Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
l66 написав:Олег Гороховский: Приняли решение об очередном снижении ставок по всем видам депозитов во всех валютах с 18.01.2016
Да, как я понимаю , о Новогодних акциях можно не спрашивать ? Значит нужно лезть на хорошие столбы перед "Крещенской акцией" . Или Гороховский анонсирует за три недели понижение ставок умышленно -кто не успел ,тот опоздал(несите денежку,еще,еще) . Или с заботой о нас ?
Сориентируйте, пожалуйста по срокам, когда будет выполнена заявка 192142? Мейл на "приватхелп" я отправил, подтверждение получения мне не поступало
Frei, добрый день. Продублируйте, пожалуйста, Ваше письмо, с указанием номера заявки в теме письма и копиями документов/переписок с торговой точкой на help@pb.ua. Надеемся на обратную связь. С уважением, Анна. ПриватБанк.
Востаннє редагувалось PrivatBank в П'ят 25 гру, 2015 13:19, всього редагувалось 1 раз.
Сориентируйте, пожалуйста по срокам, когда будет выполнена заявка 192142? Мейл на "приватхелп" я отправил, подтверждение получения мне не поступало
Frei, добрый день. Продублируйте, пожалуйста, Ваше письмо, с указанием номера заявки в теме письма и копиями документов/переписок с торговой точкой на help@pb.ua. Надеемся на обратную связь. С уважением, Анна. ПриватБанк.
KIM30, комісія при здійсненні платежів в адресу комунальних і телекомунікаційних компаній в рахунок кредитних коштів при сумі платежів: - До 2000 грн / місяць не стягується; - Понад 2000 грн / місяць - 3%. З повагою, Аліна. ПриватБанк
klug, з тарифами Ви можете ознайомитися за посиланням https://privatbank.ua/ru/pay/. Додатково враховуйте тарифи карти. З повагою, Аліна. ПриватБанк
Дякую, але мене цікавлять саме описані вами тарифи, де комісія по карті Універсальна, при сплаті за комунальні платежі, залежить від суми оплати за місяць. Ні за вашим посиланням, ні у Умовах та правилах надання банківських послуг, мені цю інформацію знайти не вдалось, незважаючи на очищені кеш та кукіс. Чи не були б ви такі ласкаві, вказати конкретно пункти тарифів, які відповідають вашій попередній заяві? Щоб вам було простіше, я навіть зробив скріншоти:
KIM30, дякуємо за сигнал! Питання передано відповідальним фахівцям, найближчим часом інформація буде оновлена. З повагою, Аліна. ПриватБанк
Купорос написав:PrivatBank, а як так може бути? Мені потрібна була додаткова картка до основної. Я замовив Ворлд з фоткою за 100грн на https://privatbank.ua/track/ Сьогодні при активації мені в відділенні повідомили, що моя основна карта, моя люба Універсальна GOLD, яка приймала участь у GOLD-шопінг, буде заблокована. Мені потрібні ДВІ картки, прив*язані до ОДНОГО рахунку. Що робити?!
Купорос, доброго дня. Дійсно, на даний час, при оформленні іменної карти, блокуються миттєві безкоштовні карти. В такому випадку, рекомендуємо Вам оформити платну карту, таку як іменна з фото, або карту з індивідуальним дизайном. З повагою, Сергій. ПриватБанк.
"Карта MasterCard World – уникальный продукт, объединяющий в себе все новшества современных банковских технологий
Вы ведете активный образ жизни, часто путешествуете, расплачиваетесь Вашей картой Gold в отелях, ресторанах, магазинах, покупаете авиабилеты?
Теперь Вам будет вдвойне приятней делать это с новой картой MasterCard World - дополнительной к Вашей карте «Универсальная Gold» или Золотая карта для выплат, ведь за каждую операцию по карте за границей Вам будут начисляться баллы по программе MasterCard Rewards."
DmitryZP, отпишитесь, пожалуйста, от рассылки в письме, которое поступило на имя Татьяны Валерьевны , после чего, перейдите по ссылке https://privatbank.ua/ru/email/, авторизуйтесь и оставьте свой электронный адрес. Приносим извинения за возможные неудобства. С уважением, Алина. ПриватБанк