|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 05 сер, 2015 18:09
Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:Якщо всі так думають, хто тут валюту конвертнув....то нелегко буде Михалу восени віддавати. А ще Козарлюга прийде..... своє євро забирати.... 
Я еще не решил... буду забирать чи не....))) Михалич, должен сделать достойное предложение на новорічні свята...)) Не будет плюшек - уйду... ))) А так мож и рискну... иногда и вторая и третья очередь МММщиков снимает сливки....))) Михаличу шо щас главное? Не допустить паники! Тому шо при их позициях делать каку вкладчикам - смертельно опасно! Первая же ласточка о невозврате - и я на віход! Михалич должен работать круче чем швейцарский годинник! )) Умри, а депозит вовремя отдай!
Михалу буде важче тому що фізики до цього часу все несли і несли...було куди ці грошенята розносити. Піраміда росла. А тут може початися відтік. Де брати ліквідність на віддачу? Можна інтенсифікувати Особливий, щоб гривню несли. А де брати валюту, купляти на міжбанку...а якщо не продадуть в потрібних обємах....все віддадуть Нафтогазу?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 18:14
Квесторе_поверніться а у михи есть самолеты чтоб закладывать под рефинанс ? ) Или только честное слово ? )
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 18:15
Кредиты они тоже дают и довольно много. Каждый раз приходя в отделение вижу кредитчиков.
-
varlo
-
-
- Подякував: 352 раз.
- Подякували: 804 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 18:23
varlo написав:Кредиты они тоже дают и довольно много. Каждый раз приходя в отделение вижу кредитчиков.
Не виходить в них наростити серйозну базу кредитів фізиків. Кредитують в основному юриків. Якщо ці кредити швидко обертаються, все добре, а якщо ні? Проблемних кредитів майже немає.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 18:28
Вообщем не будем бежать впереди паравоза... К Михе пока претензий глобальніх нема... нехай на нас працює далі...)) Бум решать вопросі по мере их возникновения...а толку шас себя накручивать? Кайфуем! ))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 18:32
alex lem написав:Квесторе_поверніться а у михи есть самолеты чтоб закладывать под рефинанс ? ) Или только честное слово ? )
Цінної бумаги немає під заставу. Хіба Єльдорадо заставлять.....як там акції Ельдорадо котуються на Лондонській біржі? 
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 23:47
varlo написав:Кредиты они тоже дают и довольно много. Каждый раз приходя в отделение вижу кредитчиков.
Так во всех отделениях всех банков, обычная картина
-
2XL
-
-
- Подякував: 751 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 сер, 2015 09:15
Скупердяй написав: Козак-характерник написав:Вообщем не будем бежать впереди паравоза... К Михе пока претензий глобальніх нема... нехай на нас працює далі...)) Бум решать вопросі по мере их возникновения...а толку шас себя накручивать? Кайфуем! ))
У Міхалича зараз або пан, або пропав .... я вибираю пана 
К сожалению по депо Миха ненадежный партнер. Постоянно меняет условия по срочным договорам. Его реклама не правдива. Буду уходить.
-
iurii44
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 сер, 2015 09:28
iurii44 написав: Скупердяй написав: Козак-характерник написав:Вообщем не будем бежать впереди паравоза... К Михе пока претензий глобальніх нема... нехай на нас працює далі...)) Бум решать вопросі по мере их возникновения...а толку шас себя накручивать? Кайфуем! ))
У Міхалича зараз або пан, або пропав .... я вибираю пана 
К сожалению по депо Миха ненадежный партнер. Постоянно меняет условия по срочным договорам. Его реклама не правдива. Буду уходить.
Ну він, як кухар шукає найкращий рецепт шашличка, так щоб і нам було смачно і йому ненакладно 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
|