Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 426427428429430 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 20:55

OP написав:ага а ипотека в валюте - это то что надо :) тут проблем вообще никаких нет, ну, а авто (опять же таки в валюте) вообще супер!

потребы в основном в гривне и мелкие кредиты, при выдаче они 2000-3000 грн, платить нужно по равномерному графику, гривен по 250-300 , так что нагрузка на бюджет не очень большая (никаких новшеств в виде девальвации и т.д.), а пресс от банка солидный, еще и коллекторов подключают , так что проще отдать банку , а то как из пословицы - когда вы должны банку небольшую сумму, это ваша проблема, а когда большую - проблема банка"
более того, потребы короткие их средний срок жизни 9-11 месяцев

...а Ви запитайте у знайомих банкірів по якому виду кредитів у них більше проблем...в % відношенні звичайно... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 20:58

квестор написав:
Innoczka написав:
квестор написав:
Kent написав:Квестор, как вам статья по хоум кредит и его группе.Наверное будет интерестно Вам при составлении больнички. :roll:
http://mm.com.ua/russian/news/po-kabeln ... investfond

...дякую..вже знаю..врахується....але спеціалізовані роздрібні банки в "другу хвилю"( неповернень) будуть знаходитись максимум у нижній частині палати№Б....
...реф "Дельти" тому підтвердження... :wink:

И, всё-таки, моя интуиция(в том числе), меня не обманывает... пока. И симпатичный мне Хоум кредит, таки потихонечку поднимается всё выше и выше. Сначала из палаты "Г" в палату "В", затем с 29-го места в палате "В" на 26-ое в палате "Б", а там ...кто знает... :)

...в "Г" він знаходився випадково.....бо, перший діагноз дійсно писав на серветці в кавярні....по пам"яті ...і просто забув малюка..
..інтуїція- це добре ...в самого є основним методом "діагностики"....але рівень проблемності споживчих кредитів зростає.... :wink:

Так, але мені здається, що з цим малюк впорається. Бо ... татко в ньго дуже кмітливий(i не тільки...) :wink:
Innoczka

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 21:03

квестор написав:
akurt написав:Ця цитата - це просто супер, або як кажуть у Львові, "ЛЮКС":
Weltbuerger написав:
Заглянул для интереса на страничку Профинбанка - похоже что реально надежный. Минимальный депозит на 3 месяца под 2% годовых в баксах!
Квестор відповідає:
....звертаю увагу , що навіть не беруть комісійних за збереження грошей...а ще самі сплачують 2% річних...дуже вигідна пропозиція...

....це ще нічого.....якось вештався по Цюриху і за звичкою забрів у банк запитати як можна відкрити рахунок.....ОЦЕ БУЛИ ВЕСЕЛОЩІ ! ....треба сплатити купку франків+ рекомендації клієнтів....а сума мінімального депозиту (дуже багато) та запропоновані відсотки ( дуже мало) мене просто увігнала в ..дикий регіт... :lol:

ПС. Якщо серйозно...КОЛЕГИ , повторюю ще раз....банківські депозити- це засіб ЗБЕРІГАННЯ...а не заробітку.. :!:

так а что Вас, Квестор, удивляет, они с кем попало не работают :) у них фин мон, безопасность , репутация, НО , если Вы принесете сумму (раз в 5-10 больше, чем очень много :)), то за Вас оформят все бумаги и проблем с фин моном и репутацией у них не буде :)
у них с цинизмом тоже все в порядке :)

да, заработать на депозите скорее не получится, но сохранить - да, сохранить не только в физическом смысле, но и в смысле стоимости (инфляция + минимальная ставка доходности, ну так, как минимум, есть в теории:))
OP

Подякував: 12 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 21:20

Шановний "ОР", будьте простіше. Я не купував креденого. Я купував телефон у БОМЖА, ЯКИЙ КУПИВ СУПЕРДОРОГИЙ ТЕЛЕФОН У КРЕДИТ у дурнів, які бомжам видавали кредит. В тому то й проблема: гроші роздавали направо й наліво, це були гроші вкладників ( і мої в тому числі). Злодії з банків, беручі мої гроші (гроші вкладника), керуючись виступом побитого шашіллю президента, передавали ці гроші іншим особам (супермаркетам), а ті, отримуючи МОЇ і ВАШІ гроші, радіючи, видавали дорогі мобілки бомжам, які за бесцінь повертали ті гроші у вигляді, наприклад, мобілок, вкладниам, тобто мені..... Великий кругообіг у природі. Мова саме про те, шо ті банки, які цьому процесу включали зелено світло, саме зараз і не можуть попасти у палату навіть, за квестором, "Г".....
А тепер уявіть, що за гроші вкладників брали у кредит не мобілки, а будинки або гектари землі, і хтось ці будинки і ці гектари, купив за 3 копійки.....А банк чекає повернень кредиту, щоб розплатитися із вкладником....Довго буде чекати.....
akurt

Подякував: 4019 раз.
Подякували: 1467 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 21:27

Innoczka написав:
квестор написав:
Innoczka написав:
квестор написав:
Kent написав:Квестор, как вам статья по хоум кредит и его группе.Наверное будет интерестно Вам при составлении больнички. :roll:
http://mm.com.ua/russian/news/po-kabeln ... investfond

...дякую..вже знаю..врахується....але спеціалізовані роздрібні банки в "другу хвилю"( неповернень) будуть знаходитись максимум у нижній частині палати№Б....
...реф "Дельти" тому підтвердження... :wink:

И, всё-таки, моя интуиция(в том числе), меня не обманывает... пока. И симпатичный мне Хоум кредит, таки потихонечку поднимается всё выше и выше. Сначала из палаты "Г" в палату "В", затем с 29-го места в палате "В" на 26-ое в палате "Б", а там ...кто знает... :)

...в "Г" він знаходився випадково.....бо, перший діагноз дійсно писав на серветці в кавярні....по пам"яті ...і просто забув малюка..
..інтуїція- це добре ...в самого є основним методом "діагностики"....але рівень проблемності споживчих кредитів зростає.... :wink:

Так, але мені здається, що з цим малюк впорається. Бо ... татко в ньго дуже кмітливий(i не тільки...) :wink:

......да-а-а Петру Келлнеру у бізнесі явно зовнішність допомагає....жінкам подобається...
...а хто там ще кмітливий ?
..з італійцями вони, здається, лише в страхуванні та інвестиційні діяльності "оженились"... :?:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 21:29

Шановнеий квесторе, поки медсестричка разом із медбратом готують для наших хворих клізми та баночки для ранішнього збору мочі, запитання для розминки:
"Чому Ви вважаєте, що поклавши у банк з палати "А" невеличку суму грошей (наприклад, у цілком доступній для пересічного українція суми у 100 000 єврів), не можна заробити у місяць всього-навсього якихось 1 відсоток, тобто 1000 тих різнокольорових єврів, та витратити їх на пігузники малятам? Чому Ви вважаєте, що тільки для зберігання, а не для заробітку?" Багатьом пересічним громадянам України заробіток у 1000 єврів на місяць не здався б зовсім таким мізерним, який він здався б якомусь там переможеному німцю, чи потираючому губи від жабенят французу?
akurt

Подякував: 4019 раз.
Подякували: 1467 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 21:48

квестор написав:
kutuz написав:Приватбанк намерен перенести допэмиссию акций
Согласно сообщению банка, опубликованному в прессе, его акционеры на общем собрании 22 июня повторно рассмотрят вопрос об увеличении уставного капитала. Банк планирует провести закрытое размещение акций в два этапа в период с 3 по 21 августа 2009 года.
http://infobanks.com.ua/news/2009-06-15-1323

Квестор, что скажете ?

...та вже з самого ранку думаю, що це має означати...
.".бегемот" , як завжди, щось мутить.... :wink:

Сегодня шепнули, что в банковских кругах ходят слухи, мол хотят Бегемота временно отдать государству поуправлять, уж дорого он сейчас обходится.
В этом может и смятения бегемотика, уж лето шибко жаркое для него вышло, может решил в государственном болоте пересидеть, а там при тягах в НБУ старые хозяева могут с выгодой для себя его и вернуть. Что скажете, Квестор ?
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 22:02

Пару вопросов к Квестору.

1. Что Вы думаете по поводу этого?
http://banker.ua/bank_news/banks/2009/06/16/1180436545/
Это ж не то, что пумб там кому то не оплатил 10 миллионов!? не одно и то же.

2. Что с ПУМБом? есть в нем депозит до самого начала октября в евро. Стоит ли терять проценты и забирать его сейчас (вроде бы забрать можно)?
Как бы Вы поступили? понятно что прошу совета и ответственности за подсказку нести никто не будет , только я сам :-)

3. Ваш прогноз по НАДРе?! Что с ним будут делать? рекапитализировать илипродавать или банкротить?
Alternative

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 22:06

akurt написав:Шановнеий квесторе, поки медсестричка разом із медбратом готують для наших хворих клізми та баночки для ранішнього збору мочі, запитання для розминки:
"Чому Ви вважаєте, що поклавши у банк з палати "А" невеличку суму грошей (наприклад, у цілком доступній для пересічного українція суми у 100 000 єврів), не можна заробити у місяць всього-навсього якихось 1 відсоток, тобто 1000 тих різнокольорових єврів, та витратити їх на пігузники малятам? Чому Ви вважаєте, що тільки для зберігання, а не для заробітку?" Багатьом пересічним громадянам України заробіток у 1000 єврів на місяць не здався б зовсім таким мізерним, який він здався б якомусь там переможеному німцю, чи потираючому губи від жабенят французу?

...ну євро..валюта темна і євробюрократизмом обтяжена, тому поклавши минулого літа на рік депозит євро ( курс перевищував 1,55 ) під надійні 9-10% зараз малюка залишаєм без доларових підгузників ( курс менше 1,4)....шкода дитя..
..у національній валюті все зрозуміло 18-20% надійних відсотків просто зберігаємо від інфляції...
...стосовно "еталона", себто долара США...все трішки складніше...зараз дійсно є певний заробіток ( маємо в Україні доларову дефляцію, активи номіновані вдоларах: нерухомість, земля і.т.д - дешевіють) і надійні 10-12 % можна вважати певним заробітком...АЛЕ , згадайте минулі роки ....приріст інвестиційних активів номінованих в доларах щороку становив 25-50%...тобто якби не "Брати Лемани" ..дитя знову могло залишитись без підгузників...бо, гривня була приклеєна до долара....а цни на підгузники зростали щороку набагато швидше ніж 10-12%...

Резюме...за винятком кризових періодів..депозит-це форма збереження грошей від грабіжників ( дружини, бідних родичів) та інфляції... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 22:29

Alternative написав:Пару вопросов к Квестору.

1. Что Вы думаете по поводу этого?
http://banker.ua/bank_news/banks/2009/06/16/1180436545/
Это ж не то, что пумб там кому то не оплатил 10 миллионов!? не одно и то же.

2. Что с ПУМБом? есть в нем депозит до самого начала октября в евро. Стоит ли терять проценты и забирать его сейчас (вроде бы забрать можно)?
Как бы Вы поступили? понятно что прошу совета и ответственности за подсказку нести никто не будет , только я сам :-)

3. Ваш прогноз по НАДРе?! Что с ним будут делать? рекапитализировать илипродавать или банкротить?

1)....якщо не важко , погортайте кілька сторінок...я ще , здається у пятницю писав.
2)...ПУМБу у цьому місяці повертати 50 млн.дол..у серпні понад 150 млн.д....слідкуйте за пацієнтом і за цими датами....якщо перестане "биковать" то все може бути добре...якщо і надалі....то мабуть краще перечекати десь збоку.
3) ..у Надр понад 1млрд .дол зовнішніх боргів...якщо реструктуризують...може і якось "рекапіталізують"...побачим як цей процес піде у першої "трійки"...
квестор

Профіль

#<1 ... 426427428429430 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор