Власники "Альфа Банку" і "Укрсоцбанку" об'єднуються "Альфа Банк" і "Укрсоцбанк" утворюють третє за потужністю об'єднання банків в Україні. Про це заявив "Економічній правді" президент українського "Альфа Банку" Олександр Луканов. http://www.epravda.com.ua/news/2015/08/8/554170/
l66 написав:По-моему он речь вёл о новостройке с перспективой её перепродажи после введения дома в эксплуатацию. Народ для перепродажи брал однушки по 20-21тыс.$ в Патриотике (м.Осокорки), на Крушельницкой (м.Позняки), в Эврике от Аркады . А если под квартирантов, то это дело хлопотное и затратное (сужу из личного опыта).
Нуна уметь потом еще продать... а ето жим жим....Лучче банкстера припахать к работе на свое благо...)) Получил чистоганом N сумму и никакого клопоту! Все ети извращения с диверсификацией вложений для заможних козаков. А мне как незаможному козаку только одна диверсификация: по сроку, валюте и имени банкстера...))
Аlександр написав:Не надо ла-ла-ла Разжевываyou. На 01.01.2014 общий госдолг (внешний и внутренний) в долларовом эквиваленте составлял $73 млрд. Структура госдолга: 60% или $43.8 млрд. номинированы в валюте, 40% или $29.2 млрд. (233 млрд. грн. по курсу 8 UAH / USD) в гривне. После девала гривневая часть в долларовом эквиваленте составила: 233 млрд. грн. / 21 UAH/USD = $11 млрд. Тогда сейчас госдолг должен составлять: 43.8 + 11 = 54.8 млрд. долл.
Структура госдолга: http://eimg.pravda.com/images/doc/8/2/8 ... iginal.jpg Внутренний госдолг, который в основном номинирован в гривне, с начала года уменьшился. Причем резко он уменьшился в феврале, аж сразу на $10 млрд. за счет изменения курса с 16 до 28 UAH / USD. Внешний, который в основном в валюте - вырос.
Ла-ла-ла було про зовнішній борг, а він весь номінований у валюті. Зовнішній борг України з початку 2014-го зменшився з понад $142 млрд до менше як $126 млрд. Тобто зменшився більш як на $16 млрд. Для порівняння Ялинкович разом зі своїми олігархами за час свого царювання напозичав зовнішніх боргів на майже $40 млрд. А нинішні віддають. Табличка тут. Так що не треба маніпулювати циферками.
Востаннє редагувалось Mirax в Суб 08 сер, 2015 14:48, всього редагувалось 2 разів.
Bismarck написав:Следить за рынком КРЖН, несколько застройщиков, диапазон цен на относительно ликвидные однухи в 500-600 уе за квадрат реален, но эта долгая тема и здесь все не опишешь, но направление, думаю, вы поняли.
Коллеги-депозитчики, что думаете по этому поводу? Я сам также на пороге принятия решения о покупке вторички. Как вариант задкмался о единичке на Оболоне (под сдачу).
Максимум 4% річних у валюті? Воно того варте. Я от дивлюся в сторону РН у Польщі, там рента вище.
Скупердяй написав:Якщо не вмієте готувати, тоді не підходьте до плити, а то тільки продукти зіпсуєте А то всім хочеться на % по депо, або на валютній спекуляції мати і ікорку і шампусік, а на практиці виходить, що це вони оплачують іншим ці ласощі
Депозитна воротіла, чи що? Ласощі йому хтось оплачує, не халявщику-МММ-щику... поки самого не вгріли по самі не балуйся.
Скупердяй написав:Якщо не вмієте готувати, тоді не підходьте до плити, а то тільки продукти зіпсуєте А то всім хочеться на % по депо, або на валютній спекуляції мати і ікорку і шампусік, а на практиці виходить, що це вони оплачують іншим ці ласощі
Депозитна воротіла, чи що? Ласощі йому хтось оплачує, не халявщику-МММ-щику... поки самого не вгріли по самі не балуйся.
Ну поки хварт на моїй стороні ... і роблять мені соковитий шашлик, тому нюхайте в сторонці ... можливо і Ви згодом приєднаєтесь, але це може бути в той момент коли потрібно буде вже комусь оплачувати гулянку, а до того часу я надіюсь буду гостювати вже в інших шинкарів.