|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 15 жов, 2015 22:45
stargazer написав:Ех Валєра, Валєра! Рідну бабусю бегемотові віддаєте.
Бабуся дуже хворіє. Вона не буде мати з ним справ. А що такого жахливого у нього ? Я звик - багато років користуюся Приватом - плачу Бегемотовою кредиткою Голд завжди - звик - зручно. Я керую її -бабусі коштами давно і роблю необхідні закупки. Її гроши приносить поштарка - віддає мені. Але чекати ту поштарку - не зручно. Не відомо коли прийде та приносить мілкими купюрами часто.
-
kalinavalera1
-
-
- Подякував: 659 раз.
- Подякували: 511 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 жов, 2015 23:04
Какой всё-таки разноплановый человек этот калинавалера. То какие-то траблы с кредиткой в Испании, то справку для посольства не дают, а теперь вот мы узнали его с другой стороны, заботится о бабушке.
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 жов, 2015 23:25
kalinavalera1 написав: stargazer написав:Ех Валєра, Валєра! Рідну бабусю бегемотові віддаєте.
Бабуся дуже хворіє. Вона не буде мати з ним справ. А що такого жахливого у нього ? Я звик - багато років користуюся Приватом - плачу Бегемотовою кредиткою Голд завжди - звик - зручно. Я керую її -бабусі коштами давно і роблю необхідні закупки. Її гроши приносить поштарка - віддає мені. Але чекати ту поштарку - не зручно. Не відомо коли прийде та приносить мілкими купюрами часто.
Алгоритм такий: Звертаєтесь у відділення просите прислати менеджера додому у домовлений час (я так розумію, що тягнути бабусю у відділення не варіант). Менеджер має оформити заяву у ПФ на отримання пенсії у ПБ і КДВ для бабусі. Також одразу просіть, щоб оформила КДВ на вас ля доступу до рахунку, як для 3-ї особи (2 миттєві карти на бабусю не видадуть, а іменні платні і ще будете мати клопіт, щоб їх забрати без бабусі). У того ж менеджера просите підключити П24. За місяць-два, пенсія почне приходити на Приват. Перекинути з КДВ на кредитку - без комісії. 4%, про які ви пишете - це у разі, якщо буде переказ з однієї кредитки на іншу за рахунок кредитних коштів. Коментар про здачу бабусі Бегемоту, на скільки я можу судити, натякає на те, що у наш цікавий час, дрібні купюри у будь-який момент можуть стати не найбільшою вашою проблемою. Довгих років бабусі!
-
klug
-
-
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 1241 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 15 жов, 2015 23:28
WachtAmRhein написав:Какой всё-таки разноплановый человек этот калинавалера. То какие-то траблы с кредиткой в Испании, то справку для посольства не дают, а теперь вот мы узнали его с другой стороны, заботится о бабушке.
За справками уже не обращаюсь к ним. Да, к сожалению было такое... Мне справки давали, но с ошибками...  , и долго очень тянули - все система висла или глючила по несколько дней. Это давняя история. А с кредиткой много лет пользуюсь - пока проблем не было ни разу. Надеюсь и в дальнейшем не будет. Раньше и депо держал у Бегемота - тоже проблем никогда не было с этим. Даже когда у других банков были проблемы, Бегемот все отдавал. Настанут лучшие времена - опять доверю ему депо. Идеального банка у нас нет. А Бегемот имеет много преимуществ перед другими.
-
kalinavalera1
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 жов, 2015 23:35
klug написав: kalinavalera1 написав: stargazer написав:Ех Валєра, Валєра! Рідну бабусю бегемотові віддаєте.
Алгоритм такий: Звертаєтесь у відділення просите прислати менеджера додому у домовлений час (я так розумію, що тягнути бабусю у відділення не варіант). Менеджер має оформити заяву у ПФ на отримання пенсії у ПБ і КДВ для бабусі. Також одразу просіть, щоб оформила КДВ на вас ля доступу до рахунку, як для 3-ї особи (2 миттєві карти на бабусю не видадуть, а іменні платні і ще будете мати клопіт, щоб їх забрати без бабусі). У того ж менеджера просите підключити П24. За місяць-два, пенсія почне приходити на Приват. Перекинути з КДВ на кредитку - без комісії. 4%, про які ви пишете - це у разі, якщо буде переказ з однієї кредитки на іншу за рахунок кредитних коштів. Коментар про здачу бабусі Бегемоту, на скільки я можу судити, натякає на те, що у наш цікавий час, дрібні купюри у будь-який момент можуть стати не найбільшою вашою проблемою. Довгих років бабусі!
Дякую. Так все зрозуміло пояснили. Натяк - на наш не стабільний час, коли банк може "захворіти" і пенсія "зависне" у банку ? Зараз все не надійно, на жаль. Поштарка нова в нас, та вона теж дуже не надійна.
-
kalinavalera1
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 жов, 2015 10:10
у меня предпринимательский счет два месяца (сентябрь, октябрь) списываются непонятные суммы
21.09.2015 - 130.92 UAH Комiсiя за обслуговування рахункiв згiдно з договором банкiвського рахунку вiд xx.xx.2010, без ПДВ.
09.10.2015 - 130.92 UAH Комiсiя за обслуговування рахункiв згiдно з договором банкiвського рахунку вiд xx.xx.2010, без ПДВ.
чат в привате работает через Ж (можно сказать вообще не работает), но вот какой ответ удалось получить ===== Комиссия за обслуживание счета списывается в начале месяца за предыдущий ( т.е за обслуживание в январе, комиссия списывается в первый рабочий день февраля). Стоимость обслуживания в месяц 100 грн. Стоимость обслуживания каждого неактивного счёта в месяц* - 100 грн Тариф взимается за обслуживание счета при отсутствии клиентских операций на протяжении 6 месяцев но не более суммы положительного остатка ====== движений в этом году не было, не понятны суммы 130.92 и даты их снятия, ни как не соотносятся с ответом
что сие означает? может кто знает
-
NikNik
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 144 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 жов, 2015 10:39
Як зараз відбувається автопролонгація? Зразу на наступний день чи через 3 дня, протягом яких ставка 3%?
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 жов, 2015 11:00
KIM30 через 3 дня для сроков от 3 мес., на следующий день для 1 мес.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 жов, 2015 11:03
rufius написав:KIM30 через 3 дня для сроков от 3 мес., на следующий день для 1 мес.
дякую! А коли можна відміняти автопролонгацію в Приват24? І ще скажіть, Приват не одумався? далі діють обмеження при поповненні не більше початкового внеску?
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 жов, 2015 11:22
KIM30 отменить автопролонгацию зараннее можно только для Срочных вкладов. Для остальных применяется опция "Расторгнуть депозит досрочно".
Пополнять - не более первоначальной суммы.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-