Платинум Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 18021803180418051806 ... 3068>
Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2015 12:21

Re: Платинум Банк

Посмотрел я на партнёров UFN и ужаснулся. Село-то вымерло!
idealstorm

Подякував: 19 раз.
Подякували: 192 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2015 12:23

malser написав:Картой в инете можно уже расчитаться?

Да, можно рассчитываться. Предварительно необходимо позвонить в контакт-центр и установить лимит.
Platinum Bank

Заблокований
Подякував: 5 раз.
Подякували: 102 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2015 12:28

idealstorm написав:Посмотрел я на партнёров UFN и ужаснулся. Село-то вымерло!

Они активно расширяются :)
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2015 12:38

ruby написав:Platinum Bank, проверку CVV2 уже нельзя отключать в PtClick? Раньше ведь была возможность

Такая возможность будет.Данная функция временно не доступна, но мы делаем все возможное, чтобы быстрее восстановить нормальную работу.
Platinum Bank

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2015 12:41

clientage написав:
  idealstorm написав:Посмотрел я на партнёров UFN и ужаснулся. Село-то вымерло!

Они активно расширяются :)

Это из серии, любители пошутить понимали друг друга с полустёба ? :mrgreen:
idealstorm

Подякував: 19 раз.
Подякували: 192 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2015 12:44

Nafnaf написав:Всё плохо. Раньше давали хотя бы по $50/неделю, сейчас вторую неделю опять ничего :-(

Nafnaf, пересмотрели личные сообщения за более чем 6 месяцев и не нашли Вашего обращения. Если все таки Вы столкнулись со сложностями при получении валюты, мы готовы помочь урегулировать эту ситуацию. Сообщите нам личные данные в ЛС. Спасибо.
Platinum Bank

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2015 14:12

Platinum Bank
Хочу і я розказати про мій сьогоднішній візит у банк.12.00 год., відділення у м.Львові, пл. Григоровича (самий центр міста, самий час пік). Банкомат не працює, у відділення при наявності 2-ох кас, працює тільки одна.До віконечка стоять люди, які очевидно вносять велику сумму грошей (велика сумка). Гроші треба перерехувати, перевірити, зробити копії паспорта і ІПН, щось підписати і т.п. У відділенні зібралась черга у десять чоловік (не менше).На прохання відкрити ще одну касу, отримала відповідь, що це неможливо.Кожного, хто заходить запитати чому не працює банкомат, радісно відправляють до економіста, зі словами, що всі необхідні операції можна виконати через касу... Прстояла хвилин двадцять. За цей час гроші з сумки так і не були пораховані, людей збільшувалось, і керівник відділення прийняв рішення просто закрити двері на вхід. Все геніальне просте. Своєї черги я так і не дочекалась.
Хочу зауважити, що банкомат не працював на поповнення вже цілий тижденЬ. і на сьогодні було обіцяно відновити його роботу. Крім того всі люди, що стояли у черзі точно хотіли поповнювати рахунок, тому що поряд є два банкомати Атмосфери, де гроші можна зняти без проблем.
Я клієнт банку вже давно, такого ще не було жодного разу, сповідаюсь що керівництво банку зробить вмсновки і такого більше не допустить, але гроші я все таки не поклала (на всякий випадок)
groks

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2015 15:15

Платиновые стандарты:
1. Вы не можете получить весь свой вклад в конце срока (грн.)
2. Лимит в кассе 15к грн.
3. Сделать заказ денег возможно только в день окончания вклада.
4. Приходите почаще 8)
Danaan

Подякував: 7 раз.
Подякували: 147 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2015 16:03

groks написав:Platinum Bank
Хочу і я розказати про мій сьогоднішній візит у банк.12.00 год., відділення у м.Львові, пл. Григоровича (самий центр міста, самий час пік). Банкомат не працює, у відділення при наявності 2-ох кас, працює тільки одна.До віконечка стоять люди, які очевидно вносять велику сумму грошей (велика сумка). Гроші треба перерехувати, перевірити, зробити копії паспорта і ІПН, щось підписати і т.п. У відділенні зібралась черга у десять чоловік (не менше).На прохання відкрити ще одну касу, отримала відповідь, що це неможливо.Кожного, хто заходить запитати чому не працює банкомат, радісно відправляють до економіста, зі словами, що всі необхідні операції можна виконати через касу... Прстояла хвилин двадцять. За цей час гроші з сумки так і не були пораховані, людей збільшувалось, і керівник відділення прийняв рішення просто закрити двері на вхід. Все геніальне просте. Своєї черги я так і не дочекалась.
Хочу зауважити, що банкомат не працював на поповнення вже цілий тижденЬ. і на сьогодні було обіцяно відновити його роботу. Крім того всі люди, що стояли у черзі точно хотіли поповнювати рахунок, тому що поряд є два банкомати Атмосфери, де гроші можна зняти без проблем.
Я клієнт банку вже давно, такого ще не було жодного разу, сповідаюсь що керівництво банку зробить вмсновки і такого більше не допустить, але гроші я все таки не поклала (на всякий випадок)

Доброго дня, шановна groks.
Нам шкода, що склалась така ситуація. З'ясуємо деталі та повернемось до Вас із інформацією.
Platinum Bank

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2015 16:52

сегодня закончился депозит. Позвонили из банка. Странно, наверно денег хотят дать :)
andrey4y14

Подякував: 60 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

#<1 ... 18021803180418051806 ... 3068>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор