|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 17 жов, 2015 13:14
Скупердяй написав:Оптиміст, Козан он 100 за 1 банкноту вангує 
Ні, не вірю, зараз немає підстав для того, щоб долар вийшов за коридор 23-25. Наразі курс розхитують дельтапогорільці, які переходять назад у валюту, але через кілька тижнів все стабілізується. Далі будуть більше здавати валюту, ніж купувати, бо всі, хто хотів і міг купити вже купили давно!
-
Sanio
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 жов, 2015 13:20
Sanio написав: Скупердяй написав:Оптиміст, Козан он 100 за 1 банкноту вангує 
Ні, не вірю, зараз немає підстав для того, щоб долар вийшов за коридор 23-25. Наразі курс розхитують дельтапогорільці, які переходять назад у валюту, але через кілька тижнів все стабілізується. Далі будуть більше здавати валюту, ніж купувати, бо всі, хто хотів і міг купити вже купили давно!
Ну, а я не віриів, що курс доросте до 23  Тому крім віри, є ще об"єктивна реальність 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 жов, 2015 13:37
Скупердяй написав: Sanio написав: Скупердяй написав:Оптиміст, Козан он 100 за 1 банкноту вангує 
Ну, а я не віриів, що курс доросте до 23  Тому крім віри, є ще об"єктивна реальність 
Але нинішня реальність трішки інша, ніж 1,5 роки тому. Я б не переходив зараз повністю у валюту. Якщо це заощадження з метою капіталізації на майбутнє, то є зміст купувати долар, але планка відшкодування у 200 тис. грн. трохи неадекватна для валютних вкладень. А якщо % потрібні на поточні витрати - комуналку, продукти і т.п., то краще мати депо у гривнях у межах фонду.
-
Sanio
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 жов, 2015 13:52
Sanio написав: Скупердяй написав: Sanio написав:Ні, не вірю, зараз немає підстав для того, щоб долар вийшов за коридор 23-25. Наразі курс розхитують дельтапогорільці, які переходять назад у валюту, але через кілька тижнів все стабілізується. Далі будуть більше здавати валюту, ніж купувати, бо всі, хто хотів і міг купити вже купили давно!
Але нинішня реальність трішки інша, ніж 1,5 роки тому. Я б не переходив зараз повністю у валюту. Якщо це заощадження з метою капіталізації на майбутнє, то є зміст купувати долар, але планка відшкодування у 200 тис. грн. трохи неадекватна для валютних вкладень. А якщо % потрібні на поточні витрати - комуналку, продукти і т.п., то краще мати депо у гривнях у межах фонду.
Ну поточні витрати були і 1,5 року назад, і всі хто увійшли в валюту мають більший цимес чим ті що отримував % по папірчаному депо  Ну звичайно, що реальність інша ... на 50 лихварів стало меньше, валюта подешевіла, казна пуста, комуналь виріс, ціни виросли, податки виросли, війна триває ... 
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 жов, 2015 15:01
rufius написав:Можно, каждые 2 недели без потери процентов, и в любой день с пересчётом процентов под 0,5%.
Интересно,можно поиграться)
-
envyme1
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 жов, 2015 15:05
envyme1 написав: rufius написав:Можно, каждые 2 недели без потери процентов, и в любой день с пересчётом процентов под 0,5%.
Но не забывайте, теперь вам ФГВФЛ уже будет не друг.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 жов, 2015 15:11
rufius Угу. Думаю если банк будет плохо себя чувствовать,за две недели можно успеть вывести, по идее...
-
envyme1
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 жов, 2015 15:13
rufius написав: envyme1 написав: rufius написав:Можно, каждые 2 недели без потери процентов, и в любой день с пересчётом процентов под 0,5%.
Но не забывайте, теперь вам ФГВФЛ уже будет не друг.
ФГВ - це палач, він і зараз не всім друг, нікчемить договора, забуває включити в список, і вибирає таки агентів, де щоб отримативиплату треба пройти 3 кола пекла 
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 жов, 2015 15:16
Скупердяй, как там говорят, «на Фонд надейся, а сам не плошай». envyme1 написав:rufius Угу. Думаю если банк будет плохо себя чувствовать,за две недели можно успеть вывести, по идее...
Ну вообщето да, если банк не заглючит с этим делом ... вообщем, риск дело вроде как благородное.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 жов, 2015 15:47
Сегодня Миха еще одну карту мне заблочил по подозрению во фроде. Теперь уже Ощадный рахунок. Самое главное, СМС об этом не поступало. Теплая линия говорит "Подождите, оно вам придет еще". Интересная политика у Банка Михайловского: сначала заблочить, а потом известить. Банк Михайловский, кроме СМС есть же еще e-mail, телефон. Если такое дело - известите клиента нормально! СМС о блоке я до сих пор не получил. ДП мою еще ранее тоже заблокировали. В связи с вышесказанным, Банк Михайловский, если вы утверждаете, что было подозрение на фрод и смены пин-кода достаточно, то сделайте памятку клиентам (или хотя бы), как избежать такого в будущем! Честно говоря, ломаю голову, как я мог скомпрометировать давнонеиспользуемую карту Депозитная пятница, где расчеты в интернете и ТСП закрыты по определению. В стремные банкоматы или со скримминговыми устройствами я ее не совал.
-
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
|
+ Додати тему