|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 30 жов, 2015 13:33
Amat написав: flyman написав:вообщето ідею я підкинув, а stm тільки імплементація
Флаймен, за идею спасибо. Но идеей сыт не будешь. Вы как програмист это точно должны понимать. От идеи до реального результата сотни страниц кода... который кто-то пишет 
Ідеї без реалізації - нічого не варті. Один графік від форумчанки Stm - вартий тисячі балабольних ідей, які чомусь ніхто не реалізував. yura_ написав:Можно ли утверждать что эти две линии снова стремятся к пересечению "летом 2016/2017" ))) года?
Абсолютно чітко можна стверджувати, що обвал цін КРЖН - триває! КРЖН - як пилосос витягує гроші у тих, у кого вони є. А заробляти стає все важче. Тому ціни будуть йти вниз, до відзначки 800 на графіку Домік.уа.
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 30 жов, 2015 13:35, всього редагувалось 2 разів.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Amat написав: flyman написав:вообщето ідею я підкинув, а stm тільки імплементація
Флаймен, за идею спасибо. Но идеей сыт не будешь. Вы как програмист это точно должны понимать. От идеи до реального результата сотни страниц кода... который кто-то пишет 
так, але одні педалять код, а генеріть ідеї і стають СЕО
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Frant написав: yura_ написав:stm однозначно эксперт месяца (!!!). Проделанная работа отличная и масштабы графиков подобраны идеально.
Бабено, не місяця, а року!
Мужики у меня звездная болезнь и так зашкаливает, так что прекращаем, а то я потребую статуса королевы этого форума и превращусь в злую ведьму, а я и так неприятная личность )))))))) Давайте лучше спор по теме до конца года на сколько % вниз/вверх уйдем приз: горячительное. 
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
flyman написав:Ще два висновки із графіка: 1. ціни повністю відіграють девал, а не 30% девалу, як тулить Фейслес. 2. КРЖН гривневий актив, а не доларовий, як каже Есперт_ і Ко.
Висновки безпідставні, що вже тут не раз обговорювалось, хоча графік й справді добрий. По-перше, висновок складено виключно на основі періоду 2008-2013, і не враховується ряд факторі, що спричинили падіння, крім курсу По-друге, до 2008 року графік демонструє, що вказаний висновок некоректний По-третє, графік демонструє динаміку ціни (метра і гривні) в доларі, і кореляція тільки підтверджує, що КРЖН - доларовий, а не гривневий, актив. Добре було б цей графік регюлярно оновлювати
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
yura_ написав: airmax78 написав:Юрий и некоторые другие адепты обвала - с эдакой залихватской удалью: "Йехоу! Гриша-то вниз летит, сейчас продавцам недвиги станет несладко! = "Растишки, готовьте дупы!"
ну так нормально ведь! сначала покупанам становится несладко... потом и продаванам... Баланс! вон авторынок очень оперативно реагирует... в 2015 году в украине кажется менее 10 тыщ авто собрали. претензии были к растишкам воспарившим и к их надменности и гордыне )) а ведь прийдется приземлятся  Справедливость такая справедливость...
Востаннє редагувалось Amat в П'ят 30 жов, 2015 13:34, всього редагувалось 1 раз.
-
Amat
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
Додано: П'ят 30 жов, 2015 13:34
Amat написав:Флаймен, за идею спасибо.
господа, а кто предложил сделать обратный график? тем не менее именно STM проделала всю работу, причем второй раз большую потому как потребовалось подбирать масштаб
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 жов, 2015 13:34
Востаннє редагувалось Первый в П'ят 30 жов, 2015 13:35, всього редагувалось 1 раз.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 жов, 2015 13:35
flyman написав: Amat написав: flyman написав:вообщето ідею я підкинув, а stm тільки імплементація
так, але одні педалять код, а генеріть ідеї і стають СЕО
Идеи генерить могут миллионы, а реализовать их - единицы 
-
kyk
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 жов, 2015 13:35
Amat написав:Макс, бедность понятие ОТНОСИТЕЛЬНОЕ!!! При том оно относительное даже в абсолютных велечинах. Потому беднее за последние два года я не стал. У меня стало меньше ежемесячных денежных едениц других государств. Не более. Это привело к сокращению моих возможностей. Но никак не сделало меня беднее. Но мне кажется вы о таких вещах не задумываетесь. Вам больше нравится считать сколько вы потеряли и расстраиваться, что другие радуются, что "продавцам недвиги станет не сладко". Даже не задумываясь над вопросом - а зачем они продают свою недвигу.... Вы несчастный человек, Макс. Вас разъедает "американская мечта" и жадность 
Мы сейчас не обо мне и о том, что меня разъедает. Мы о вашей реакции на явный негатив, который происходит в стране. В абсолютных цифрах потерь вас этот негатив затрагивает гораздо меньше, хотя в относительных - гораздо больше. Но в любом случае - это не повод для вашего ребяческого оптимизма. Ну это выглядит как в классической украинской поговорке. Поэтому я и завел речь о менталитете.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 30 жов, 2015 13:36
Frant написав: Amat написав: flyman написав:вообщето ідею я підкинув, а stm тільки імплементація
Ідеї без реалізації - нічого не варті. Один графік від форумчанки Stm - вартий тисячі балабольних ідей, які чомусь ніхто не реалізував.
Франт, якщо я правий, я не збираюся малювати графіки, а іду і купую цоколь по ціні очікуваного дна. Так цоколь у 2015 на падаючому ринку по ціні 2017 - ось результат. А ще ліпший результат буде, коли цоколь почне генерити бабло, а не тільки бути амортизаторм в кошику активів.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 30 жов, 2015 13:37, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1