Ruslan2453 написав: На этом форуме не осталось ПИШУЩИХ людей (за исключением ДС ) калибра Квестора,таковым лично для меня еще был(писал) Адам Смит.
Например, я не следовал советам Квестора... и тоже ничего не потерял. Что мне теперь радоваться и идти в советники?
Да, я и не нашел ничего так же....
Каждый своей головой пусть думает. Так лучше, чем полагаться на кого-то.
Ukrainian написав: Хтось може ще якісь банки додати сюди ?.
----------
Така думка, що викидувати державні банки, а замість них сподіватись на так звані зарубіжні, це не є абияк розумно. Ну хочаб тому, що я живу не у Австрії, де мій улюблений Райффайзен..., а таки тут. І нічого з тим не вдієш.
Ukrainian написав:Итоги, Мое сообщение от марта месяца сего года _________________ хто його знає що там за кулісами твориться нам простим смертним туди не потрапити. Тому пропоную перестати товкти воду в ступі, а скласти новий список дюжину банків куди б ви віднесли гроші. як шаблон пропоную старий список Квестора від 16 сер, 2012. Банки "ЗБЕРІГАЛЬНІ" ( жестяні) 1. Сбєрбанк Росії 2. ПІБ 3. ВТБ 4. Укрексім-вибув знизили рейтин до велика ймовірність дефолту на його місце Прокредит ставлю 5. Ощадбанк - вибув причина вище пропоную ОТП на його місце 6. Укргазбанк - вибув причина вище пропоную Альфу на його місце 7. Ерсте вибув продали його. пропоную Кредо на його місце 8. Аваль 9. Креді Агріколь 10. Укрсиббанк 11. Укрсоцбанк 12. Правекс Хтось може ще якісь банки додати сюди ?.
----------
...я бы добавил Идею...., сейчас тестирую КредитДнепр...
А что, разве непрозори собственники Кредит Днепра? Даже в таблице собственников банка черным по белому написано "бенефициарами являются Виктор Пинчук и члены его семьи"
Востаннє редагувалось lubopytnaya в Чет 08 жов, 2015 16:19, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian написав:Итоги, Мое сообщение от марта месяца сего года _________________ хто його знає що там за кулісами твориться нам простим смертним туди не потрапити. Тому пропоную перестати товкти воду в ступі, а скласти новий список дюжину банків куди б ви віднесли гроші. як шаблон пропоную старий список Квестора від 16 сер, 2012. Банки "ЗБЕРІГАЛЬНІ" ( жестяні) 1. Сбєрбанк Росії 2. ПІБ 3. ВТБ 4. Укрексім-вибув знизили рейтин до велика ймовірність дефолту на його місце Прокредит ставлю 5. Ощадбанк - вибув причина вище пропоную ОТП на його місце 6. Укргазбанк - вибув причина вище пропоную Альфу на його місце 7. Ерсте вибув продали його. пропоную Кредо на його місце 8. Аваль 9. Креді Агріколь 10. Укрсиббанк 11. Укрсоцбанк 12. Правекс Хтось може ще якісь банки додати сюди ?.
----------
1. держбанки на... 2. банки які дають менше 20% у грн. і менше 5% чистими доходу у валюті на..., нема змісту в них нести гроші. 3. лишаються в основному гусарські банки.
----------
1. держбанки нах. 2. банки які дають менше 20% у грн. і менше 5% чистими доходу у валюті нах., нема змісту в них нести гроші. 3. лишаються в основному гусарські банки.
Очень плохой список. Незря автор 30% потерял в "предыдущем сезоне".
----------
Бий своїх. Російський Центробанк "ввів санкції" проти своїх же банків
Після введення санкцій проти Росії, зокрема проти найбільших російських банків, які втратили доступ до західних ринків капіталу, Центробанк і Мінфін позбавили російські банки доступу до власних валютними активами Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на трьох чиновників і банкіра, знайомого з обмеженням російських регулятора і відомства, передає Еспресо.TV.
За даними агентства, Центробанк не допускає "Сбербанк" і ВТБ, а також ряд інших фінансових організацій, які потрапили під західні санкції, до річних валютних аукціонів РЕПО, які були спеціально розроблені для підтримки банківської системи.
Агентство відзначає, що регулятор просто не хоче піддавати свої кошти додатковим ризикам, так як валюта, яка надається в рамках РЕПО, проходить через кореспондентські рахунки в США і може бути піддана арешту.