Первый написав: Зы. Очень хочется поскорее увидеть отчеты о полуподвалах пригородов Варшавы по 30 ойро в месяц, пару статей размазывающих польских шаромыг... Зызы. планирую поехать к Вам в Польщу убирать в полуподвале и готовить вкуснейший луковый суп. Возьмете? Чай не чужие
сьогодні в електричці прикидав варіант покупка/аренда: Щецін: аренда кавалірки 150уе покупка кавалірки 20куе , ітого 133 оренди (близько 130 оренд) аналогічно з 1к, 2к, 3д і т.д. Nк
іпотека 4,2%....
Так осталось то 3 недели. Давайте ссылочку че подобрали в щецине. будем завидовать
Ще десь місяць, +/-, тре дочекитася візи, як в процесінгу. фірма на перші 3 місяці обіцяє "аккомодейшен кост", думаю в них там якась корпоративна квартира, або заселять через агенство і будуть оплачувати компенсацію. Точно не знаю. Лише писали, якщо сподобається, будете жити і далі там після 3х місяців, але платити будете самі.
flyman написав:сьогодні в електричці прикидав варіант покупка/аренда: Щецін: аренда кавалірки 150уе покупка кавалірки 20куе , ітого 133 оренди (близько 130 оренд) аналогічно з 1к, 2к, 3д і т.д. Nк
іпотека 4,2%....
Так осталось то 3 недели. Давайте ссылочку че подобрали в щецине. будем завидовать
Ще десь місяць, +/-, тре дочекитася візи, як в процесінгу. фірма на перші 3 місяці обіцяє "аккомодейшен кост", думаю в них там якась корпоративна квартира, або заселять через агенство і будуть оплачувати компенсацію. Точно не знаю. Лише писали, якщо сподобається, будете жити і далі там після 3х місяців, але платити будете самі.
Хочеться зацінити хороми за 20 куе або 150 уе на місяць... так сказать від першоджерела
Востаннє редагувалось Первый в Чет 06 сер, 2015 17:31, всього редагувалось 1 раз.
Первый написав: Так осталось то 3 недели. Давайте ссылочку че подобрали в щецине. будем завидовать
Хочеться зацінити хороми за 20 куе або 150 уе на місяць... так сказать від першоджерела
до ваших послуг otodom.pl gazeta.pl gratka.pl gumtree.pl ось для втіхи, кавалірка з vis a vis сральніком за 1ФГВФО (тіпа кімната в общазі чи як) http://otodom.pl/oferta/bardzo-tania-kawalerka-po-remoncie-ID2GV9m.html#4079cce090 ось за 2 пачки соток рельних грошей нормальін кавалірки в центрі міста [url]http://otodom.pl/sprzedaz/mieszkanie/szczecin/?search[dist]=0&search[order]=filter_float_price%3Aasc&page=2[/url]