olgerd написав:Якщо я правильно зрозумів 15т. у.е. це вартість цоколя Ірпінів?
опять тре лікбез цоколя іпеня іпенів ідуть в 1ФГВФО 15куе студія в буд. який 1.9.15 вводиться в експлуатацію.
7500 м2 в клоповниках в іпенях іпенів нах не потрібні
Клоповники на Поздняках - шлак в шлаковому районі
що там ще, а Ворзель, далековато.
=== студія за 15куе мені сподобалася місцем і тим що готова, не подабається - твердолобість забудовника в прив"язці ціни до юсд. виходить 350000 грн, а за таку ціну є або почекаю, або є варіанти з повноцінною 1к, але в стані воздуха.
Востаннє редагувалось flyman в Чет 20 сер, 2015 17:11, всього редагувалось 1 раз.
Первый написав:Зи. Цікава думка ...., як з практичної точки зору рівень землі на 10 см нижчий від рівня вікна?
А серж-ИКу например нравится...высокий цоколь...
ЗЫ: -1м от уровня земли(ориентировочно 0 в цоколе) температура в принципе постоянная, летом можно сэкономить на кондее...
Я с точки зрения практичности. Понятно че людей видно только по пояс, и то только снизу, а капли там отбиваются от земли и грязь в окно.... Вот и спросил у человека, который себе присмотрел это чудо...
Первый написав:Зи. Цікава думка ...., як з практичної точки зору рівень землі на 10 см нижчий від рівня вікна?
ЗЫ: -1м от уровня земли(ориентировочно 0 в цоколе) температура в принципе постоянная, летом можно сэкономить на кондее...
Я с точки зрения практичности. Понятно че людей видно только по пояс, и то только снизу, а капли там отбиваются от земли и грязь в окно.... Вот и спросил у человека, который себе присмотрел это чудо...
А че, может якась кобета присядет по нужде, а чалавек-алень заценит...
flyman написав:Цина хвіксована в 15куе. Платиш 50% передоплати і маєш ще 50% отсрачки на рік фіксованою в у.е по залупонському курсу (середнє між міжбанком і ЧР) на момент доносу решти. Помножи 15куе, на дельту курса слабо. Чи другий 95% готовний бетонопеніс, заважає допетрати откуда ріст?
Якщо я правильно зрозумів 15т. у.е. це вартість цоколя Ірпінів????? Навіщо такі муки у якщо у того ж , ще й забудовник надійний http://bgm.ua/category/akcii в продаж пішов новий ЖК Південний вартість 1м-7500 грн.? 1-к вийде тіж самі 15т.долярів? Або по 7000-7800 за метр можно взяти у Ворзелі http://www.grand-villas.com.ua/kvartiryi.html ЦОКОЛЬ НАВІЩО??? ЩОБ ЙОГО ВЗЯТИ ТРЕБА БУТИ АБО САДОМАЗО АБО МАНЬЯКОМ! А ще краще взяти по акції за 20т.-25т в Аркаді 1-кв в Патриотиці біля метро та нежужати!
Южный сдадут в лучшем случае в конце 2017, и то не факт, BGM стремный застройщик ИМХО.
Ворзель - далеко.
Патриотика - это немного другие деньги получаются.
А цоколь на самом деле не так и плох, если тебе нужно только приехать поспать после работы, всяко лучше сьемной гостинки.
Киев, Киевская область, Днепровский: Продам 1-о комнатную квартиру, ул. Милославская 2 Продается 1 комнатная квартира в новом жилом доме по ул. Милославская. После строителей. Окна - пластик. Счетчики. Отличная развязка - рядом конечная скоростного трамвая, остановки маршруток, супермаркеты, торговый центр. Чистый двор, детские площадки. Документы готовы. Хозяин, без посредников. $40 000
рили жгут. обява 14,4куе тільки що дзвонив, кажу може то ціну скинули, та ні, то в них були на 1м2 менші студії, але тепер їх розпродали (WTF), і остались па 15куе
рили жгут. обява 14,4куе тільки що дзвонив, кажу може то ціну скинули, та ні, то в них були на 1м2 менші студії, але тепер їх розпродали (WTF), і остались па 15куе