Сенк, я не звертав на це уваги, бо користувався УкрГазом задля вищеозначэноi мети, i, загалом, вся сума була моя ( так , чи iнше ).
|
|
![]() Всех поздравляю с началом выплат!!!
Если с курсом всё будет стабильно - по сути, получаем ещё и небольшую "мини компенсацию" по процентам за 7 месяцев по валютным вкладам!!! Ура! ![]() ![]() ![]() Востаннє редагувалось uaprofi в Сер 07 жов, 2015 21:32, всього редагувалось 1 раз.
![]() ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ ОШУКАНИМ ВКЛАДНИКАМ НА ВИБОРАХ!!!Коли люди почали виносити депо з банків,яценюк ще й податок на депо добавив,щоб вкладники швидше виносили.гонтарева ввела заборону на дострокове зняття депо З ВЕЛИЧЕЗНИМ ЗАПІЗНЕННЯМ,коли вже всі хто хотів винести виніс.Рефінанси,які вона видавала,і її попередники,РОЗКРАДАЛИСЯ І ВИВОДИЛИСЯ МЕНЕДЖМЕНТОМ ДЕЛЬТИ і лагуном ЗАКОРДОН.І то що КУРС ДОЛАРА ТАКИЙ ВИСОКИЙ,і скакав в різні сторони,також заслуга гонтаревої.І КУРАТОР НБУ,ЩО ВІН ТАМ РОБИВ???ЩО не встигли ВКРАСТИ ВОНИ, ВОР ушилін з ФГВФО ДОКРАДАЄ.Через їхню КРИМІНАЛЬНУ ДІЯЛЬНІСТЬ І БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ МИ ВТРАЧАЄМ НАШІ ГРОШІ!!!Вони всі мають сидіти у вязниці.А вони собі винцо попивають за наші кошти.А що там з ПЕТИЦІЄЮ???Нехай президент бере всю відповідальність на себе і виправляє помилки своїх ставлеників.А то і садити він їх не хоче,і гроші віддавати в кого +200 також не спішить.СИСТЕМНИЙ БАНК НЕ ЛІКВІДОВУЄТЬСЯ!!!
![]() КОЗАКУ- слухай друже сюди ...Поздравляю тебе КОЗАЧЕ! По поводу выплаты в Ощаде г. Львова и области, как показал опыт, нужно обращаться в отделение не ниже областного уровня, скорее всего региональное. Т к платить могут только болллллллллллльшие отделения, обычные ТВБВ Ощадав таких прав не имеют. ![]() Re: ДельтаЗа системный банк - это смачная байка, тк НБУ только отрабатывал критерии отнесения банка в разряд "системный". На момент отработки Дельта попала в этот мнимый список , но на момент ввода ВА на все 90% выпала и эта системность сыграла ЗЛУЮ ШУТКУ - народ лишних 3!!!! месяца продинамили по выплатах , морочили голову и в конце тунеля - таки ликвидация. ![]() bosson513 Я думаю,що президент в курсі..Але чого він нічого не каже і нічого не робить по Дельті?НЕ за горами і президентські вибори,що він собі думає???
![]() ВОПРОС к ДЕЛЬТАБАНКУДЕЛЬТАБАНК
В заяве по признанию кредитором нужно указывать почный рахунок, но если присутствует семья, которые счастливы вместе , МОЖНО ЛИ УКАЗАТЬ ОДИН И ТОТ ЖЕ СЧЕТ на всех членов семьи??? ![]() ![]() Re: ДельтаКто знает как грамотно(без комиссии) получить средства в "укрэксиме".спасибо
|
|