Слишітє граждани, а є у Фєдота такий продукт, шоб з іншого банку безнал заходив без комісії? Вот наприклад в тарифах ПФ+ написано: з власних рахунків і рахунків клієнтів фізичних осіб- не тарифікується. То я не пойму, це тіко внутрі банку, чи з інших банків теж?
І шоб два рази не вставати: для відкриття валютного рахунку депо фідо-обміняй треба у відділення топати, чи можна через фідомаркет? Картку валютну для нього видають?
Ferlakur написав:Слишітє граждани, а є у Фєдота такий продукт, шоб з іншого банку безнал заходив без комісії? Вот наприклад в тарифах ПФ+ написано: з власних рахунків і рахунків клієнтів фізичних осіб- не тарифікується. То я не пойму, це тіко внутрі банку, чи з інших банків теж?
І шоб два рази не вставати: для відкриття валютного рахунку депо фідо-обміняй треба у відділення топати, чи можна через фідомаркет? Картку валютну для нього видають?
Є - ПФ та ПФ+, від усіх фіз.рил (зовні теж) -захід 0.
Треба топати-"Заповніть заявку на сайті, оператор контакт-центру зв'яжеться з вами і призначить зустріч в зручному для вас відділенні, де вам відкриють гривневий і валютний рахунки, Управління рахунками вам буде доступно через Фідомаркет (поповнення депозиту у валюті)". Подробнее: https://fidomarket.ua/uk/product-view/-/product/8223638 ,картки не передбачили.
Дякую, а при поповненні Обміняя береться 2% в пенсійний? І чи можно його поповнювати з кредитних коштів, якщо да, чи беруть за це якийсь відсоток зверх? І чи можна його поповнювати в будь-який день, хоч за добу перед закінченням?
Ferlakur написав:І шоб два рази не вставати: для відкриття валютного рахунку депо фідо-обміняй треба у відділення топати, чи можна через фідомаркет? Картку валютну для нього видають?
Не треба топати, Фідо Обміняй можливо відкрити у Фідомаркеті. Якщо у вас немає поточних рахунків у гривні та у валюлюті, то вони теж будуть безкоштовно відкриті в Фідомаркеті. При відкритті Фідо Обміняй у Фідомаркеті валютний картковий рахунок не відкривається. ВІдкритий Фідо Обміняй потрібно поповнити впродовж 10 днів. Його можно поповнювати як з рахунків у гривні (здійснюється покупка валюти через поточні рахунки), так і з валючних рахунків.
Ferlakur написав:Дякую, а при поповненні Обміняя береться 2% в пенсійний? І чи можно його поповнювати з кредитних коштів, якщо да, чи беруть за це якийсь відсоток зверх? І чи можна його поповнювати в будь-який день, хоч за добу перед закінченням?
2% не береться, безготівковий продаж валюти 2% не обкладається. Курс відповідає вказаному у Фідомаркеті. Поповнювавати можна у будь-який день.
cheburek3 написав:А в депо "Почтовый" выплаты ежемесячные? Те он типа Добробута? Кстати, зашел у себя в районе на 2 почты - энтузиазма не вижу у почтовиков, начинуют ходить, кого-то звать, потом вздыхают, в одном месте сказали, что не могут зайти в систему, но вообще дело часа на 2 - это я им сказал, что хочу открыть 5, а в другом сказали, что будут открывать час минимум - я им еще не сказал сколько депо. И очередей к ним не было.
Таже история. Позвонил на линию Фидо , соединили с девушкой ( сказала що куратор банка с укрпочтой по области) . Передзонила через полчаса назначина время и к кому на укрпочте. На назначеное время приехала сама и руководила процесом. По времени заняло два часа."Почтовый" только на 3мес.выплаты в конце.При пролонгацыи комуналка сохраняется с ее слов.Договор с банком куратору продлили на 6 мес. Надеемся и комуналка еще будет месяцев 6.