Квесторе_поверніться написав:, В ПІБа в ДКБО прописано якщо 2 число припадає на вихідний то можна гасити в наступний робочий. А де прописано в Михбанка?
по ельдо грейс по идее должен закончится еще до выходных
Уважаемый представитель банка, разъясните, пожалуйста, ситуацию с конвертацией грн. в доллар. Я покупаю в банке валюту по курсу 20,99 + 2% только при условии, что деньги кладу на депозит "Особливий". На какой минимальный срок я должна открыть этот депозит?
яня написав:Уважаемый представитель банка, разъясните, пожалуйста, ситуацию с конвертацией грн. в доллар. Я покупаю в банке валюту по курсу 20,99 + 2% только при условии, что деньги кладу на депозит "Особливий". На какой минимальный срок я должна открыть этот депозит?
На тот шо скажут в отделении... Торг тут не уместен! ))) О страховке бум гутарить? ))
klug написав:Панове, нагадайте, будь ласка, щоб не платити щомісячно за "добровільне" страхування від нещасних випадків, ельдорадку потрібно на кінець місяця у нуль виводити чи я щось плутаю?
А чому не відключите страхівочку?
Не відключу, бо я з тих, хто ще лишень принюхується до козачого багаття, але все ще не полишає надію взяти участь у гульбищі. Мені здавалося, що ця страховка - одна з тих вигод, без яких МБ просто не уявляє життя своїх клієнтів і не дає їм відмовитись від цього задоволення. Чи то я з Visa Platinum Cash Back переплутав?
яня написав:Уважаемый представитель банка, разъясните, пожалуйста, ситуацию с конвертацией грн. в доллар. Я покупаю в банке валюту по курсу 20,99 + 2% только при условии, что деньги кладу на депозит "Особливий". На какой минимальный срок я должна открыть этот депозит?
На тот шо скажут в отделении... Торг тут не уместен! ))) О страховке бум гутарить? ))