Експорт України в країни Євросоюзу, який у січні-травні поточного року знизився на 36,3%, може продовжити падіння через неконкурентну структуру виробництва. Відповідна оцінка міститься в прогнозі аналітичної компанії Da Vinci AG, пише "УНІАН". Згідно з прогнозом, більшість українських виробників не можуть закріпитися на ринку ЄС, ситуацію може виправити лише переорієнтація з існуючого потенціалу виробництва на створення нових виробничих майданчиків спеціально під європейський ринок. При цьому реалізація нової виробничої стратегії "під ЄС" може стати реальною завдяки залученню азіатських і європейських інвестицій. Згідно з даними прогнозу, сільськогосподарський сектор має перспективу для посилення ролі в структурі зовнішньої торгівлі України, в той час як традиційні сектори - металургія, хімічна промисловість і машинобудування будуть поступово знижуватися. Водночас експортний потенціал України у другому півріччі може значно знизитися через зниження питомої ваги всіх ключових для України ринків. Крім того, аналітики DaVinci AG зазначають перспективу подальшого падіння імпорту за рахунок зниження купівельної спроможності населення.
Mirax написав:Бачили ми той болт. Вже виріс майже до 62 ре за бакс і це ще не вечір.
Не надоело ещё...???
Мне было б намного приятнее если гривна так падала то есть руб с 32 до 60.5 ... А у нас было бы С 7.98 до 15 с копейками я был бы счастлив, поверьте на слово.
К слову канадский долар год назад был 1.08 американских а сейчас уже 0.76
Я бы больше за судьбу нашей красивой волновался, чем за их деревянный, москали сами разберутся я уверен.
Сейчас у примеру вижу хорошее окно для покупки твердых валют.
Не вижу я пока ничего хорошего ни для гривны ни для экономики.
Увидим как долг спишут если как госпожа Яресько - 40% то да А если так как буржуи хотят 5% то плохо.
Mirax написав:Бачили ми той болт. Вже виріс майже до 62 ре за бакс і це ще не вечір.
Не надоело ещё...???
Мне было б намного приятнее если гривна так падала то есть руб с 32 до 60.5 ... А у нас было бы С 7.98 до 15 с копейками я был бы счастлив, поверьте на слово.
Я бы больше за судьбу нашей красивой волновался, чем за их деревянный, москали сами разберутся я уверен.
Увидим как долг спишут если как госпожа Яресько - 40% то да А если так как буржуи хотят 5% то плохо.
Не надоело ещё...???
Вам для повного щастя треба нік змінити на відповідний і прикупити рубля. а ти ви якийсь незадоволений постійно
По информации регулятора, чистый отток прямых иностранных инвестиций (сальдо) в январе-июне составил 1,211 миллиона долларов, в том числе в июне отток составил 820 миллионов долларов. Больше читайте здесь: http://zn.ua/ECONOMICS/deficit-platezhn ... 4180_.html
На сегодня валюту держать в банках очень рисково, можно в нужный момент не забрать, да и с курсами непонятно, что будет, можно вылезти за гарантированную сумму, а гривну если кому то нравится можно держать сколько угодно (до 200 тыс. конечно)... Уже долгие годы держу все только в долларе, никаких евро, рублей, а гривна на покушать и так заработается...
roman_k написав:На сегодня валюту держать в банках очень рисково, можно в нужный момент не забрать, да и с курсами непонятно, что будет, можно вылезти за гарантированную сумму, а гривну если кому то нравится можно держать сколько угодно (до 200 тыс. конечно)... Уже долгие годы держу все только в долларе, никаких евро, рублей, а гривна на покушать и так заработается...
Отличная поза как бы противоположная пресловутому шахматному цугцвангу. Если доллар дорожает, становится больше гривни. Цены же, как правило, отстают. Если доллар дешевеет, то растет долларовый эквивалент трудового и нетрудового гривневого дохода. И так неплохо, и так хорошо .