ignorabimus написав:1. Регистрируюсь и заказываю бесплатную депозитную карту.
Невозможно. Можно начать процесс заказа, но где-то посередине спросят привязку к депозитному счету, и на этом все закончится, если счета такого нет.
ignorabimus написав:Кстати, я так понял что не все карточки годятся, так как для некоторых будет комиссия самого банка. Так это? Какие карточки годятся для целей пополнения депо через фидомаркет?
А операція "Поповнення картки ФІДО банку" у маркеті теж відбувається без комісії зі сторони ФІДО, якщо картка емітована іншим банком, а ПФ+ є цільовою карткою для поповнення. Я так і не зрозумів під який пункт тарифів це потрапляє, "Оплата фінансовоих послуг Фідомаркет"?
klug написав:А операція "Поповнення картки ФІДО банку" у маркеті теж відбувається без комісії зі сторони ФІДО, якщо картка емітована іншим банком, а ПФ+ є цільовою карткою для поповнення. Я так і не зрозумів під який пункт тарифів це потрапляє, "Оплата фінансовоих послуг Фідомаркет"?
Фідомаркет напишет сумму комиссии, если она есть. Ещё до подтверждения выполнения операции. ЗЫ ну должен написать ЗЫ2 обычно пишет
Спробував поповнити ПФ+ через айбокс. Три термінали у різних точках повідомили, що неможливо встановити зв'язок з провайдером. Що це означає ? У чому може бути прооблема ? Раніше не побував так поповнювати.