво ( друге питання , що нарощуючи це виробництво мої конкуренти почали використовувати те що було моїм ноу-хау в останні 7 років а тому змогли своїми цінами почати жорстку конкуренцію з моїми ) , але надіятись що ти найрозумніший і інші тебе не перевершать - фантазії
2 Заява про припинення діяльності в сфері будівництва - була зумовлена тим , що я не хочу красти час в своїх працівників( час це єдине що не можна повернути) ,тому якщо мій алгоритм ведення бізнесу не може забезпечити достойної оплати - значить працівники повинні самостійно шукати місця де вони зможуть ефективніше продати свою працю.
При чому , зверніть увагу - вони не повинні знайти когось , хто оплатить їм більше але цим загробить свій бізнес, а людина повинна знайти сама місце праці на якому і працівнику добре і бізнес заробляє.
ПС
Я зупиняю житлове будівництво не тому що воно збиткове , а тому що прибуток від цієї діяльності менший ніж моя діяльність в інших галузях.
2
Можете уточнить?
Имеем: Другие строители нарастили объёмы строительства, товара стало больше у них, меньше стали покупать у Вас. Какие причины:
1. У конкурента аналогичный товар дешевле?
2. У конкурента товар лучше за ту же цену?
3. У конкурента тот же товар за ту же цену, но отдел сбыта работает лучше?
4. На рынке в принципе уменьшилось количество покупателей, что на фоне роста предложения сводит продажи на ноль?
Уточнити можу - а ви вже самостійно вирішуйте в який з запропонованих вами підпунктів втиснути моє пояснення
В звязку з тим , що львівські забудовники почали масово використовувати конструкції з тонких залізобетонних стін - вони змогли на 10% понизити ціну , ( чим тонша стіна тим більший вихід м2 при тих самих обємах роботи)
Таким чином коли було в мене 600-650 ( за межами міста) а в них було 800-850 ( в межах міста) - я з ними конкурував.
Коли в них стало 720-770 , я зміг опустити до 570 , але цієї різниці стало недостатньо щоб я міг продавати в потрібних для мене обємах.

Serg-ik написав:По второму пункту вы фантазё-ё-ё-ё-р. Его надо читать так:
Заява про припинення діяльності в сфері будівництва - була зумовлена тим , що я не хочу красти час в я не можу оплачувати працю своїх працівників( час це єдине що не можна повернути) ,тому якщо мій алгоритм ведення бізнесу не може забезпечити достойної оплати необходимого дохода - значить працівники повинні самостійно шукати місця де вони зможуть ефективніше продати свою працю. де їм заплатять стільки же, скільки платив я, або більше
При чому , зверніть увагу - вони не повинні знайти когось , хто оплатить їм більше але цим загробить свій бізнес, а людина повинна знайти сама місце праці на якому і працівнику добре і бізнес заробляє.
При этом, обратите внимание, они должны изучить доходность бизнеса нового работодателя и чётко осознать, что нельзя просить зарплату большую, чем у Будивэльныка, потому что они лишат своего нового работодателя прибыли ( или значительной её части). Человек должен искать такое место работы, где его огромная зарплата не навредит маленькой прибыли собственника.
Тільки повний дурень почне вказувати автору як потрібно читати написане автором....
Тепер по суті
Бізнес - це не догма
Там де моя модель веденнь бізнесу не може забезпечити достойною ( на мій погляд) оплатою найманого працівника - інша модель може спокійно навіть підняти оплату для того ж працівника.
При цьому
Робітник не повинен нічого вивчати
Він повинен просто запропонувати свої послуги.
Якщо його послуги будуть потрібні - він отримає роботу ( і оплату)
Якщо ні - змінить або свої вимоги , або галузь діяльності.
А в бізнесі постійно хтось звільняється і когось наймають.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 02 лип, 2015 19:11

flyman написав:
  корнер написав:люди, что там с ценами по сравнению с зимой ?
куда они движутся? пора ли тариться однушками под сдачу в аренду для спокойной пенсии?

Якщо є гривня, то краще таритися єврою.
Я от складаю екібану із мультивалютним кошиком, приблизно в пропорціях
$50% + Є25% + Г25% і, наприклад, в бегомот з бегемотиком в розмірі 1ФГВФО (еквівалент 100000 + 50000+ 50000 ) під
12%% + 12% + 24% реальних річних.
тоді місячний дохід від 2ФГВФО: 2 * (1000 + 500 + 1000) = 5000 грн.
такий дохід дає 2к в Києві, або 2*1к але ціна на КРЖН 2ФГВФО (400000 грн), це 17777 куе.
Тобто для інвестиційних цілей двушка має коштувати в Києві максимум 15куе, а однушка 7,5куе (з врахуванням переофрмлення і косметичного ремонту).

одне АЛЕ, яке вже було, й може статися знову. Ваш розрахунок на стаб1льний курс. А якшо скаконе до 25? До 30? Куди д1неться ваше "дохід " ???

Де можна, краще метикувати методом ЕV (з в1рог1дн1стю А отримаемо Х, з в1рог1дн1стю В отримаемо 0, з в1рог1дн1стю С отримаемо м1нус "У", пот1м п1дбили й дивимося на "вихлоп" . А ваша метода все ж дуже далека в1д лог1ки :wink: доки ви враховуэте лише бажаний сценар1й. Можете спитати у валютних кредитчик1в, т1 також брали в розрахунок лише найкращ1й сценар1й.
1234567

Подякував: 201 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лип, 2015 19:44

vikapavl написав:Унуноктий
может мы в разных Киевах живем, хз. Что я вижу - более или менее приличные однушки в не пуповых, но и не ж*** местах в домах на уровне котлована, цена - от миллиона грн, а это, на минуточку, около 50 кБаков. Дешевле только даром. И конечно, чем выше поднимается каркас дома, тем скорее опускается цена метра в этих домах :mrgreen:

Аркада, комплекс Эврика от 411000 грн однушка http://arkada.ua/ua/top/press/news/6241/8519/
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лип, 2015 20:40

Унуноктий написав:
может мы в разных Киевах живем, хз. Что я вижу - более или менее приличные однушки в не пуповых, но и не ж*** местах в домах на уровне котлована, цена - от миллиона грн, а это, на минуточку, около 50 кБаков. Дешевле только даром. И конечно, чем выше поднимается каркас дома, тем скорее опускается цена метра в этих домах :mrgreen:

Аркада, комплекс Эврика от 411000 грн однушка http://arkada.ua/ua/top/press/news/6241/8519/

Забавный сайт у этого комплекса - нет даже адреса. Там хотя бы площадка огорожена?
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5354 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 02 лип, 2015 20:49

[*]
  Унуноктий написав:

Есть даже за 391 тыс . Но планировка ужас 6 углов!

http://arkada.ua/ru/2/5/8520/8522/
olgerd

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 986 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лип, 2015 21:16

Унуноктий написав:

Вы читаете форум, или вы сугубо писатель?
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 02 лип, 2015 21:22

hume написав:
  Унуноктий написав:

Вы читаете форум, или вы сугубо писатель?

нет форум не читаю последнее время.... а чем вам Аркада не угодила?
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лип, 2015 21:24

olgerd написав:[*]
  Унуноктий написав:

значит то, что это панель в 16 см это ничего страшного..аркада в своём репертуаре, ладно харьвский/позняки уже пох, на том районе архитектурный крест давно уже поставили, но зачем такое строить в голосеевском р-не хз

Унуноктий написав:http://arkada.ua/ua/top/press/news/6241/8519/

нет форум не читаю последнее время.... а чем вам Аркада не угодила?

просто форумчане писали уже об этих домах (я даже жилым комплексом это назвать не могу), в офисе аркады очереди до лавры стоят на этот дом
Востаннє редагувалось hume в Чет 02 лип, 2015 21:27, всього редагувалось 1 раз.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 02 лип, 2015 21:27

hume написав:
  olgerd написав:[*]
  Унуноктий написав:Аркада, комплекс Эврика от 411000 грн однушка http://arkada.ua/ua/top/press/news/6241/8519/

значит то, что это панель в 16 см это ничего страшного..аркада в своём репертуаре, ладно харьвский/позняки уже пох, на том районе архитектурный крест давно уже поставили, но зачем такое строить в голосеевском р-не хз

все Теремки в панели и первые и вторые
Унуноктий

Профіль

#<1 ... 17451746174717481749 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей