|
Укрпромбанк не возвращает депозит |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:49
Elelja написав:А вообще мне Вас, Scanderbeg, очень хочется вживую увидеть, неуловимый Вы наш! Еще с зимы. Я таких мало видела в своей жизни, может, правда, наивная...
Я один раз приходив. Інкогніто. Подивився на вас здаля та пішов. Навколо вас пару сексотів крутилося. Але ви все одно вже засвітилися, а тому світіться далі.
Я з тіні виходити не збираюся.
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:50
Так прийдите хоть на одну встречу, мы сразу поймем, что вы не идиот, проголосуем за это и доверим вести переговоры с ВА.
Я не шучу. А то вы с зимы советы даете.
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:53
Ага, таки приходили. Вдруг косточка перепадет...
Сексоты на то и сексоты, чтоб их презирали.
Премудрый вы наш пескарь.
Пескаришка 
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:54
Elelja написав:Так прийдите хоть на одну встречу, мы сразу поймем, что вы не идиот, проголосуем за это и доверим вести переговоры с ВА. Я не шучу. А то вы с зимы советы даете.
Ну і багато ви зробили з зими? Здається, ні. А мене вважайте ким хочете. Просто хтось має обов'язково бути не в процесі, бо так краще видно, що робиться не правильно. От я ще раз наголошу, що дві останні зустрічи з ТА -- це апофеоз ідиотизму. І думайте про мене, що хочете!
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:54
Scanderbeg,
даже не буду утруждать себя и комментировать весь ваш бред... Смешно и противно!
-
Morgana
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:56
Да и думать не хочется... про вас.
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 14:56
yanch написав:Впрочем, Вам ведь добиваться сотен тысяч гривен - -"стыдно", "десятков тысяч" - лень. Может Вы богатый человек? Нет, потому что 50 грв - жалко. Даже если Вам Моргана, у которой полно своих дел Вам чек продемонстрирует. Вам не страшно так жить?
Обпечений на молоці, на воду дме! Я просто зайвий раз намагаюся акцентувати проблему раціональності бігборду. yanch написав:Феномен "Гомо украинец" еще предстоит изучать ученым и психоаналитикам.
???
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 15:00
Morgana написав:Scanderbeg,
даже не буду утруждать себя и комментировать весь ваш бред... Смешно и противно!
Що смішно і що противно?
Ви закликаєте до активності, але не можна бути активним наполовину. Якщо активність, то по повній. Якщо війна, то справжня, бо в несправжній вас відразу поб'ють. Поки що вас б'ють. Ви цього не розумієте.
Я зокрема і не хочу долучатися до цих акцій, бо мене б понесло. А я не певен, що хочу цього.
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 15:11
Во- во.
Когда проносит- лучше дома пересидеть, а то конфуз на людях может получиться
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 15:12
Scanderbeg написав:Я так зрозумів, що шановний Віталій перетворив важливий ресурс доступу до тіла на цікавинку свого життя. Усі ці зустрічи перетворилися на звичайнісінькі посиденьки, де обговорюються тяжкості сучасного життя...
Ні, можна і так, але навіщо?
Ви не розумієте, що вас як дурників розводять? Чому жодним чином не обговорювалася на зустрічі остання ініціатива ТА по обміну частини вкладу на оформлення нового депозиту?
Саме це треба було зробити ядром теми зустрічи і вимагати від них якогось конструктиву. Повернення більшої частини вкладу і відразу, а не на картку за чотири транши! Адже зрозуміло, що банк не з доброго дива вдався до таких акцій, а отже треба їх дожимати.
Далі, подрибиці про наганяй від Біляєвої. Ви ідіоти усі разом і кожний окремо? Нащо з нею взагалі про щось балакати і щось з нею обговорювати? Єдине про що з нею можна реально балакати, то це про повернення всіх вкладів.
Або спробувати сіяти розбрат між адміністрацією та ТА.
Вибачайте за різкізть, але просто нема слів...
Что ж вы такой умный, сидите и клацаете. Приходите, введём вас, не идиота, в актив, посмотрим как вы делом, а не пи...
-
V.i.t.a.l.i.y
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему