|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 17 вер, 2015 14:19
Ascetic написав:Подскажите на визе платинум кэшбек 1,5% страховки от задолженности снимается если на конец грейс периода задолженность есть или если на конец месяца в котором задолженность образовалась. а то мне в отделении одно сказали, а на горячей линии другое.
на конец месяца в котором задолженность образовалась
-
VVB
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 вер, 2015 15:34
Скупердяй написав:Там же не валюта, а кросс курс бакса НБУ на день відриття і на день закінчення ... тому живі ойро чи американські банкноти на руки ніхто не отримає
так ви живі і не вкладуєте... Скупердяй написав:А вже була ситуація, коли НБУ тримав курс, але купити можна було в 2 раза дорожче
я вам більше скажу, вона і зараз є) Скупердяй написав:Тут доволі багато недоліків, а 16% їх не перекривають 
перекривають чи не перекривають - то уже кожен собі вирішує. Тобто бздо чи не бздо) Виходячи з кінцевої добросовісності Міхи, 16% - це висока надбавка за страву)
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 вер, 2015 15:46
Ромасик написав:так ви живі і не вкладуєте...
Я как раз живіе ойро хотел поменять на папір по риночному курсу и привязать папір с профитом к курсу НБУ по ойро. А при подорожании ойро к баксу сорваться досрочно и перейти в бакс. Но підрахував шо много нюансов. Лучче колесить живими ойро под 12%. Да и 16% по папірусу индексированному по курсу НБУ не большая ставка. Еще учитівая то шо нема кріши НБУ... те 16% сльози...)))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 вер, 2015 15:50
Козак-характерник написав:Неа.. не бздо! )) Да и 16% не в валюте, а гривне индексированной по курсу НБУ. Если появится нужній мне крос к доллару, то я не смогу поменять условніе еврики на бакс тому шо меня сдерживают 3,5% штрафа... ну а даже если я проведу безубіточную досрачку после 3 мес... то наhrena було спрашивается вааще те телодвижения? Проще стабильно рубить 12% по ойро. Не говоря уже о заподлянке с многокурсием как при досрачке так и при полном цикле. Повторюсь шо вклад цікавий лишь для тех хто намерен сидеть полній срок и то с нюансами...А у меня стратегия форекса... Мне мегагнучкость нужна при % как за год...)) Калькулятор переможе! )) Підрахуймо!
добре, що досрачка взагалі є) Вона мені як приємний (альтернативний) бонус з'явилася, бо розрахунок був на 12 міс. Ви ще граєтеся з форексом і ойро-екзотикою, то у вас свої вавки;) мегагнучкість при високом % - то до пори до часу. А в мене фугу - як варіант диверсифікації, поки найризикованіший актив)
-
Ромасик
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 вер, 2015 15:51
Козак-характерник ну 1К екзотики можна й спробувати, якщо там у вас кілька К. Я теж фугу взяв на пробу)
-
Ромасик
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 вер, 2015 15:52
Ромасик написав: Козак-характерник написав:Неа.. не бздо! )) Да и 16% не в валюте, а гривне индексированной по курсу НБУ. Если появится нужній мне крос к доллару, то я не смогу поменять условніе еврики на бакс тому шо меня сдерживают 3,5% штрафа... ну а даже если я проведу безубіточную досрачку после 3 мес... то наhrena було спрашивается вааще те телодвижения? Проще стабильно рубить 12% по ойро. Не говоря уже о заподлянке с многокурсием как при досрачке так и при полном цикле. Повторюсь шо вклад цікавий лишь для тех хто намерен сидеть полній срок и то с нюансами...А у меня стратегия форекса... Мне мегагнучкость нужна при % как за год...)) Калькулятор переможе! )) Підрахуймо!
добре, що досрачка взагалі є) Вона мені як приємний (альтернативний) бонус з'явилася, бо розрахунок був на 12 міс. Ви ще граєтеся з форексом і ойро-екзотикою, то у вас свої вавки;) мегагнучкість при високом % - то до пори до часу. А в мене фугу - як варіант диверсифікації, поки найризикованіший актив)
Ну просто разная стратегия...))) Не спорю шо как вариант для диверсификая подойдет...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 вер, 2015 15:53
Ромасик написав: Козак-характерник написав:Неа.. не бздо! )) Да и 16% не в валюте, а гривне индексированной по курсу НБУ. Если появится нужній мне крос к доллару, то я не смогу поменять условніе еврики на бакс тому шо меня сдерживают 3,5% штрафа... ну а даже если я проведу безубіточную досрачку после 3 мес... то наhrena було спрашивается вааще те телодвижения? Проще стабильно рубить 12% по ойро. Не говоря уже о заподлянке с многокурсием как при досрачке так и при полном цикле. Повторюсь шо вклад цікавий лишь для тех хто намерен сидеть полній срок и то с нюансами...А у меня стратегия форекса... Мне мегагнучкость нужна при % как за год...)) Калькулятор переможе! )) Підрахуймо!
фугу?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 вер, 2015 15:54
Ромасик написав:Козак-характерник ну 1К екзотики можна й спробувати, якщо там у вас кілька К. Я теж фугу взяв на пробу)
Може...)) На 1000 много не наваришь... поетому как то нет пока вдохновения...)) Мож под настроение и спробую фугу... но скорее всего мимо...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 вер, 2015 15:56
Ромасик написав:перекривають чи не перекривають - то уже кожен собі вирішує. Тобто бздо чи не бздо) Виходячи з кінцевої добросовісності Міхи, 16% - це висока надбавка за страву)
Хто справжній "не бздо" - наскирдував на рік комунальних 2000-5000-ків у сусідньому закладі 
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Чет 17 вер, 2015 15:56
Квесторе_поверніться написав:фугу?
Фугу - это Капитал без гарантии фондом под 34% и выше, если в гривне. Т.е по сути игра в рулетку.
-
varlo
-
-
- Подякував: 352 раз.
- Подякували: 804 раз.
-
-
Профіль
-
-
|