Sain_повернувся написав:Чернівецьке відділення №1 Адреса: ул. Головна, 7 В кол центрі теж розкажіть про це операторам, бо мені неоднократно підтверджували інформацію що суперечить тому, що кажете Ви. Причому сьогодні теж казали це саме. З ким я спілкувався з співробітників банку можете глянути по логам дзвінків. Мій номер телефону у вас є.
Дякуємо за інформацію. Ми обов'язково все перевіримо.
Sain_повернувся написав:не тарифікуються, але з мене чомусь 834 гривні комісії взяло
А Вы пишите бамагу у тарифный камитет, там разберуться шо Вы с деньгами то делали
Я й сам знаю що робив - на 200 грн поповнення мобільного (зняло комісію 25 грн + ще 25 зніме в кінці місяця по словам менеджера) і на 8000 покупку (зняло 392 + 392)
Дозвольте ще раз запропонувати Вам підійти до Вашого менеджера у відділення та написати заяву на розгляд спірних транзакцій. Банк проведе розслідування всіх списань по Вашому рахунку та надасть Вам письмову відповідь. Якщо раптом в якомусь з вищевказаних випадків стався технічний збій або відбулось списання через некоректно зазначене у партнера МСС (це банк не може проконтролювати заздалегідь зі свого боку) - ми принесемо свої вибачення і ініціюємо повернення коштів.
Приветствую всех! А не подскажете ли, уважаемые господа, как проходят сейчас переводы в другой банк с ДП? Раньше проводились четко. Вчера отправил в 18 с копейками, а на сегодня зеленый статус "апплоад". В банке-получателе - нету ничего. В чем проблема? На горлинию не звонил.
Такие переводы запрещены тарифами ДП Но можно пополнять ДП из др. банка. И можно с ДП перекинуть на др. карту и с неё уже сделать СЭП-платёж, с комисс!
Такие переводы запрещены тарифами ДП Но можно пополнять ДП из др. банка. И можно с ДП перекинуть на др. карту и с неё уже сделать СЭП-платёж, с комисс!
Хм... Мне кажется, раньше можно было с ДП отправлять бабульки напрямую. Хотя, возможно, я и что-то путаю...