flyman написав:гріші в даному прикладі, 25% партафєлю, невже це задозабагато? п.с. дохідність у $ 2015 -2% 2014 +3% 2008 -2013 10%..12% річних і більше, 2008 значно перекинувся з гривні в $ при 4,75, забравши з кредитної спліки нац. валюту (там тримав під 26% 2..3 роки підряд), і був на 2008 майже 100% у валюті до 2007 особливої статистики нема, так як на депозитах було кілька тис. у.е.,які особливої погоди не робили так що важай - депозитчик зі стажем, пережив крах банку Україна, в якому частково застряг акціями, але депо зняв буквально за день до введення ТА
Настоящий пример успешного обвалишки!
В результате успешного 15 летнего управления и неистового скирдования в сухом остатке денег в размере 1 фгвфо т сьемная комната в ипенях ирпеня... Это победа! Я о Вас буду детям рассказывать как не нужно делать...
Учотка Первий, на вигадку богата. В сухому остатку: - ліквідні активи з кешфлоу більшим, чим від "тихої гавані" Аірмакса і похуданням, набагато меншим чим його "попова нерухомість". - прослухана програма МА ін екомікс - востребована глобально професія + гуд ігліш - "освядченя о праце" з августа з перспективою Карти поляка і ПМЖ в ЄС п.с. "неістове скирдування" лише з моменту ухода в ІТ аутсорц (2008 р.)
Кстати "депозитчикам со стажем" на заметку, дабы потом сопли не размазывать(нас не предупреждали) и с плакатиками не ходить в ожидании ФГВФЛ. Конечно много букаф, но думаю люди с "инвестиционной стратегией" могут осилить... http://gazeta.zn.ua/finances/pochem-obo ... tyu-_.html
Востаннє редагувалось Прохожий в П'ят 03 лип, 2015 12:40, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Учотка Первий, на вигадку богата. В сухому остатку: - ліквідні активи з кешфлоу більшим, чим від "тихої гавані" Аірмакса і похуданням, набагато меншим чим його "попова нерухомість". - прослухана програма МА ін екомікс - востребована глобально професія + гуд ігліш - "освядченя о праце" з августа з перспективою Карти поляка і ПМЖ в ЄС п.с. "неістове скирдування" лише з моменту ухода в ІТ аутсорц (2008 р.)
ПАД СТАЛОМ. Що саме Я видумав?
flyman написав: гріші в даному прикладі, 25% партафєлю, невже це задозабагато? п.с. дохідність у $ 2015 -2% 2014 +3% 2008 -2013 10%..12% річних і більше, 2008 значно перекинувся з гривні в $ при 4,75, забравши з кредитної спліки нац. валюту (там тримав під 26% 2..3 роки підряд), і був на 2008 майже 100% у валюті
В результаті ліквідні активи в сумі 200 тис грн.... за 7 років неістового скирдування... або 28 тис грн на рік або 2 тис грн на місяць .... якщо це портрет успішного "МА з інгліш", то це
yura_ написав:я правильно понимаю что падальщики сейчас яростно взрочнули на кризис БС в случае подписания Президент этого закона?
быстро ответа не жду, потому как понимаю, падальщики сейчас в банках и экстренно снимают свои депо, разве не?
yura_, я так понимаю, "падальщики", это та категория граждан, которые невзирая на панику и загон рылованов не вложились в бЭтон в благословенный период до 2013 года и сумели придержать кровные до более спокойных времен? Не суть важно кто и где хранит нажитое, суть в том, что в смутные времена не зарабатывают, а просто стараются сохранить, чтобы потом, как вы изволите изъясняться не "фиксить убытки".
yura_ написав:я правильно понимаю что падальщики сейчас яростно взрочнули на кризис БС в случае подписания Президент этого закона?
быстро ответа не жду, потому как понимаю, падальщики сейчас в банках и экстренно снимают свои депо, разве не?
yura_, я так понимаю, "падальщики", это та категория граждан, которые невзирая на панику и загон рылованов не вложились в бЭтон в благословенный период до 2013 года и сумели придержать кровные до более спокойных времен? Не суть важно кто и где хранит нажитое, суть в том, что в смутные времена не зарабатывают, а просто стараются сохранить, чтобы потом, как вы изволите изъясняться не "фиксить убытки".
Так кровні то притримувались або з збитками ( оренда чужого), або з ризиком ( в банку можна втратити 100% , в той час коли ціна змінилась максимум на -20% )
І в чому тоді зміст притримування кровних до кращих часів ?
я уверен что вопрос раздут, какие в задницу 100 000 000 000 грн. потерь? это типа 5 000 000 000 долларов кредитов? даже если брали в кредит по 100 000 долларов то это что 50 000 квартир? дак в киеве в год строят 10 000 квартир. т.е. в кредит выкупали всё построенное за 5 лет и ни копейки с 2008 года не погашали? брехня
в смутные времена рекомендуют покупать с перспективой роста через лет 5-7 , так как в трудные времена особо ничего не заработаешь. сохранить конечно можно если в этом и есть цель сбережений .
я бы не называл бы людей хранящих сейчас деньги в банковской системе Украины падальщиками , может разве что недальновидными , или патриотично - позитивно настроенными
PS : сейчас нельзя снять депозит не дождавшийсь срока его окончания,
flyman написав:Учотка Первий, на вигадку богата. В сухому остатку: - ліквідні активи з кешфлоу більшим, чим від "тихої гавані" Аірмакса і похуданням, набагато меншим чим його "попова нерухомість". - прослухана програма МА ін екомікс - востребована глобально професія + гуд ігліш - "освядченя о праце" з августа з перспективою Карти поляка і ПМЖ в ЄС п.с. "неістове скирдування" лише з моменту ухода в ІТ аутсорц (2008 р.)
ПАД СТАЛОМ. Що саме Я видумав?
flyman написав: гріші в даному прикладі, 25% партафєлю, невже це задозабагато? п.с. дохідність у $ 2015 -2% 2014 +3% 2008 -2013 10%..12% річних і більше, 2008 значно перекинувся з гривні в $ при 4,75, забравши з кредитної спліки нац. валюту (там тримав під 26% 2..3 роки підряд), і був на 2008 майже 100% у валюті
В результаті ліквідні активи в сумі 200 тис грн.... за 7 років неістового скирдування... або 28 тис грн на рік або 2 тис грн на місяць .... якщо це портрет успішного "МА з інгліш", то це
учотка Первий не навчилася рахувати. при доході 10 ойро година 1ФГВФО скирдується за 4 місяці