Пресс-служба ВТБ Банка написав:Чтобы снимать наличные в данных странах, в случае выезда в указанные выше страны необходимо сообщить об этом Банку, позвонив в Информационно-справочный центр по номеру 0 800 50 77 60 (круглосуточно), и указать период пребывания за границей.
Вот эту фразу и стоило бы добавить в пресс-релиз, а не "просим учитывать вышесказанное при поездках за рубеж". Кто-то возможно карту ВТБ дома не оставит
Мне иногда кажется что пресс-релизы и тарифы специально так пишутся, чтобы их можно было двояко трактовать
При оформлении депо через банкинг в дальнейшем к бумажному договору можно получить бумажную квитанцию о внесении средств? Ведь, как я понимаю, договор без квитанции юридически - просто бумага. Или я не прав?
Gas написав:При оформлении депо через банкинг в дальнейшем к бумажному договору можно получить бумажную квитанцию о внесении средств? Ведь, как я понимаю, договор без квитанции юридически - просто бумага. Или я не прав?
Квитанция для налички, для безнала мемориальный ордер или платежное поручение.
Банки, фінансові установи мають право здійснювати валютно-обмінні операції з монетами за рішенням банку, фінансової установи.
Банк, фінансова установа мають право купувати залишок іноземної валюти, який менший, ніж номінальна вартість мінімальної банкноти, що перебуває в обігу, у фізичної особи за гривні за курсом, установленим банком, фінансовою установою на час здійснення операції.
IMPRINTER написав:Банки, фінансові установи мають право здійснювати валютно-обмінні операції з монетами за рішенням банку, фінансової установи.
Если честно не знаю ни одного банка который бы принимал/продавал монеты евро или доллара. Если назовете такой буду вам признателен, ибо поднакопилось долларовой и евровой мелочи в монетах
IMPRINTER написав:Банки, фінансові установи мають право здійснювати валютно-обмінні операції з монетами за рішенням банку, фінансової установи.
Если честно не знаю ни одного банка который бы принимал/продавал монеты евро или доллара. Если назовете такой буду вам признателен, ибо поднакопилось долларовой и евровой мелочи в монетах
судя по всему нигде ... монеты 1,2 евро можно, а мелочь - нет
Пресс-служба ВТБ Банка, сьогодні приблизно о 17.00 в Дарницькому відділення ПАТ "ВТБ Банк" на Ленінградській площі клієнти Вашого банку не могли отримати гроші. Банкомат у відділенні порожній, а каси зачинилися і відмовилися видавати гроші. Звідси питання: 1) Чого у Вашому банкоматі немає грошей? 2) Коли вони там з’являться? 3) Чого у разі відсутності грошей у банкоматі не можна для власників карт ВТБ подовжити роботу каси до часу роботи відділення, щоб дати можливість людям зняти необхідні кошти із карток? А то виходить, що народ заходить у відділення, яке ще працює, банкомат - порожній, підходять до каси, а вона перед їх носом зачиняється і все відділення морозиться.
Востаннє редагувалось Siryy в Пон 21 гру, 2015 19:48, всього редагувалось 1 раз.
Siryy написав:3) Чого у разі відсутності грошей у банкоматі не можна для власників карт ВТБ подовжити роботу каси до часу роботи відділення, щоб дати можливість людям зняти необхідні кошти із карток?
А кассу "закрывать" после 19? В головном отделении подождут - ведь в банкомате деньги закончились, кассу закрыть нельзя.
Поблизости нет других банкоматов где можно снять без комиссии? Важно именно в ВТБ снимать?