Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Є звітність Фарсіка за 3 квартал 2015 року. Живуть на 1176 млн кредитів фізикам, хоча процентні доходи знизились втричі....і ще на операційні доходи (які за 3 квартал значно знизились). Признають більше половини проблемки.... З резервів забрали 34 млн, щоб показати невеликий позитивний результат за 9 місяців. Сформували прибуток в 117 млн по акціях.....збираються виводити Таріко в Руський Стандарт...мабуть....можливо вже і вивели в жовтні. Поточна ліквідність дуже пристойна.
Вы не сможете увидеть карточные счета, срок карт которых закончился.
О чем я и грил. Нонсенс, поскольку карта - это карта, а счет - это счет.
На этот счет могут поступить деньги (или могли там уже быть). Их можно было бы перевести на другой счет (карточный или текущий). И пользоваться ими. Но банк лишает клиентов этой возможности. И заставляет их получать карту, которая, может быть, им в данный момент не нужна. Или получить ее им сложно.
У меня БВК-шная карта провалялась без дела 2 года (ни разу мне не понадобилась). Со счетом все это время (до окончания срока ее действия) работал только в онлайне. Но банк за меня решил, что она мне нужна. И без нее я больше работать со счетом не смогу.
Как-то не по феншую это. Похоже на временное присвоение чужих денег. Путем лишения меня возможности пользоваться ими тем способом, которым я хочу.
Еге ж. Я ж не про Вашу відповідальність кажу. А лише цікавлюсь. На наступний рік Ви б залишили гроші в цьому банку?
Чи ще не можна цього сказати, тому що все швидко змінюється? От нещодавно Руський Санларт був майже на межі банкрутства, а сьогодні він вже один з найуспішніших російських банків у своєму сегменті.
Квесторе_поверніться написав:Є звітність Фарсіка за 3 квартал 2015 року. Живуть на 1176 млн кредитів фізикам, хоча процентні доходи знизились втричі....і ще на операційні доходи (які за 3 квартал значно знизились). Признають більше половини проблемки.... З резервів забрали 34 млн, щоб показати невеликий позитивний результат за 9 місяців. Сформували прибуток в 117 млн по акціях.....збираються виводити Таріко в Руський Стандарт...мабуть....можливо вже і вивели в жовтні. Поточна ліквідність дуже пристойна.
Еге ж. Я ж не про Вашу відповідальність кажу. А лише цікавлюсь. На наступний рік Ви б залишили гроші в цьому банку?
Чи ще не можна цього сказати, тому що все швидко змінюється? От нещодавно Руський Санларт був майже на межі банкрутства, а сьогодні він вже один з найуспішніших російських банків у своєму сегменті.
Так перспективи Фарсіка в річному вимірі тяжко спрогнозувати. Банк не кредитує. В активах є загадкові статті які виросли до 450 млн грн. Виглядає, що Таріко вирішує вже давно проблему як потроху залишати український банківський ринок. Але це не так просто зробити. ПРиходиться трохи підтримувати Фарсіка....в субординований борг трошки підкинув. Про успішність Руського Стандарту в Московії говорити поки що передчасно....як на мене.