|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 07 лип, 2015 15:50
Скупердяй написав: Квесторе_поверніться написав: Скупердяй написав:З завтрішнього дня у Міхи прикривається соц. бакс і буде риночний курс, за словами менегера ... тому хто не успєл, тот опіздав 
Вирішили проблеми з ліквідністю?
Напевне НБУ по-шапкі надавав  На шампусік не дають козакам заробити 
Ага. Перевірка НБУ піде. Знову почнуть ліквідність конвертдепами хомячити. Гривню ніхто видно вже й нести не хоче. Не вірить в світле майбутнє національної одиниці.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 16:17
Козак-характерник написав:Говорил... говорил....))) Ешь пирожки пока дают и горячие....))) А то все столики на вечірку забронировані... Хоть к Бене на пати успейте! На билет в Европу заробить копійчину...))
Гєйропа ... та ну її в ж..пу  Нам хоча би на шампусік з ікоркою. Остання надія на Бєню, хай наливає на коня  А Міхаличу потрібно вікланятись за те що гарно приймав, хай чекає в гості коли соц. бакс прийду забирати 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 16:21
Скупердяй написав: Козак-характерник написав:Говорил... говорил....))) Ешь пирожки пока дают и горячие....))) А то все столики на вечірку забронировані... Хоть к Бене на пати успейте! На билет в Европу заробить копійчину...))
Гєйропа ... та ну її в ж..пу  Нам хоча би на шампусік з ікоркою. Остання надія на Бєню, хай наливає на коня  А Міхаличу потрібно вікланятись за те що гарно приймав, хай чекає в гості коли соц. бакс прийду забирати 
Не боїтесь, що по соцкурсу прийняв..... по соцкурсу....і віддавати буде? Це через півроку, в холодний січень..... невідомо що банчик чекає. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 16:25
clientage написав: Lubopytnaya написав:Пока нет Но ведь Козак-характерник плохого не посоветует?
Згоден, тільки він дуже спритний хлопець. Боюся, що Ви його не наздоженете
Так у меня и нет такой цели - догнать Козака Тем более, мы в разных весовых категориях: он с деньгами бегает, а я - с бумагой Я свою погорельческую пайку от К.Руси скоро буду получать, вот и ищу, куда бы пристроить её. У Бени, в Альфе и А-банке уже и так под завязку, а пределы гарантий Фонда я опасаюсь нарушать. Поэтому думаю к Михалычу податься 
-
lubopytnaya
-
-
- Подякував: 1332 раз.
- Подякували: 558 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 лип, 2015 16:30
lubopytnaya написав: clientage написав:Згоден, тільки він дуже спритний хлопець. Боюся, що Ви його не наздоженете
Так у меня и нет такой цели - догнать Козака Тем более, мы в разных весовых категориях: он с деньгами бегает, а я - с бумагой Я свою погорельческую пайку от К.Руси скоро буду получать, вот и ищу, куда бы пристроить её. У Бени, в Альфе и А-банке уже и так под завязку, а пределы гарантий Фонда я опасаюсь нарушать. Поэтому думаю к Михалычу податься 
Папір - це зло, тікайте від нього, бо згорить воно поки Сєня і Пєтя хазяйнуюсть 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 16:31
lubopytnaya написав: clientage написав: Lubopytnaya написав:Пока нет Но ведь Козак-характерник плохого не посоветует?
Згоден, тільки він дуже спритний хлопець. Боюся, що Ви його не наздоженете
До Михалича з бумагою, цікаво. І що вже вибрали. По суті і вибирати немає з чого. Або Супердохідний тиждень+ безрозривний від 60 днів. Або Супердохідний тиждень+ розривний від 42 днів. Виплата кожні 14 днів. Перші терміни + компенсаційний бонус податковий. Ага, ще є ДП з грязними 24% річних, виплата щотижня.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 16:35
Квесторе_поверніться
Проверка НБУ ушла еще в пятницу, тока результаты не огласила.....Ждем-сссс) ) )
-
Fozzik
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 16:46
Банк, за которым глаз-да-глаз нужен!
Уже трижды насчитывали проценты в льготный период по кредитке. При обращении, в двух случаях, деньги возвращали после длительных разбирательств (более двух недель).
Сейчас третий случай...
-
aseteen
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 16:50
Fozzik написав:Квесторе_поверніться Проверка НБУ ушла еще в пятницу, тока результаты не огласила.....Ждем-сссс) ) )
а мені не доложили...не порядок. якщо акта немає....ще не остаточно пішла.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
|