Ромасик написав:-VICTOR- паралельно розмовам з гарячкою, я б написав письмову заяву на розслідування, аналогічну спірній транзакції. Бланки заяв є у відділенні. Такі заяви розслідуються ретельніше і по них дається письмова відповідь, яку можна пускати в оборот. Гарячка, імхо, ніде нічого не вирішує, лише надає інформацію.
-VICTOR- написав:Квесторе_поверніться ....щоб життя медом не здавалось ))... для написання повторної заяви.. ну в данному випадку це мені не створить незручностей ..планую відвідати банки по поточним питанням а за одно і поспілкуюсь з приємними працівницями відділення ( відділення інше..не те де оформлялась карта )
Ромасик написав:поки не виявлено. Консьєрж-сервісу скоріше за все не буде, якщо це важлива для Вас функція.
дякую, мені вона не потрібна Вони утримують 1% за добровільне страхування життя? як Вам трактування неактивного рахунку - рахунок, на якому залишок складає не більше 100₴ включно...? тільке яке відношення він має до кредитної частини продукту? якісь комісії утримують додатково?
bobobo страховок і додаткових комісій немає, звісно якщо їх не напарять у відділенні. Але зазвичай тим, кому дзвонять, страховки не впарюють. А відділення зараз рвуться план по кредитках робити. Неактивний рахунок - ну то таке, є у всіх продуктах.
Козак-характерник написав:Ето хорошо! )) Держите меня в курсе! Кстати, Михалич додам тебе плюса в карму...)) Седня пришли віписки по Виза Голд для вкладчиков... Ну я у тебя как 2 вкладчика...)) Все тип топ... никаких страховок и несанкционированніх списаний, в отличии от Виктора! Не забижай нашу форумную команду! )) Мі держим под контролем его вопрос и следим за тобой...)) А так риспект... мне у тебя на пикничке нравится...))