Хутін Пуй написав:Или дайте ссыль на НПА сюда что "Кредитная карта (кредит) не может быть оформлена лицу не достигнувшему совершеннолетия"
Я делаю такой вывод из п. 2, 3 и 4 Ст. 32 ГКУ, а какой правовой акт говорит о противоположном?
вывод не верный,так как согласно : Стаття 32. Неповна цивільна дієздатність фізичної особи у віці від чотирнадцяти до вісімнадцяти років http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/435-15 ...має право: 4) самостійно укладати договір банківського вкладу (рахунку)(в т.ч.2625 АП -Хутін Пуй) та розпоряджатися вкладом, внесеним нею на своє ім'я (грошовими коштами на рахунку). 492 Постанову читаем снова... Флуд был : Особенно интересны случаи когда Приват выдаёт в нагрузку кредитную карту студентам, получающим стипендию в банке, и при этом карты выдают также студентам не достигнувшим 18 лет, что является незаконным без согласия их родителей или законных опекунов. Где незаконность выдачи карты,которая выдается/оформляется с остатком на счете не менее 0,00грн.(потом уже несоверш.летний влезит в кредит в соответствии с подписанным договором), а не распоряжения средствами? ПС Вы не бухгалтер и не юрист,а тракторист,спорить перестаю.
Востаннє редагувалось Хутін Пуй в Суб 21 лис, 2015 22:34, всього редагувалось 1 раз.
Тракторист написав:Что такое Приват я в курсе - был его клиентом более 3-х лет, но в 2012 закрыл все счета и больше не хочу с ним иметь никаких взаимоотношений...
коллега,плюсую за верное решение в отношениях с указанным банком! Сам закрыл счет (2625 АП) и избавился от карты,а потом и номера телефона к ней в 2009 году. А тапера имею мечту...
Колись приватівці писали тута що Універсалка не кредитка, а карта на яку може бути встановлено кр.ліміт, це якось банкоюридично різні речі, так що кредиток студентам мабуть таки невидають зі мені от чомусь ліміт вчора зробили(певно мають гроші;)), залів в п24 та обнулив...
chipmunk написав:Колись приватівці писали тута що Універсалка не кредитка, а карта на яку може бути встановлено кр.ліміт, це якось банкоюридично різні речі, так що кредиток студентам мабуть таки невидають зі мені от чомусь ліміт вчора зробили(певно мають гроші;)), залів в п24 та обнулив...
Квесторе_поверніться написав:А розкажіть, що заставило шановних форумчан покинути цей банчок?
мене - права банку та некоректний (можливо некомпетентно менеджером) розрахунок суми остаточного погашення залишку заборгованості по "Уні" в 2009 році.Намалювалось копійок 5 чомусь потім,але погашено "другим-остаточним" разом 6 копійок,щоб із запасом та на пасив їм.При закритті рахунку копійка та і загубилась,но то таке...
Квесторе_поверніться написав:А розкажіть, що заставило шановних форумчан покинути цей банчок?
мене - права банку та некоректний (можливо некомпетентно менеджером) розрахунок суми остаточного погашення залишку заборгованості по "Уні" в 2009 році.Намалювалось копійок 5 чомусь потім,але погашено "другим-остаточним" разом 6 копійок,щоб із запасом та на пасив їм.При закритті рахунку копійка та і загубилась,но то таке...