|
ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 22 гру, 2015 20:48
VictorFido написав: KIM30 написав: Marker написав:Оформляв у Львові депозити у Фідобанку на пошті. Швидко зробили, довго не затримали на пошті, але чекав від банку дзвінка по відправці договорів більше 2-х тижнів. І то, як би я не подзвонив представнику Фідобанку Валеріі, яка займається тими поштами, можливо ще б довго не дзвонили. Вона швидко вирішила моє питання, мені в той же день передзвонили і уточнили куди відправляти документи. Питання, навіщо вони озвучують, що оригінали договорів отримуєш на протязі 10 днів, якщо в реальності це довше? Можливо в когось таке було теж? Представник Фідобанку мене запевнила, що це одиничні випадки, що зіграв "людський фактор", що по іншим клієнтам таких затримок не було....
Валерія у Львові молодець! Сама приїзджає на відділення Укрпошти і допомагає оформлювати депозити і різні питаня пробиває, якщо є якісь проблеми. Треба щоб VictorFido їй премію виділив!
Спасибо за Ваш отзыв  Мы прислушаемся к Вашему совету 
А я бы похвалил Андрея из Чернигова. Он возит клиентов на своей машине на почту и обратно. Договора ждать не обязательно - даже домой привозит.
-
varlo
-
-
- Подякував: 352 раз.
- Подякували: 804 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 гру, 2015 21:11
varlo написав:А я бы похвалил Андрея из Чернигова. Он возит клиентов на своей машине на почту и обратно. Договора ждать не обязательно - даже домой привозит.
Это еще что! Слыхал я про одного менеджера, который привозит почтовое отделение в полном составе вместе с оборудованием на дом к клиенту!
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 323 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 гру, 2015 21:45
Ferlakur написав: varlo написав:А я бы похвалил Андрея из Чернигова. Он возит клиентов на своей машине на почту и обратно. Договора ждать не обязательно - даже домой привозит.
Это еще что! Слыхал я про одного менеджера, который привозит почтовое отделение в полном составе вместе с оборудованием на дом к клиенту!
і що пошта в цей день не працює?
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 гру, 2015 23:32
странно..Я в Чернигове открывал почтовые, так зовут Сергей Григорьевич , тоже возит...
-
massa
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 гру, 2015 23:37
massa написав:странно..Я в Чернигове открывал почтовые, так зовут Сергей Григорьевич , тоже возит...
сколько там того города , три раза остановился на светофоре и все ... В Киеве если тебе ( дом на Оболони ) и ехать на Корчеватый ( отделение Укрпочты ) , на все про все уйдет даже на машине не менее часа в час пик , так с м.Лесовая до Чернигова можно долететь за этот час это все алегория вообщем партнер почта некудышний
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 23 гру, 2015 00:54
sens написав: massa написав:странно..Я в Чернигове открывал почтовые, так зовут Сергей Григорьевич , тоже возит...
сколько там того города , три раза остановился на светофоре и все ... В Киеве если тебе ( дом на Оболони ) и ехать на Корчеватый ( отделение Укрпочты ) , на все про все уйдет даже на машине не менее часа в час пик , так с м.Лесовая до Чернигова можно долететь за этот час это все алегория вообщем партнер почта некудышний
ну надо как-то развивать экспансию на провинцию покрывать регионы где у банка нет отделений
-
emeta
-
-
- Подякував: 170 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 гру, 2015 07:37
emeta написав:ну надо как-то развивать экспансию на провинцию покрывать регионы где у банка нет отделений
ну зачем так им напрягаться, партнер есть, тем более клиент сам оплачивает стоимость перевода средств в банк и молчит за 3 дня.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 гру, 2015 10:57
Goodman написав: emeta написав:ну надо как-то развивать экспансию на провинцию покрывать регионы где у банка нет отделений
ну зачем так им напрягаться, партнер есть, тем более клиент сам оплачивает стоимость перевода средств в банк и молчит за 3 дня.
Не треба тут цих істерик. 3 дні - це виключення, а не правило, та й клієнт добре знає заради чого він так напружується.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1252 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 23 гру, 2015 11:01
emeta написав:ну надо как-то развивать экспансию на провинцию покрывать регионы где у банка нет отделений
Вони розвивають експансію, а потім приходить СМС, що або ви приходите у відділення і заповнюєте анкетку, або "деякі послуги будуть для вас недоступні", от на цьому уся експансія і закінчується.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1252 раз.
-
-
Профіль
-
-
1