Та серед рідні, від малого до старого

|
|
![]() Шановне товариство!
Підкажіть по "Картці Вболівальника". Станом на 01.07. ліміт був умовно 1000 грн. До 30.07. ця 1 000 була потрачена. Зважаючи, що пільговий період до 60 днів - заборованість треба сплатити до 30.08. Але, 01.08. Михайлівський підвищив ліміт до 3000 грн., які й були успішно потрачені в серпні. Питання: до 30.08 необхідно сплатити: а) тільки витрати липня (1000 грн.); б) всю заборгованість по карці (3000 грн). з.і. Сам схиляюсь до варіанту а). ![]() [quote="3196168:V2"]Шановне товариство!
Підкажіть по "Картці Вболівальника". Станом на 01.07. ліміт був умовно 1000 грн. До 30.07. ця 1 000 була потрачена. Зважаючи, що пільговий період до 60 днів - заборованість треба сплатити до 30.08. Але, 01.08. Михайлівський підвищив ліміт до 3000 грн., які й були успішно потрачені в серпні. Питання: до 30.08 необхідно сплатити: а) тільки витрати липня (1000 грн.); б) всю заборгованість по карці (3000 грн). з.і. Сам схиляюсь до варіанту а).[/quote если не хотите попадать на страховку то нужно оплатить все 3000грн. ![]()
Наблюдал шоу в отделении как деду объясняли про карту МТС+. Пришла ему карта с фамилией а простая мтс у него уже была. На нее капали % по депо. Долго дед не понимал (можнт так и не понял - я просто уже ушел) с какой карты теперь ему снимать проценты.Депозит один а карты две.Вот если бы было два депозита-тогда понятно. Также объяснять пришлось что так как карты разные то и пин коды тоже разные. ![]() И еще ряд похожих моментов. Жребий слеп. ![]() ![]() Наприклад, я дуже здивований, оскільки менш ніж місяць тому на слізне прохання менеджера "Міхи" погодився взяти "Візу Голд" (при тому, що кредитними коштами НІКОЛИ не користуюся, оскільки своїх вистачає і на хліб, і до хліба - спокусився на наявність чипа). Питання: навіщо мені було давати таке "щастя", якщо у "МТС+" більшість функціоналу однакова, але є гарні відсотки по залишку і бонуси, а у мене, замість того, - абсолютно непотрібний мені консьєрж-сервіс. Якщо банк насправді думає, що у моїй особі таким чином заробив лояльнішого клієнта, то він глибоко помиляється. Наче "Міха" мені і не винен нічого (крім моїх же грошей), а відчуття таке, ніби в обличчя плюнув... Для довідки: і депозитний "стаж", і обсяг вкладів достатні, аби мати БУДЬ-ЯКУ карту. ![]() "Теперь" это с какого времени? Пересмотрел сегодня тарифы - не увидел никакой платы за простейшие платёжные карты. Полторы недели назад открывал карту "Текущий счёт" совершенно бесплатно как в плане выпуска, так и без абонплаты. В процессе подписания документов спросил у операциониста "могу я открыть ещё пару таких же карт?". Та спросила у коллеги через стол и отрицательно покачала головой. Хотелось бы услышать ответ официального представителя. ![]()
То Візу Голд чи БУДЬ-ЯКУ? ![]() Віза Голд буває дебетною, більше того у валюті! Вам не сказали?) І не переймайтеся сильно, по Візі Голд теж дають 25% на залишок ![]() пс. Коли мені парили ВГВК, я теж вимагав ПМТС, та це було технічно неможливо. ![]() Re: Михайлівськиймтс+ получил.критерий(на мой взгляд) один-активное использование ранее выпущенными картами(у меня их 2) мтс для безналичных расчетов.
|
|