Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
В Ощаді основна проблема - кадри. Невігластво, халатність і некомпетентність, навіть серед молодого персоналу
Это во всех госбанках. Керуют там старые кадры, которые в новшествах не шарят. А молодые ничего сделать не могут. Пришедшие туда из коммерческих банков сидят молча, т.к. на них смотрят как на марсиан. И, вообще, рыба гниет с головы. Так что все претензии к Пышному.
Востаннє редагувалось newbie в Вів 24 лис, 2015 10:52, всього редагувалось 2 разів.
Скупердяй написав:В Ощаді основна проблема - кадри. Невігластво, халатність і некомпетентність, навіть серед молодого персоналу
Ну не все так однозначно, все таки "молодая поросль" в отделениях нового типа старается помочь и разобраться в вопросе больше, ну это сугубо мне так кажется на первый взгляд!
Я думаю проблема не столько в персонале, сколько в отсталой организации учёта и недоработке информационных системах. Все эти зависания компьютеров, обслуживание текущих счетов в прикреплённом отделение и прочее. То есть нужны соответствующие инвестиции.
Карта під депо закінчується в грудні, в вересні вирішив зайти в Ощад і написати заяву. Після цієї заяви сказали, що через декілька тижнів карта прийде. Ну я кожний тиждень приходи і запитував про карту, казали, що немає. Потім через 1,5 місяця ходанини я запитав, що таке і співробіниця яка приймала мою заяву сказала, що раз карта закінчується в грудні, то в грудні і потрібно писати заяву, а заяву від мене ніхто не приймав і у мене "хвороба альцеймера" Ну і ще там постійні проколи, я не можу на гарячій лінії індентифікуватися, тому що менеджер понаплутували при внесенні даних
Скупердяй написав:Після цієї заяви сказали, що через декілька тижнів карта прийде. Ну я кожний тиждень приходи і запитував про карту, казали, що немає. Потім через 1,5 місяця ходанини я запитав, що таке і співробіниця яка приймала мою заяву сказала, що раз карта закінчується в грудні, то в грудні і потрібно писати заяву, а заяву від мене ніхто не приймав і у мене "хвороба альцеймера"
Я вважаю це i є вiдсталий документообiг, якщо нiхто не знайшов вашу заяву. Чи навiть нiхто не намагався?
Скупердяй написав:Після цієї заяви сказали, що через декілька тижнів карта прийде. Ну я кожний тиждень приходи і запитував про карту, казали, що немає. Потім через 1,5 місяця ходанини я запитав, що таке і співробіниця яка приймала мою заяву сказала, що раз карта закінчується в грудні, то в грудні і потрібно писати заяву, а заяву від мене ніхто не приймав і у мене "хвороба альцеймера"
Я вважаю це i є вiдсталий документообiг, якщо нiхто не знайшов вашу заяву. Чи навiть нiхто не намагався?
Ну коли співробітниця в якої я писав заяву заявляє, що я її не писав, і не міг писати ... ще й з таким виглядом наче я шизофреник, то розруха не в клозетах, а в головах А інша спвробітниц вбила лєві дані, тому калл-цент не може індентифікувати мене - це не проблема документообороту, а проблема її кривих рук
1. если открыть пополняемый депо в валюте, можно ли вносить в кассу грн, чтобы оно конвертировало? или только в валюте и приносить? 2. как с возвратами? как правильно выбрать отделение в Харькове, чтобы не было траблов потом?
vovab написав:1. если открыть пополняемый депо в валюте, можно ли вносить в кассу грн, чтобы оно конвертировало? или только в валюте и приносить?2. как с возвратами? как правильно выбрать отделение в Харькове, чтобы не было траблов потом?
во вопросу 2. - забирается пока спокойно в рамках лимита НБУ, вот на протяжении трех недель забирал сейчас два депо открываю аналогичных на пополняшку http://deposit-oschadnybank.crm.ua/uk-UA/ там уж какой выбирете - но с пополнением капитал.. по вопросу 1 - неа, даже с условием что баксы куплены на депо - не получается, по крайней мере у меня
vovab написав:1. если открыть пополняемый депо в валюте, можно ли вносить в кассу грн, чтобы оно конвертировало? или только в валюте и приносить?2. как с возвратами? как правильно выбрать отделение в Харькове, чтобы не было траблов потом?
во вопросу 2. - забирается пока спокойно в рамках лимита НБУ, вот на протяжении трех недель забирал сейчас два депо открываю аналогичных на пополняшку http://deposit-oschadnybank.crm.ua/uk-UA/ там уж какой выбирете - но с пополнением капитал.. по вопросу 1 - неа, даже с условием что баксы куплены на депо - не получается, по крайней мере у меня
зачем забирать если опять открывать? пердимонокль какой-то
Ну коли співробітниця в якої я писав заяву заявляє, що я її не писав, і не міг писати ... ще й з таким виглядом наче я шизофреник, то розруха не в клозетах, а в головах А інша спвробітниц вбила лєві дані, тому калл-цент не може індентифікувати мене - це не проблема документообороту, а проблема її кривих рук
Вы тут про горшочки уже какой месяц травите, а заверенную копию заявления не взяли, чтоб в такой ситуации ставить забывчивых на место. Ганьба...