|
Укрпромбанк не возвращает депозит |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:17
Scanderbeg писал(а):
А на бігборд я б не перечисляв грошей, бо ніяким чином не можна перевірити правдивість їх використання. Можливі зловживання
ОХРЕНЕТЬ(пардон) с ТАКИМИ можно!!Актив его на 50гр. может быть"кинет"!! НИ СТЫДА НИ СОВЕСТИ ТАКОЕ ЗАЯВЛЯТЬ!! "ТРЕНЕР"- он и в Африке ,,,, Несколько человек бьются, остальные хорошо если советы дают толковые, но чтобы такое,,.КАЖДЫЙ ПО СЕБЕ СУДИТ,
-
ASSOL
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:21
У меня своей машины нет, но вообще то...я не по этой причине предлагаю
можно было бы сделать флеш-моб по улицам в машинах с антирекламой банка, НБУ, собствеников и правления УПБ.
С транспорантами, шарами, клаксонами???
Нам важно чтобы последняя собака в этой стране без ошибки произносила слова
Памбухчян-Шаповалов-Стельмах- Солтус-Беляева-Коломойский-Майданюк-Раевский- и т.п.
Конечно, надо централизованно вложиться в узнаваемую однотипную агитацию.
Но именно эта однотипность - самое главное.
Другие варианты отчаявшихся - http://www.gazeta.ru/news/social/2009/0 ... 0185.shtml
все же будут иметь ограниченную аудиторию. Большинство вкладчиков - люди без Инета.
-
yanch
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:34
О, с машинами я подавала идею на последней встрече, но сказали, что это противозаконно.
Не спорю, потому, что не знаю.
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:35
Morgana написав:Думаете, это так просто?
Ні, але це дуже і дуже ефективно. Morgana написав:Ну предположим, мы нашли сотрудника Укрпрома, который, не побоявшись уголовной ответственности за разглашение банковской тайны (телефоны и ФИО клиентов), предоставит нам эти списки. Причем, не факт, что бесплатно.
А його можна кинути. Сказати, що заплатимо гроші і не заплатити. Він нікуди жалітися не піде, бо буде висіти на КК. Більше того, якщо він буде качати права, то його можна припугнути, що його сдадуть прокуратурі. Там дуже люблять показово карати стрілочників. Аморально? Так, але на війні, як на війні. Morgana написав:Вы представляете себе эти цифры?! Допустим, из миллиона вкладчиков со всей Украины 50-70 тысяч будут из Киева. Посчитайте, сколько нужно времени и денег, чтоб им всем позвонить! Каждого посвятить в истинную проблему Укрпрома!
Але який фантастичний вибір! Це робота з банальною базою даних. Вибираємо вік, стать, кількість дітей, наявність майна, бо можна ж підключити і бази по ДАЇ, наприклад. Беремо десь 500-600 чоловік і починаємо сіяти між ними паніку. Починаємо їм дзвонити і казати, що вони сидять, а в їхньому відділенні вже потайки видають вклади. Аморально? Але на війні, як на війні. Morgana написав:И думаете все изъявят желание участвовать в акции? Как же! Думаю, если процентов 10 из общего количества наберется, и то будет хорошо! Большинство ведь свято верят, что придет 21.07 и вклады будут выдавать налево и направо!
Ви погано вчили математику? 10% від 50 тис. це 5 тис. Цього достатньо аби заблокувати бульвар Лесі Українки. Збігуться усі телеканали. І не тільки українські. Коли під хед-квотером стоятиме натовп в 10 тис. чоловік, то можна запалити флаєр і кинути у відділення. Нікого не знайдуть, а якщо ОМОН поб'є чоловік 20 поважних татусів-бізнесменів, які приїхали на джипах забирати свої внески, то долучаться усі політсили. Аморально? Але на війні, як на війні. Morgana написав:На акции и любые другие активные действия нам нужны люди, которые ДОБРОВОЛЬНО и СОЗНАТЕЛЬНО захотят участвовать! Никого насильно Вы не заставите! Для таких ДОБРОВОЛЬНЫХ звонков на бигборде будет прямой телефон актива.
Ви нудна жінка... Ви багато за своє життя переписали телефонів з бігборду? Я жодного. Morgana написав:Scanderbeg, если Вам удастся где-то в Укрпроме раздобыть списки вкладчиков, сообщите! 
Вам не буду, бо ви на гачку в СБУ, прокуратурі, МВС...
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:41
Ой, что же делать?
Если мы все на гачку, то нам одна дорога- "тикать..."
Сколько нас? 1 млн? Все "тикать "будем? Оставаться ж страшно!
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:42
А вообще мне Вас, Scanderbeg, очень хочется вживую увидеть, неуловимый Вы наш! Еще с зимы. Я таких мало видела в своей жизни, может, правда, наивная...
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:44
Ой, забыла, тикать не счем. Нас же обокрали!
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:44
kuser,
а расскажите нам, чем у Вас закончился поход к Бродскому? СтоИт нам на него рассчитывать?
-
Morgana
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:45
Я так зрозумів, що шановний Віталій перетворив важливий ресурс доступу до тіла на цікавинку свого життя. Усі ці зустрічи перетворилися на звичайнісінькі посиденьки, де обговорюються тяжкості сучасного життя...
Ні, можна і так, але навіщо?
Ви не розумієте, що вас як дурників розводять? Чому жодним чином не обговорювалася на зустрічі остання ініціатива ТА по обміну частини вкладу на оформлення нового депозиту?
Саме це треба було зробити ядром теми зустрічи і вимагати від них якогось конструктиву. Повернення більшої частини вкладу і відразу, а не на картку за чотири транши! Адже зрозуміло, що банк не з доброго дива вдався до таких акцій, а отже треба їх дожимати.
Далі, подрибиці про наганяй від Біляєвої. Ви ідіоти усі разом і кожний окремо? Нащо з нею взагалі про щось балакати і щось з нею обговорювати? Єдине про що з нею можна реально балакати, то це про повернення всіх вкладів.
Або спробувати сіяти розбрат між адміністрацією та ТА.
Вибачайте за різкізть, але просто нема слів...
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:46
Помните, такое было: Нас 46 млн!
Потом - меньше.
ПОтом- кохаймося.