reestr 30 апреля было собрание, то есть уже 7 месяцев прошло
суд не удобно - на сколько я понял это нужно в Киев ехать?
жалобу в комиссию можно отправить
|
|
![]() МВД не имеет оснований для задержания Фирташа в Украине - спикер ведомства
![]()
![]() Кто-то суд против жижи по дивам выиграл
![]()
хм, инфляционные + затраты на проезд тоже присудили компенсировать правда не удобно мне кататься из Запорожья в Киев особенно если ответчик 2 раза не явится на слушание Кстати,
типа подал иск и не пришел на слушание? Красавцы, бл.. - типа сам не обратился за дивидендами, поэтому ходи голодный. Мда
![]() DmitryZP очень интересно правда))
Посилання відповідача, що позивач у визначений загальними зборами строк (з 20.10.2014р. по 10.04.2015р. відповідно) з власних мотивів не реалізував права на отримання дивідендів А как это вообще)? Прийти с шинами под глав.офис и требовать дивы)? Я например послал письмо с просьбой выплатить мне)) Меня послали ответом о как дивы выплачиваются в принципи)) Это считается что я пытался реализовать свои права на получения)?
![]() Беквордація ф'ючерсу останніми днями, досить немаленька. Це, як завжди, результат набору шортів на ф'ючі? Чи може довгоочікуване пристосування до експіраційних пертурбацій, так щоб в час Ч треба було продавати безліч Азовки лише для того щоб ф'юч не побіг вгору? Цікаво-цікаво...
ПС Крим це Україна.
![]()
І як вже писали вчора, Нафтогаз теж в плюс спрацював. Як на мене, мега позитив, і для бюджету, і для приватизації.
![]() Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль»
(вул. Лєскова, буд. 9, м. Київ, 01011) (далі – Банк) повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів (далі – Збори) 03 грудня 2015 року за адресою: Україна, м. Київ, вул. Алма-Атинська, буд. 109 в приміщенні Центру культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва. Початок Зборів – о 9:30. Порядок денний: 1. Припинення повноважень Голови та членів Лічильної комісії, обрання її нового складу. 2. Про збільшення статутного капіталу Банку шляхом приватного розміщення додаткових простих акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків за спрощеною процедурою відповідно до Закону України «Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків» від 28.12.2014 р. №78-VIII. 3. Про затвердження рішення про приватне розміщення акцій Банку та затвердження переліку осіб, які є учасниками такого розміщення. 4. Про визначення уповноваженого органу та уповноважених осіб Банку щодо прийняття рішень та вчинення необхідних дій, пов’язаних із приватним розміщенням акцій Банку.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор
|
|