chipmunk написав:Мну тут чогось кредліміт трохи підняли по кк мтс, хтось знає чим це загрожує та чи варто бігом закривати карто, як з ВПК було?
може хто пояснити механізм використання МТС-бонусів для оплати послуг мобільного оператора, от я, наприклад, маю 100 бонусів і хочу їх використати для поповнення телефонного рахунку, що далі?
Andrew75 написав:Найвигідніші покупки найчастіше якраз робляться в інтернет-магазинах, а там якраз потрібні "живі" гроші, які кредитка, нажаль, вигідно не зможе дати.
Не факт. Большинство топовых инетмагазинов принимают карты (Розетка, фотос и т.д)
Но цена сразу увеличивается на 3-5%. Особенно если терминал привата (а чаще всего он и есть).
)...только хотел Михалыча поругать , за то что телефоны клиентов раздает всяким "Экспресс Финансам ", а он взял и лимит мне поднял самостоятельно на 5т. ...теперь как то не с руки ругаться...
А я посварю ведмедя... мені нічого не підняв....)) І Пляку на гілляку! )) А то Михалич тут хабарі роздає... та розколює коаліцію антикорупційних сил...))
Козак-характерник написав:А я посварю ведмедя... мені нічого не підняв....)) І Пляку на гілляку! )) А то Михалич тут хабарі роздає... та розколює коаліцію антикорупційних сил...))
Пляка теж жертва. Заставили виконати злочинний наказ ....підлог в тарифах. Михалич має видати....основного винуватця в підлозі тарифів по Національному депо. Ніхто не дивився? Можливо там вже сьогодні не 25% .....а інша цифра?
Козак-характерник написав:А я посварю ведмедя... мені нічого не підняв....)) І Пляку на гілляку! )) А то Михалич тут хабарі роздає... та розколює коаліцію антикорупційних сил...))
Пляка теж жертва. Заставили виконати злочинний наказ ....підлог в тарифах.
Жертва дій Михалича, чи власної совісті? То є індивідуальний вибір і самооцінка!
kievenerg написав:Думал, мне подняли лимит, чтобы реабилитироваться за отказ по ВГ, а здесь каждому второму подкинули)) ну и хорошо, лучше, чем ничего.
Я теж думав, що за подія, коли почав тему)
Ромасик написав:а мені Міха підняв кредитний ліміт по Голду, а я вже збирався закривати Голд. Хоча... всеодно закрию)
VLADPn написав:Но цена сразу увеличивается на 3-5%. Особенно если терминал привата (а чаще всего он и есть).
Постоянно покупаю в розетке и фотосе, никогда с таким не сталкивался что по интернету что по терминалу.
а які, до речі, у них МСС? Під магазини електроніки потраплять? У них уже такі ціни, як у Фокстроті і Ельдо, а там можна поживитися смачненько по ВПКБ.
kievenerg написав:Думал, мне подняли лимит, чтобы реабилитироваться за отказ по ВГ, а здесь каждому второму подкинули)) ну и хорошо, лучше, чем ничего.
Я теж думав, що за подія, коли почав тему)
Ромасик написав:а мені Міха підняв кредитний ліміт по Голду, а я вже збирався закривати Голд. Хоча... всеодно закрию)
мені десь 4250 накинули
Це ж що виходить. Підкинули по пару тисяч ліміту і ....всіх купили? А хто за правду буде боротись?